Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Erl wrote:A propos oddawania nasienia. Trafiłam dziś na artykuł, że jedna z klinik wprowadza możliwość badania nasienia "po chrześcijańsku". Czyli dostarczają prezerwatywy do oddania nasienia, ale uwaga, prezerwatywa zostaje nakłuta, bo przecież antykoncepcja jest zła tak samo jak onanizm - dzięki nakłuciu prezerwatywy zapłodnienie wciąż jest możliwe, a to co zostanie w środku prezerwatywy oddaje się do badania. Z całym szacunkiem dla osób, które dopuszczają tylko taką opcję badania, dawno mnie coś tak mocno nie rozbawiło
w specjalnych pokoikach w klinice? Czy w domu (opcja bez sensu bo wyniki zafałszowane). I jakoś nie wyobrażam sobie tej biednej laborantki grzebiącej w zużytej prezerwatywie żeby wyciągnąć resztki materiału...
-
czar-nula wrote:A kiedy Ty masz zamiar się rozpakować? Przy bliźniakach to tak jakby za chwilę
Ale Ja nie wiem czy dotrwamdziewczyny sienruszajanale nie mocno bo mają mało miejsca bo jakoś wielkiego brzucha nie mam
Wszystkie apki krzyczą że W kazdej chwili mogę urodzićErl, njut lubią tę wiadomość
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
czar-nula wrote:A kiedy Ty masz zamiar się rozpakować? Przy bliźniakach to tak jakby za chwilę
Ale Ja nie wiem czy dotrwamdziewczyny sienruszajanale nie mocno bo mają mało miejsca bo jakoś wielkiego brzucha nie mam
Wszystkie apki krzyczą że W kazdej chwili mogę urodzić
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
KateHawke wrote:I ciekawe gdzie oni to nasienie "tworzą"
w specjalnych pokoikach w klinice? Czy w domu (opcja bez sensu bo wyniki zafałszowane). I jakoś nie wyobrażam sobie tej biednej laborantki grzebiącej w zużytej prezerwatywie żeby wyciągnąć resztki materiału...
Ptaszyna, Erl lubią tę wiadomość
-
Bella93 wrote:W większości klinik jest opcja, wejscia z zona/partnerka, wiec to nie problem. A te specjalne prezerwatywy to zadna nowosc, z takich tez robia badania. Ta jest tylko dodatkowo podziurawiona
że można wejść to wiadomo, ale myślałam że potem ma wszystko wylądować właśnie w kubeczku
człowiek całe życie się uczy
-
Quczi wrote:Czar-nula i Kate u mnie straszne parcie na brzucha i latam non stop do wc. Poza tym brzuch opada. 16.10 mam już umówione położenie się do szpitala
Wszystkie apki krzyczą że W kazdej chwili mogę urodzić
16-ty to już niedługo, myślę że uda się dotrwać bo dziewczynki grzeczne -
Quczi wrote:Czar-nula i Kate u mnie straszne parcie na brzucha i latam non stop do wc. Poza tym brzuch opada. 16.10 mam już umówione położenie się do szpitala
Wszystkie apki krzyczą że W kazdej chwili mogę urodzićkoniecznie musimy sobie zrobić zlot za jakiś czas
Quczi i Kate, nie znamy dnia ani godzinyTrzymam kciuki za Wasze szczęśliwe i sprawne porody
Kate, mój bobas też mi stópki wyciska z brzucha i rozpycha się jak może.
U mnie wciąż te pobolewania podbrzusza i nic nowego. Czop mi chyba odpadł w całości 2 dni temu nad ranem, a przynajmniej tak to wyglądało, ale poza tym nic się nie dzieje. Tydzień do terminu. Czekamy.KateHawke, madwitka, czar-nula lubią tę wiadomość
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Ptaszyna wrote:4 zarodki..
nos do góry i bez sraczkowania zbędnego mi tutaj
:*
EmWu, Erl, KateHawke, Ptaszyna, njut lubią tę wiadomość
Angelius
IMSI kwiecień 2012- 3 zarodki
Maj 2012-I-crio,2x8AA,beta:11dpt-267, córeczka ❤️ I.2013
Marzec 2018-II-crio,1xblasto,beta:10dpt-261, synuś ❤️ XI.2018 -
nick nieaktualnyTo ja też nieśmiało jutro o 13 poproszę o kciuki! Największe za betujące kobietki i za srebrzystą oczywiście ale za mnie tak jeden paluszek poproszę
żeby wszystkie badania wyszły ok, żeby usg było ok i żebym od razu wystartowała ze stymulacją.
Erl, Bella93, KateHawke, srebrzysta, Ptaszyna, Yummymummy, maxbar, sAnsa_28, ania8306 lubią tę wiadomość
-
Frelcia_ wrote:To ja też nieśmiało jutro o 13 poproszę o kciuki! Największe za betujące kobietki i za srebrzystą oczywiście ale za mnie tak jeden paluszek poproszę
żeby wszystkie badania wyszły ok, żeby usg było ok i żebym od razu wystartowała ze stymulacją.
Frelcia_ lubi tę wiadomość
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
nick nieaktualny
-
Erl wrote:To nasze dzieci będą w zbliżonym wieku wszystkie
koniecznie musimy sobie zrobić zlot za jakiś czas
Quczi i Kate, nie znamy dnia ani godzinyTrzymam kciuki za Wasze szczęśliwe i sprawne porody
Kate, mój bobas też mi stópki wyciska z brzucha i rozpycha się jak może.
U mnie wciąż te pobolewania podbrzusza i nic nowego. Czop mi chyba odpadł w całości 2 dni temu nad ranem, a przynajmniej tak to wyglądało, ale poza tym nic się nie dzieje. Tydzień do terminu. Czekamy.
Mnie tak Jasiek naciska na szyjkę , taki ból, chodzę jak kowbojból okresowy co chwile... coś czuje, ze może być problem wytrzymać do terminu CC...
Erl lubi tę wiadomość
Angelius
IMSI kwiecień 2012- 3 zarodki
Maj 2012-I-crio,2x8AA,beta:11dpt-267, córeczka ❤️ I.2013
Marzec 2018-II-crio,1xblasto,beta:10dpt-261, synuś ❤️ XI.2018 -
Yummymummy wrote:Ile ważyły Wasze dzieci w 30/31tc?
Yummy, ja bym chciała nie wytrzymać do terminu, ale no to jest chyba nie do przewidzenia.
Jasio wcześnie zaczął napierać, ale rozumiem, że w badaniu szyjka pozamykana i twarda? Trzymam kciuki, żeby wyczekał jeszcze te 6 tygodni chociażbo na kiedy masz termin cc?
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Honorata02 wrote:Trzymam kciuki za was wszystkie, ja akurat siedze w Angeliusie i czekam na wizyte u pano dr.M. troszke sie stresuje bo nie wiem co mnie czeka
w dodatku jestem dzisiaj sama na wizycie bo moj mąż musial zostac w pracy
-
Kijuki wrote:Ciekawe co mówią statystyki na temat terminów rozwiązań ciąż z ivf... moj lekarz twierdzi, ze raczej chwile przed terminem... macie jakieś statystyki? Czy czekamy aż sie stworzą
?
madwitka lubi tę wiadomość
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
h_anulka wrote:No i?
;( pani doktor dala mi lekartwa provera czy cos takiego i 3grudnia punkcja endometrium... czy ktoras z was to miala ??
7.10.21 Walka o drugiego maluszka rozpoczęta.
15.12.21 histeroskopia , wszystko ok.
31.12.21 USG i zielone światło.
17.01.22 transfer ostatniego ❄️ .
22.01 beta 0,1 ;(
24.01 beta 0,1 ;( 😭😭😭
Koniec starań ;(
Brak mrozakow ;(