Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Angelius Provita- Katowice
Odpowiedz

Angelius Provita- Katowice

Oceń ten wątek:
  • Kropkaaa Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nn6 wrote:
    Cześć po wizycie u GM dostaliśmy info, że mogę sobie u nich zrobić laparoskopię na nfz, ale nie wiedziałam czy będę robić u nich czy u siebie w mieście. Chyba zdecyduje się jednak na zabieg u nich, czy wiecie czy wystarczy umówić się telefonicznie i czy dadzą skierowanie na zabieg czy jednak muszę znów jechać na wizytę prywatną? Mamy ok 200km w jedną stronę, stąd to pytanie. Czy któraś z Was miała laparoskopię w celu usunięcia wodniaka? Czy po udało się?
    Ja miałam w marcu histerolaparoskopie... miał być wodniak na jednym jajowodzie, okazały się na dwóch. Obecnie jestem po udanym na ten moment transferze. Ja miałam skierowanie na wizycie, dzwoniono potem z rejestracji w celu umówienia terminu.

‹‹ 5825 5826 5827 5828 5829
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ