Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysrebrzysta wrote:A to tego nie wiedziałam że jeszcze tamte mogą drgnąć i zacząć podział , myślałam że ono je już jakoś odrzucają, a może być tak że jutro przyjadę i nie będzie nic do podania? To strasznie stresujące ... Może się wszystko zdążyć
-
nick nieaktualny
-
To chyba jak przy naturalsie, plemniorki żyja sobie nawet do kilku dni, komórka jest zdolna do zapłodnienia nawet do 48 godz, więc chłopaki mogą jeszcze przyatakować
embriolog użył zatem adekwatnego stwierdzenia "na chwilę obecną", ja laik tak to rozkminiam
njut lubi tę wiadomość
08.01.2020 r. na Ziemi pojawi(ł) się Cud! 😊 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny przed porodem
dzieje się coś u was ciekawego z brzuszkiem:) kupiłam angelsounds i dla własnego spokoju podsluchuje dziewczyny
Erl, KateHawke lubią tę wiadomość
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
srebrzysta wrote:Bejzi to nie tak, bo my mamy picsi więc wprowadzają plemnika do komórki bezpośrednio to chyba od razu widać czy zatrybi czy nie
-
Powodzenia wszystkim przed punkcja i transferami
Ptaszyna, srebrzysta lubią tę wiadomość
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
KateHawke wrote:Maxbar kciukam i chucham żeby jutro była śliczna beta!!!
możesz dzisiaj siknąć na testa popołudniu ale to zależy czy czujesz się psychicznie na siłach do takiego sika. Ja siknęłam bo już nie miałam siły na czekanie. Popołudniu oczywiście, ale kreska o dziwo wyszła i to większa niż następnego dnia rano
Ja kciuki trzymam mocno! &&&
Spokojnie możesz już nasikaćkwestia, czy czujesz się na siłach... mnie bledzioch wyszedł 5dpt (blastka)
trzymam kciukiiiiiiiii za kolejna brzuszkowa mamę
maxbar lubi tę wiadomość
Angelius
IMSI kwiecień 2012- 3 zarodki
Maj 2012-I-crio,2x8AA,beta:11dpt-267, córeczka ❤️ I.2013
Marzec 2018-II-crio,1xblasto,beta:10dpt-261, synuś ❤️ XI.2018 -
Ptaszyna 4 to super wynik, trzymam kicuki żeby zostały z wami do końca
Erl - tak się zastanawiam czy jeszcze w dwupaku czy już nie. To dobrze że brzdąc zdecydował się siedzieć do końca, ale trzymam kciuki żeby na dniach z głośnym krzykiem opuścił ten ciasny domek. Daj znać po wizycie
Tak, od maja jesteśmy u Cholewy, tylko z racji "fajnych" wyników męża wizyty mamy co ok. 2 miesiące - teraz to będzie dopiero 4 wizyta, więc u nas nie ma szałowego leczenia, tylko sprawdzanie czy da się z coś z wynikami zrobić a wychodzi na to że nie
Ewa81 - Ciebie tez tu widzę, jak miloPtaszyna, Erl, ewa81 lubią tę wiadomość
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:Sreberko jak Twoj brzuch?
-
Vaina wrote:KateHawk, zapłodniło się 5, ale 1 przestała dzielić się dość szybko a pozostałe 2 też nie dotrwały
Zdaję sobie sprawę z kosztów dodatkowych, a jak teraz z lekami sa dalej refundowane czy nie?
Zobaczę co mi każe zrobić z tych badań.
Zastanawia mnie kwestia metody, czy w cenie jest jakaś konkretna i do innej trzeba dopłacić? Jeśli tak to jaka?
Widzę że piszecie o metodzie pICSI, nie znam jej, ja miałam do wyboru tylko IMSI i ICSI ale jak mnie lekarz uświadomił Provita robiła tylko IMSI i taką też miałam. teraz jest etż pICSI w provicie, szybklo zerknełam na artykuł o tym i widzę że to przy kiepskim nasieniu jest.
jaką u Was polecają przy złej morfologi IMSI czy pICSI?
Trzymam kciuki za wszystkie przed testowaniem i w trakcie procedur widze że was trochę jest