Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
minia61 wrote:Niestety pani doktor podjęła dziś decyzję o zakończeniu mojej stymulacji, ze wzgledu na nierówno rosnące pęcherzyki. 4 duże a reszta po 8-9 mm. Spodziewałam się wszystkiego alr takiego obrotu sprawy. Brak już sił
-
nick nieaktualny
-
minia61 wrote:Niestety pani doktor podjęła dziś decyzję o zakończeniu mojej stymulacji, ze wzgledu na nierówno rosnące pęcherzyki. 4 duże a reszta po 8-9 mm. Spodziewałam się wszystkiego alr takiego obrotu sprawy. Brak już sił
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
srebrzysta wrote:Kate czy to ty dawałaś kiedyś link do zdjęcia z sesji? Bo nie mogę sobie przypomnieć albo to była domiszka?
-
nick nieaktualnysrebrzysta wrote:Frelciu czemu pierwsza procedura nie wyszła ? Ile komórek its, ja się najbardziej obawiam że mimo zarodków endomenda nie dopusci do implantacji zarodka bo tyle lat i żadnej ciąży nie było, albo co gorsza immunologia...
Ciężko powiedzieć..Możliwe że ednometrioza, bo wtedy o niej nie wiedziałam. Przypuszczam, że tak, bo to aż 3 stopień. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia_ wrote:Miałam podaną blastkę 8AA
Normalnie blastki koncza sie na 6 -
nick nieaktualny
-
srebrzysta wrote:Kate daj spokój z tym pokemonem !!! Na pewno wyglądasz kwitnaco tylko jesteś zbyt krytyczna, a czemu Domiszka była zła ? Ciekawe co u nich mogła by coś napisac
miałam napisać Domiszka a słownik mi poprawił na Domiś zła
chodziło mi o to że Domiszka miała sesję brzuszkową. A nie odzywa się bo pewnie Smerfiątko zajmuje cały jej czas.