Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczę, no to zazdroszczę ze obyło się bez takich problemów
Ja najbardziej boję się początków kiedy wymioty często kobietom dokuczają ale mam nadzieję że jakims cudem mnie to ominie:)
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
nick nieaktualnyagusza wrote:Kurczę, no to zazdroszczę ze obyło się bez takich problemów
Ja najbardziej boję się początków kiedy wymioty często kobietom dokuczają ale mam nadzieję że jakims cudem mnie to ominie:) -
Dziewczyniki dzis czwarty zastrzyk i podglądanie w czwartek...
asia-m-b, Ali.G, Judytka, lawendowapani, sylvuś, Asia08 lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Laseczki tutaj też się wam pochwalę dziś 12 dpo i na teście zrobionym rano, po 15 był cień kreski. Więc oczywiście poleciałam na betę. I wyszło 18 ! nie posiadam się z radości
malgos741, sylvuś, lawendowapani, asia-m-b, Asia08, leo lubią tę wiadomość
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Tylko ze cały dzień dzisiaj boli mnie brzuch i nie wiem czy to dobry znak... Trochę się martwie tym.
Ps. Tej dr Skladowskiej niestety nie znam. Nawet nie wiedziałam że przyjmuje tam kobietaCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
agusza wrote:Laseczki tutaj też się wam pochwalę dziś 12 dpo i na teście zrobionym rano, po 15 był cień kreski. Więc oczywiście poleciałam na betę. I wyszło 18 ! nie posiadam się z radości
Aguszka jakie dobre wieści:) oby beta przyrastała i się nie stresuj bólem brzucha to efekt IUI tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 21:08
-
Nadziejka88, tak jesteśmy po iui. W czwartek powtórzę betę i mam nadzieję ze będzie dobrze rosnąć
Dzięki, staram się nie denerwować ale wiesz jak jestmalgos741 lubi tę wiadomość
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
nick nieaktualnyAgusza - super!!!! Ja też miałam cień kreski i ból brzucha - miałam wrażenie jakby cały w środku był spuchnięty i miewałam skurcze - kilka razy takie silne ciagnięcie że aż kucać musiałam. Dobry test miałaś, że przy becie 18 już pokazał - jakiej firmy? Gratki
Ona 84 - Pani S chyba dopiero raczkuje w dziedzinie leczenia niepłodności, ale ma dobrych nauczycieli w Artemidzie zatem musi być dobra. -
Ena, ja kupiłam zwykłe testy z allegro po 1zl
Właśnie z tymi bólami to nie wiem czy wszystko gra bo naprawdę czasem mocno boli. No i ciągnie w pachwinie. A u Ciebie mimo bóli wszystko okej? Co Ci o tym lekarz mówił?Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Ona84 u mnie drugi cykl z clo i w piatek bede u dr S zobaczyc jak urosly moje pecherzyki. Mam nadzieje ze bedzie chociaz jeden dojrzaly i dostane zastrzyk ovitrelle. Nie bylam jeszcze u niej wiec zobaczymy jaka jest . A zeszly cykl w ustacha dr W byl niesamowity bo idealnie zareagowalam na clo, mialam dwa pecherzyki ktore pieknie pekly, dzialalismy jak nam kazano, progesteron bardzo wysoki a tu dupa i ciazy jak nie bylo tak nie ma. To jest ostatni cykl na clo bo zmieniamy od nastepnego na jakies mocniejsze leki. Poczekamy, zobaczymy...
-
Dziewczyny mi dr D powiedział, że nie zatrudniłby lekarza, który nie jest w temacie. Więc dr S na pewno nie raczkuje w tej dziedzinie. Na chłopski rozum zresztą za dużo ma do stracenia, przecież promuje tę klinikę swoim nazwiskiem.
Agusza wielkie gratulacje!!!!! niech beta pięknie przyrasta ♥Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."