Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDalam mezowi orzechy. Patrze jak je wcina i czuje jak mi slina do ust naplywa w niekontrolowanej ilosci. Ostatni raz tak mialam w przedszkolu na widok plackow szpinakowych
Nie moge na to patrzec bo zwymiotuje. Ide na pietro :pWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 21:13
-
nick nieaktualny
-
Ptaszyna pozytywna energia najważniejsza
ciąża to też nie latwy czas bo się też martwić. Najpierw się martwimy o stymulacje potem o pęcherzyki i plemniki potem o komórki zaplodnione, potem o transfer im się zaczyna jak się uda. Zamartwianie się o rozwijające życie, następnie o poród i o dziecko. Rodzimy o tysiąc myśli na minutę. Ból co to ból najważniejsze dziecko. Już urodzimy i cisza dziecko nie placze. Tysiąc emocji przez głowę przechodzi
przeżyłam to wiem ile to wszystko nas kosztuje ale kto nie walczy ten nie nianczy. Nie jest to wszystko proste bezbolesne
EmWu lubi tę wiadomość
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
Frelcia_ wrote:U mnie cycki flapy, brzuch cicho..jedynie sutki bolą. Myślę czy na własną rękę zwiększyć dawkę Lutinusa...Jadę na weekend na wieś, bo internet i dostępność aptek są dla mnie niewskazane
Ja zza krzakow jak zazwyczaj
Jesli moge Ci cos doradzic nie rob nic od tak. Jesli juz zbadaj prg zanim wdrozysz wieksza dawke.
Rok temu bedac w ciazy mialam na sztucznym prg 8. Ładowałam luteine 3x4 + duphaston 3x2 + luteina podjęzykowo 3x3/4 jak sie wzięło i niestety nic to nie dało. A sa dziewczyny na forum z prg bez szału ok 20 i sa w zdrowej ciazy. Nie ma kochana zasady na nic ale wiem ze ciezko nie swirowac i nie kombinowacprzy blastce spokojnie mozesz sie pokłuć w 7dpt beta powinna być pozytywna. Powodzenia
&&&&
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
Ptaszyna wrote:Pocieszam sie, ze chociaz kolejny cykl jest pewnym. Chyba.
Smutny ten wieczor. Pustka taka.
Jak Wam minal dzien?trzymam mocno kciuki :*
Ptaszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alrauna1987 wrote:Ja zza krzakow jak zazwyczaj
Jesli moge Ci cos doradzic nie rob nic od tak. Jesli juz zbadaj prg zanim wdrozysz wieksza dawke.
Rok temu bedac w ciazy mialam na sztucznym prg 8. Ładowałam luteine 3x4 + duphaston 3x2 + luteina podjęzykowo 3x3/4 jak sie wzięło i niestety nic to nie dało. A sa dziewczyny na forum z prg bez szału ok 20 i sa w zdrowej ciazy. Nie ma kochana zasady na nic ale wiem ze ciezko nie swirowac i nie kombinowacprzy blastce spokojnie mozesz sie pokłuć w 7dpt beta powinna być pozytywna. Powodzenia
&&&&
teraz już wierzę mojemu doktorkowi który wtedy mówił ze on nie radzi pacjentkom badać progesteronu, że on tak naprawdę nie mówi wszystkiegokassik, Alrauna1987 lubią tę wiadomość
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
nick nieaktualnyFrelcia na własną rękę nie bierz żadnych dodatkowych leków, zaufaj lekarzowi on wie co robi.
Ptaszyna po tych ostatnich przejściach, całym tym stresie miesiąc dobrze ci zrobi, twój organizm odpocznie i odpowiednio przygotowany przyjmie zarodka. Także wyplacz się na całego a później już z dobrym nastawieniem czekaj na transfer.Ptaszyna lubi tę wiadomość
-
October88 wrote:Frelcia na własną rękę nie bierz żadnych dodatkowych leków, zaufaj lekarzowi on wie co robi.
Ptaszyna po tych ostatnich przejściach, całym tym stresie miesiąc dobrze ci zrobi, twój organizm odpocznie i odpowiednio przygotowany przyjmie zarodka. Także wyplacz się na całego a później już z dobrym nastawieniem czekaj na transfer.
Krwawienie ustalo? -
Witam. Jestem nowa na forum ale od pewnego czasu śledzę wszystkie wpisy. Od dwóch miesiecy jestem pacjentka angelusa. Niestety moje wyniki badań nie wróżą nic dobrego. Mam endometrioze i nieprawidłowy kariotyou a mąż źle wyniki nasienia. Wczoraj na wizycie lekarz zaproponował nam adaptacje zarodka lub IV z pgd, gdzie na to drugie obecnie nas nie stac bo cena w naszym przypadku to na poczatek ok 30 tys i duże ryzyko ze może nie byc zdrowych zarodkow. Czy ktoś zdecydowal się na adopcje zarodka i wiadomo jakie są długie kolejki oczekiwań w tej chwili?
-
Frelcia moja @ trochę zelżała + w końcu. Ale 3 dni były okropne.
October trzymaj się dzielnie, mam nadzieję że już lepiej
Ptaszyno wiem że okropnie się to składa u ciebie ale już wiesz że ten następny cykl będzie tym na który czekasz, dasz radę!:*Ptaszyna lubi tę wiadomość
-
Ziutka czesc!
Jesli chodzi o provite to dosyc dlugie czekanie, ale sprobuj moze w GynCentrum, tam maja chyba szybciej, tez w zaleznosci od grupy krwi. Powodzenia!Starania od 08.2015, endometrioza 3/4 st, 2 laparo, 3 hsg, 3 histero
8.03.2017 IVF❄️❄️❄️nie przetrwaly rozmrozenia...
5.05.2017 ICSI2.06.2017 crio
26.06.2017 crio
28.07.2017 ICSI26.09.2017 crio [*] 8tc
14.02.2018 crio [*] 6tc
20.04.2018 ICSIbrak mrozakow
22.03.2019 IMSI13.07.2019
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Jak sie czujesz?
Krwawienie ustalo?
Jest lepiej, ból brzucha minął, lekkie plamienie zostało ale wyglada na to ze przechodzi. Nie wiem czy pomaga dodatkowy duphaston czy odpoczynek, ale ważne że przechodzi.srebrzysta, Bella93, Bejzi, monik123, KateHawke, Vaina lubią tę wiadomość
-
Ziutka wrote:Witam. Jestem nowa na forum ale od pewnego czasu śledzę wszystkie wpisy. Od dwóch miesiecy jestem pacjentka angelusa. Niestety moje wyniki badań nie wróżą nic dobrego. Mam endometrioze i nieprawidłowy kariotyou a mąż źle wyniki nasienia. Wczoraj na wizycie lekarz zaproponował nam adaptacje zarodka lub IV z pgd, gdzie na to drugie obecnie nas nie stac bo cena w naszym przypadku to na poczatek ok 30 tys i duże ryzyko ze może nie byc zdrowych zarodkow. Czy ktoś zdecydowal się na adopcje zarodka i wiadomo jakie są długie kolejki oczekiwań w tej chwili?
Witajkolejki ogolnie sa dlugie do AZ. W Provicie czeka sie min pol roku i w wiekszosci maja zarodeczki z 2 lub 3 doby. W GynCentrum maja dosc szybko ale tez 2/3 dniowe. Sa kliniki ktore maja blastki od reki ale ceny powalaja z nog. Prawie jak za prpcedure. Na blastki z AZ czeka sie okolo roku czasami ponad.
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.