Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Ptaszyna wrote:A to nie wyjdzie falszywy wynik przez ovitrelle?
Ptaszyna lubi tę wiadomość
6 inseminacji, 6 in vitro i tylko 4 transfery. Decyzja AZ. Maj 2022r 1AZ😔 Październik 2022 2AZ 😔 Marzec 2023r 3AZ
5dpt beta 2,30 prog 54,32
7dpt beta 13,80
8dpt beta 36,30 prog 19,55
9dpt beta 74,20 prog 66,83
11dpt beta 222,80
prog 31,10
14dpt beta 802,70
prog 30,09
18dpt beta 3573,50
prog 28,50
22dpt beta 14227,70
prog 36,70
26 dpt ❤️
25.04. 18,1 mm szkraba
22.05 I prenatalne 6,3 cm
24.07 II prenatalne 403 gram dziewczynka
25.09.III prenatalne 1,5 kg
21.11.2023 urodziła się córeczka🥰 -
KateHawke wrote:Co do metod to musisz poczytać bo ja miałam ivf jak jeszcze nie było 3mam. Refundacja jest trzy razy. Jeśli miałaś tylko to jedno ivf to jeszcze 2x możesz mieć. Ale do refundacji czasem liczą się też IUI - stymulacja w tym też może być refundowana więc wlicza się w te 3x.
No bede musiała poszukac chyba o tym IMSI i pICSI, mam jeszcze 2 tygodnieErl lubi tę wiadomość
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
Yummymummy wrote:Maxbar,
Spokojnie możesz już nasikaćkwestia, czy czujesz się na siłach... mnie bledzioch wyszedł 5dpt (blastka)
trzymam kciukiiiiiiiii za kolejna brzuszkowa mamę
6 inseminacji, 6 in vitro i tylko 4 transfery. Decyzja AZ. Maj 2022r 1AZ😔 Październik 2022 2AZ 😔 Marzec 2023r 3AZ
5dpt beta 2,30 prog 54,32
7dpt beta 13,80
8dpt beta 36,30 prog 19,55
9dpt beta 74,20 prog 66,83
11dpt beta 222,80
prog 31,10
14dpt beta 802,70
prog 30,09
18dpt beta 3573,50
prog 28,50
22dpt beta 14227,70
prog 36,70
26 dpt ❤️
25.04. 18,1 mm szkraba
22.05 I prenatalne 6,3 cm
24.07 II prenatalne 403 gram dziewczynka
25.09.III prenatalne 1,5 kg
21.11.2023 urodziła się córeczka🥰 -
Quczi wrote:Dziewczyny przed porodem
dzieje się coś u was ciekawego z brzuszkiem:) kupiłam angelsounds i dla własnego spokoju podsluchuje dziewczyny
Erl, Quczi lubią tę wiadomość
4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
nick nieaktualnysrebrzysta wrote:Mój już dzisiaj super, niemal od prawie, nie jest aż tak wzdęty , mam jeszcze lekkie plamienie i jak to jest może być przy transferze? Gdzieś czytałam że zarodki nie lubią zapachu krwi... A jak u ciebie?
Krwawienie slabsze ale nadal jest -
Trzymam kciuki za was wszystkie, ja akurat siedze w Angeliusie i czekam na wizyte u pano dr.M. troszke sie stresuje bo nie wiem co mnie czeka
w dodatku jestem dzisiaj sama na wizycie bo moj mąż musial zostac w pracy
7.10.21 Walka o drugiego maluszka rozpoczęta.
15.12.21 histeroskopia , wszystko ok.
31.12.21 USG i zielone światło.
17.01.22 transfer ostatniego ❄️ .
22.01 beta 0,1 ;(
24.01 beta 0,1 ;( 😭😭😭
Koniec starań ;(
Brak mrozakow ;( -
Ptaszyna wrote:Maz do mnie wczoraj z tekstem- "siedzialem w tym pokoju co sie oddaje nasienie przez 20 minut! Wiesz, dla niepoznaki bo po trzech bylem gotowy -.-).
Wiem, ze zartowal ale tak mnie tym rozbawil
Nie wyobrażam sobie wchodzic z M. do badania nasienie, po co?
A wlaśnie, mój sie pytał, czy dobre filmy maja w provicie?
Jezu dziewczyny poszłam na 2 godziny na zakupy a wy 4 strony naprodukowałyście.moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
nick nieaktualnyevkill wrote:Moj dokladnie to samo kiedyś powiedział do mnie. Dziś byliśmy na kariotypach i byl jeden facet na badanie nasienie i mój M mówi do mnie "dlaczego on taki smutny, przeciez idzie na seminogram?".
Jezu dziewczyny poszłam na 2 godziny na zakupy a wy 4 strony naprodukowałyście.
Niektorzy mezczyzni nie sa w stanie oddac nasienia poprzez masturbacje lub sa zbyt zestresowani aby samemu je pozyskac. I wtedy moga sobie wejsc do pokoju z partnerka;) -
nick nieaktualnyevkill wrote:Moj dokladnie to samo kiedyś powiedział do mnie. Dziś byliśmy na kariotypach i byl jeden facet na badanie nasienie i mój M mówi do mnie "dlaczego on taki smutny, przeciez idzie na seminogram?".
Jezu dziewczyny poszłam na 2 godziny na zakupy a wy 4 strony naprodukowałyście.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 15:04
-
Ptaszyna wrote:Niektorzy mezczyzni nie sa w stanie oddac nasienia poprzez masturbacje lub sa zbyt zestresowani aby samemu je pozyskac. I wtedy moga sobie wejsc do pokoju z partnerka;)
Ptaszynko, spójrz na to z tej strony, że masz aż 4 dzieciaków. To całkiem niezły wynik.Ptaszyna, Bella93 lubią tę wiadomość
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
nick nieaktualnyevkill wrote:Ja się chyba bardziej stresowałam za mojego, przynajmniej na początku, bo jak tak sobie policze to już z 8 razy oddawał nasienie.
Ptaszynko, spójrz na to z tej strony, że masz aż 4 dzieciaków. To całkiem niezły wynik.
Chociaz dwa mrozaczki zeby byly.. -
evkill wrote:Ja się chyba bardziej stresowałam za mojego, przynajmniej na początku, bo jak tak sobie policze to już z 8 razy oddawał nasienie.
Ptaszynko, spójrz na to z tej strony, że masz aż 4 dzieciaków. To całkiem niezły wynik.Ptaszyna lubi tę wiadomość
-
A propos oddawania nasienia. Trafiłam dziś na artykuł, że jedna z klinik wprowadza możliwość badania nasienia "po chrześcijańsku". Czyli dostarczają prezerwatywy do oddania nasienia, ale uwaga, prezerwatywa zostaje nakłuta, bo przecież antykoncepcja jest zła tak samo jak onanizm - dzięki nakłuciu prezerwatywy zapłodnienie wciąż jest możliwe, a to co zostanie w środku prezerwatywy oddaje się do badania. Z całym szacunkiem dla osób, które dopuszczają tylko taką opcję badania, dawno mnie coś tak mocno nie rozbawiło
madwitka, njut lubią tę wiadomość
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
nick nieaktualnyErl wrote:A propos oddawania nasienia. Trafiłam dziś na artykuł, że jedna z klinik wprowadza możliwość badania nasienia "po chrześcijańsku". Czyli dostarczają prezerwatywy do oddania nasienia, ale uwaga, prezerwatywa zostaje nakłuta, bo przecież antykoncepcja jest zła tak samo jak onanizm - dzięki nakłuciu prezerwatywy zapłodnienie wciąż jest możliwe, a to co zostanie w środku prezerwatywy oddaje się do badania. Z całym szacunkiem dla osób, które dopuszczają tylko taką opcję badania, dawno mnie coś tak mocno nie rozbawiło
-
nick nieaktualnyErl wrote:A propos oddawania nasienia. Trafiłam dziś na artykuł, że jedna z klinik wprowadza możliwość badania nasienia "po chrześcijańsku". Czyli dostarczają prezerwatywy do oddania nasienia, ale uwaga, prezerwatywa zostaje nakłuta, bo przecież antykoncepcja jest zła tak samo jak onanizm - dzięki nakłuciu prezerwatywy zapłodnienie wciąż jest możliwe, a to co zostanie w środku prezerwatywy oddaje się do badania. Z całym szacunkiem dla osób, które dopuszczają tylko taką opcję badania, dawno mnie coś tak mocno nie rozbawiło
Ooooo matko! -
Ptaszyna wrote:O ja pierdziele..
madwitka lubi tę wiadomość
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Erl wrote:A propos oddawania nasienia. Trafiłam dziś na artykuł, że jedna z klinik wprowadza możliwość badania nasienia "po chrześcijańsku". Czyli dostarczają prezerwatywy do oddania nasienia, ale uwaga, prezerwatywa zostaje nakłuta, bo przecież antykoncepcja jest zła tak samo jak onanizm - dzięki nakłuciu prezerwatywy zapłodnienie wciąż jest możliwe, a to co zostanie w środku prezerwatywy oddaje się do badania. Z całym szacunkiem dla osób, które dopuszczają tylko taką opcję badania, dawno mnie coś tak mocno nie rozbawiło
madwitka lubi tę wiadomość
moja historia
nick nieaktualny
-
Quczi wrote:Dziewczyny przed porodem
dzieje się coś u was ciekawego z brzuszkiem:) kupiłam angelsounds i dla własnego spokoju podsluchuje dziewczyny
Nat tylko stópki próbuje przebić przez brzuch
czuję te jej piętki co chwilę. A tak to coś tam ciągnie, coś tam ćmi ale to takie lekkie odczucia nie mające związku ze skurczami. A jak Twoje bąbelki?