Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ptaszynko! Wynik super extra na wypasie
trzymam za piękny podział zarodeczkow!
Ptaszyna lubi tę wiadomość
Angelius
IMSI kwiecień 2012- 3 zarodki
Maj 2012-I-crio,2x8AA,beta:11dpt-267, córeczka ❤️ I.2013
Marzec 2018-II-crio,1xblasto,beta:10dpt-261, synuś ❤️ XI.2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:Przespalam sie troche. Moge wziac ibuprom? Nie boli bardzo mocno ale tak jak rano przed oddaniem jajeczek. Takie upierdliwe rozpychanie..
-
nick nieaktualny
-
minia61 wrote:Niestety pani doktor podjęła dziś decyzję o zakończeniu mojej stymulacji, ze wzgledu na nierówno rosnące pęcherzyki. 4 duże a reszta po 8-9 mm. Spodziewałam się wszystkiego ale nie takiego obrotu sprawy. Brak już sił
U mnie też stymulacja została przerwana przez to, że 2 wyskoczyły przed szereg.STARANIA ZAKOŃCZONE BEZ SKUTKU
3 poronienia naturalnych ciąż: 2011 5+6tc, 2013 7+1tc, 2019 8+2tc i 1CB po CT
2 IVF > 11 zarodków > 2013 8A+8A, 8A+6B, 2015 8B, 2018 3BC, 2019 3BB, 3AB (CB, beta max 17,18), 2020 4AB, 8A... czeka 8A, ❄️
A1298C hetero, PAI-1 4G/5G hetero, APA +, endometrioza II (zatoki), KIR AA, NK 21% > 17% > 15%, aktywność NK 58,9%, MLR 0% > szczepienia mężem > 0% mąż, 0% dawcy > 4 mc > 0% mąż, 33,6% dawcy > szczepienia pulowane > 91,2% mąż, 0% dawcy > 4cs CB, 5cs poronienie 8+2tc > 45,3% mąż, 55,5% dawcy > 7 mc > immunosupresja > cdn
on: FDNA 22%, HLA-C C1
moja historia leczenia -
No niemozliwe że cię boli bo nie bolało po zabiegu, ale widocznie znieczulenie zeszło, pielęgniarki mówiły że do transferu można wszystko normalnie brać nawet mówiły mi żebym Ketonal kupiła ale na dole w aptece nie było, kupiłam pyralginę ale nie brałam, tylko nospe biorę, bo wcześniej P.dr mówiła mi że nic nie można ewentualnie Apap to nie wiem czy jak już jajca wyjęli to można czy nie ale zapobiegawczo zagryzam zęby i nie biore
-
njut wrote:minia ale punkcja będzie?
U mnie też stymulacja została przerwana przez to, że 2 wyskoczyły przed szereg.Njut a ile u Ciebie bylo w sumie pęcherzyków ? I w którym dniu cyklu przerwano stymulację?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 19:59
Szapiro lubi tę wiadomość
Minia61 -
nick nieaktualnysrebrzysta wrote:No niemozliwe że cię boli bo nie bolało po zabiegu, ale widocznie znieczulenie zeszło, pielęgniarki mówiły że do transferu można wszystko normalnie brać nawet mówiły mi żebym Ketonal kupiła ale na dole w aptece nie było, kupiłam pyralginę ale nie brałam, tylko nospe biorę, bo wcześniej P.dr mówiła mi że nic nie można ewentualnie Apap to nie wiem czy jak już jajca wyjęli to można czy nie ale zapobiegawczo zagryzam zęby i nie biore
Krwawienie dosyc mocne.
Popisalam sobie jak brac jutro leki i troche tego jest.. o 7, 10, 15, 20 chyba, 22.. masakra. -
nick nieaktualnyminia61 wrote:niestety bez pukcji. Musialam wziać dziś lek na pęknięcie pęcherzyków. Kolejna stymulacja przede mną. Ale co mnie bardzo dziwi i niepokoi, to że dziś dopiero 8dc i Pani doktor nic nie zaproponowała w sensie dodanie innego leku( na początku miał być menopur plus gonal a skończyło się na samym menopurze) ani zwiększenie dawki. A w poniedziałek mówiła, że wszystko ok. Nie mam już siły
Njut a ile u Ciebie bylo w sumie pęcherzyków ? I w którym dniu cyklu przerwano stymulację?