Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Pulginka dzieki za odpowiedz, a a paniki tylko nasiałam, mój maz dzwonił jeszcze raz, i faktycznie nie moge zabrac ze soba tych zastrzyków do bagazu podrecznego, ale powiedzieli mu ze moge włożyc do bagazu rejestrowanego:) zatem mysle ze sie jednak uda:)
Pulginka lubi tę wiadomość
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
Pulginka wrote:Ja od dzis zaczelam stosowanie zelu z testosteronu ze wzgledu na niska rezerwe jajnikowa - wciera sie go w ramie - ulotka mowi ze jest zakazany dla kobiet - boje sie okrutnie co to bedzie!
Ja nie miałam żadnych skutków ubocznych. Stosowałam ok miesiąc. Mi dr Paliga zaleciła wcieranie w wewnętrzną stronę udPulginka lubi tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
ania8306 wrote:Ja nie miałam żadnych skutków ubocznych. Stosowałam ok miesiąc. Mi dr Paliga zaleciła wcieranie w wewnętrzną stronę ud
Dziekuje za odpowiedz Ania8306. - ten miesiac to 21 dni czy dluzej? czy po tym miesiacu mialas zaraz stymulacje? bede bardzo wdzieczna za odpowiedz. mi dr Manka zalecal 2 miesiace, chociaz ja wolabym stosowac tylko miesiac............................................................
33 lata - niska rezerwa jajnikowa
III ICSI - 07.2018
- zawsze jest nadzieja dla tych ktorzy próbują! -
nick nieaktualny
-
Pulginka przepraszam, sprawdziłam dokładnie, stosowałam 1,5 miesiąca, od 9.06 - 25.07. Miałam skończyć w 2 dc - zaczynałam wtedy stymulację.
Mi co prawda ten żel za bardzo nie pomógł, ale może jestem wyjątkiem
Moje amh w 2016 roku kwiecień 0,38, maj 0,74, październik 0,98, a w tym roku w czerwcu też 0,98
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2017, 23:48
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Ania aż mi się wierzyć nie chce jak ten czas leci już 12dc !!!! A co dopiero miałaś punkcje jednego pecherzyka który jest w brzuszku ♡♡
Jak samopoczucie?ania8306 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziękuję Flowwer, czuję się dobrze
Jestem po badaniach prenatalnych, wszystko ok, prawdopodobnie dziewczynka
Kupiłam detektor tętna i od 3 dni wieczorami słucham serduszka, uspokaja mnie to bardzo. Jeszcze nie do końca opuściły mnie myśli że coś złego może się przydarzyć. Ale staram się wierzyć że będzie dobrze
Dokładnie, czas szybko leci, pamiętam doskonale jak płakałam na informację o jednym pęcherzyku. Tyle łez wylałam przy tym ivf, a skończyło się szczęśliwie.
Każdej tego życzęFlowwer, KateHawke lubią tę wiadomość
Margeret80 AHM 1,49 to dla niejednej z nas marzenie:) Nie jest zły Twoj wynik! Uszy do góry.
Pulginka lubi tę wiadomość
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
Dziś na usg mam pecherzyk na lewym jajniku 24mm !!!!!!!! Szok ja nigdy własnych ovu nie miałam endo 11mm dziś 16dc wow !!!
Biopsja pobrana nawet nie bolało
Leki wykupione więc czekam grzecznie na wynik.
ania8306, KarenMillen, Natalia01 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
ania8306 wrote:Flowwer trzymam kciuki za biopsję
Jak długo czeka się za wynikiem?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
hej. czy ktoras z was miala krotki protokol poprzedzony tabletkami anty.? od kiedy wowczas zaczyna sie zastrzyki? kiedy jest 1 dc ? w dniu odstawienia tabletek czy jak sie dostanie okres?
( chce wyliczyc mniej wiecej kiedy zaczniemy)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 18:58
............................................................
33 lata - niska rezerwa jajnikowa
III ICSI - 07.2018
- zawsze jest nadzieja dla tych ktorzy próbują! -
Pulginka wrote:hej. czy ktoras z was miala krotki protokol poprzedzony tabletkami anty.? od kiedy wowczas zaczyna sie zastrzyki? kiedy jest 1 dc ? w dniu odstawienia tabletek czy jak sie dostanie okres?
( chce wyliczyc mniej wiecej kiedy zaczniemy)
Ja niestety nie pomogę bo u mnie jest tak: jutro kończę antyki i w piątek zaczynam gonapeptyl. 03.11. idę do dra i wtedy zaczynam właściwą stymulację. Ale ja mam endometriozę którą muszę uciszyć. Na pytanie co jak mi się okres przesunie czy coś odpowiedział że okresu to ja mogę w ogóle nie dostać i mam się tym nie przejmować. Więc nawet nie wiem jak dni cyklu liczyć -
KateHawke wrote:Coraz bliżej Jeszcze tylko wyniki z wirusologii, biocenoza a potem od 03.11. stymulacja
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja 6.11 pierwsze badania bedę robic ehh dłuży się czas...
Ale zobacz ile już za Tobą Ile dzięki własnemu uporowi zdołałaś wykryć. Teraz jestem pewna, że biopsja wyjdzie Ci czyściutka, reszta badań też. Coś mi sie widzi, że będziemy na święta zamiast ciastek to kciuki już za transfer trzymać -
nick nieaktualny