Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOctober88 wrote:Dziewczyny mam głupie pytanie. Ja już sama nie wiem co i jak. Bo biorę aktualnie dowcipnie 3x dziennie lutinus i mój mąż boi się przytulać, ze to mu może zaszkodzić czy coś.... ehhh i jak mu to wytłumaczyć ?
-
Erl wrote:30t5d ok.1900. Tydzień temu ok.3300.
Yummy, ja bym chciała nie wytrzymać do terminu, ale no to jest chyba nie do przewidzenia.
Jasio wcześnie zaczął napierać, ale rozumiem, że w badaniu szyjka pozamykana i twarda? Trzymam kciuki, żeby wyczekał jeszcze te 6 tygodni chociażbo na kiedy masz termin cc?
Badanie u swojego gina mam 13.10, zobaczymy co powie jak wyglada , to w środku i ile ma szyjka... Jaś musi dobić chociaż do 2kg... wczoraj na prenatalnych inny dr mówił, ze głowę ma baaaardzo nisko...
Angelius
IMSI kwiecień 2012- 3 zarodki
Maj 2012-I-crio,2x8AA,beta:11dpt-267, córeczka ❤️ I.2013
Marzec 2018-II-crio,1xblasto,beta:10dpt-261, synuś ❤️ XI.2018 -
October88 wrote:Dziewczyny mam głupie pytanie. Ja już sama nie wiem co i jak. Bo biorę aktualnie dowcipnie 3x dziennie lutinus i mój mąż boi się przytulać, ze to mu może zaszkodzić czy coś.... ehhh i jak mu to wytłumaczyć ?
mój jest taki sam
najpierw, bo strach, niech się porządnie rozgości mówił, potem trochę wyluzował, a teraz znowu, ze a to go zgniecie, a to poród przyspieszy, etc
schiz
czar-nula lubi tę wiadomość
Angelius
Kijuki wrote:Nie wiem czy to na naszym czy na innym wątku znalazłam, ale podsyłam siatki centylowe wagi
płodu: https://www.babyboom.pl/forum/attachments/screenshot_20180731-201122-png.883468/Angelius
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa bym do wizyty serduszkowej nie wspolzyla, ale nie ze wzgedu na lutinus. Skurcze, wieksza szansa na jakiegos grzybka- mysle ze na poczatku ciazy to nie wskazane. Ale po wizycie jesli lekarz by nie zabronil to czemu by nie wspolzyc? Toc przeciez nie bedziecie teraz zyc w celibacie przez 9 miesiecy:p
A lutinus to progesteron wiec nie zaszkodzi mezowi, tylko odczekalabym moze z godzinke po wlozeniu tabletki- do pewnosci ze sie rozpuscila i wchlonela
Seks podczas ciazy to normalna sprawaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 17:47
-
nick nieaktualny
-
Yummymummy wrote:Nie wytłumaczysz
mój jest taki sam
najpierw, bo strach, niech się porządnie rozgości mówił, potem trochę wyluzował, a teraz znowu, ze a to go zgniecie, a to poród przyspieszy, etc
schiz
Martinka, Yummymummy, czar-nula, njut lubią tę wiadomość
-
Honorata02 wrote:Dopiero wrocilam do.domu. wynik z wycietego polipa : Rozrost endometrium prosty nez atypii !! Dziewczyny boje sie tego wszystkiego
;( pani doktor dala mi lekartwa provera czy cos takiego i 3grudnia punkcja endometrium... czy ktoras z was to miala ??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrelcia_ wrote:Co sądzicie o buciszkach? https://www.deichmann.com/PL/pl/shop/damskie/damskie-buty-damskie/buty-damskie-kapcie/00006001642195/kapcie*damskie.prod?s=2&_=1538668811869&fromCategoryDetail=true&positionInList=56
Rozładują każdą atmosferę?Frelcia_ lubi tę wiadomość
-
Honorata02 wrote:Dopiero wrocilam do.domu. wynik z wycietego polipa : Rozrost endometrium prosty nez atypii !! Dziewczyny boje sie tego wszystkiego
;( pani doktor dala mi lekartwa provera czy cos takiego i 3grudnia punkcja endometrium... czy ktoras z was to miala ??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martinka wrote:Ja miałam biopsję podczas laparo i w przyszłym tygodniu mam ponownie. W jakim celu masz ten zabieg? Mi ma pomoc w zagnieżdżeniu się zarodka. To podobno krótki i bezbolesny zabieg, więc nie ma co się denerwować
-
Martinka wrote:Ja miałam biopsję podczas laparo i w przyszłym tygodniu mam ponownie. W jakim celu masz ten zabieg? Mi ma pomoc w zagnieżdżeniu się zarodka. To podobno krótki i bezbolesny zabieg, więc nie ma co się denerwować
Wiele kobiet, mowi ze boli.
Edit: material do biopsji pobiera sie tak samo jak robi sie scratchingWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 18:43