Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
eni33 wrote:Ja bylam u niej dwa razy i raz placilam sto zl bo spojzala jak wczesniej bylam rozliczana z monitoringu. A drugi raz tez taka sama wizyta jak zawsze a tu ja place a pani w recepci ze 160 zl .01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ja za pierwszą wizytę zapłaciłam 250 zł + 350 zł za badania... No i leki dodatkowo.
Tak sobie przeglądałam paragony i najtańszym lekiem do tej pory jest Metformax - 8 zł z groszami za 60szt.
Dziewczyny,trzymamy zbiorowo kciuki za nas wszystkie. Żeby z tą wiosną przyszły też wiosenne wirusy.malgos741 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
nick nieaktualnyona84 wrote:to ile wezmie u mnie.mam byc do3dc chca stymulowac,a jeszcze jakies leki pewnie przepisza
-
Ona ja tak samo, bede sie starala trafiac do dr W bo najlepiej mi pasuje, jeszcze dr Z jest dobry ale przyjmuje tylko w pon wiec ciezko trafic z dniami cyklu no i u niego wizyty to najmniej 250 zł. Wczoraj przeczytalam ze dr W dostal nagrode:
http://wss.olsztyn.pl/aktualnosci/aktualnosci/article/dr-tomasz-wasniewski-z-nagroda-marszalka-wojewodztwa.html
także chłopak wie co robi Mam nadzieję że nam pomoże... -
Ja tez lubie trafiac co dr W i P ale ostatnio jest trudno.Panie w recepcji mowia ze nie ma miejsca i wciskaja do innych. I tak ostatnio bylam u dr Ramala i nie jestem z tego zadowolona wizyta 5 min i zadnych konkretow a podczas badania byl bardzo "nie delikatny" co u innych nic takiego nie wystapilo.
-
nick nieaktualny
-
Jestem po crio.. niestety cała w nerwach i we łzach.. zamiast się cieszyć, że się ładnie rozmroziło i transfer się odbył, to ja martwię się tym, że podano "słabą" blastkę.
Nie mogę zrozumieć skoro przy naszych zamrożonych zarodkach 2AA, 4BB i 2BB podali właśnie tę ostatnią..
Myślę że ryczę też dlatego, że emocje ze mnie schodzą.. Jezu daj mi siły..Ali.G lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Asia-m-b sama wiesz ze nieraz teoretycznie slabe blaski daly rade i juz dzieciaczki chodza po swiecie. Trzeba zawsze miec nadzieje ze tym razem dzidzius bedzie na tyle silny aby przyjsc na swiat io tego ci zycze takze glowa do gory i walcz o swoje szczęście
A co do cen w Artemidzie to zaczyna mnie to wkurzac, za kazdym razem sa inne i wez tu czlowieku sie przygotuj do wizyty. Ja nie mam w zwyczaju chodzic z kilkoma stowami w portfelu. Cale szczescie ze mozna karta ale i tak mnie to wkurza
asia-m-b lubi tę wiadomość
-
tak tak dziewczyny już się wzięłam w garść, nawet mi głupio przed moją Maryśką 2BB że w nią zwątpiłam tak na początku. Mam nadzieję, że wybaczy matce i będzie się dzielnie rozwijać
tak to prawda z tymi płatnościami przeginają, powinien być cennik i tyle, a nie człowiek i idzie i nie wie czy mu wystarczyagusza, Ali.G, Asia08, malgos741, sylvuś lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
ja podchodziłam do crio na naturalnym cyklu, zero leków tylko kwas foliowy, w 11dc podglądanko i w tym samym dniu ovitrelle 6 dni później transfer
koszta to: za zamrażanie:443zł i rozmrażanie: 324zł
Leo trzymam kciuki za wizytę kontrolną i szybkiego podejścia do transferu :*Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
nick nieaktualnyAsia m_b trzymam kciuki za pozytywne testowanie. Powinien być cennik - nie wiadomo na podstawie czego te kwoty. Wrrrrr
A orientujecie się ile teraz dr W bierze za monitoringi w swoim gabinecie na Malewskiej? 100? Ja w 2014 płaciłam 50 zł, ale pewnie skoro z normalnej wizyty podniósł z 200 do 250, to szybkie podglądanie pewnie też w górę. -
Jestem po podglądaniu.. wychodowałam 5 jaj.. dwa na lewym i trzy na prawym.. te na lewym ładniejsze i większe..następne podglądanie w sobotę..
bąbel, leo, asia-m-b, lawendowapani, sylvuś lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Asia-m-b ja trzymam kciuki za twoją blastkę będzie dobrze nos do góry
asia-m-b lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 to super wiadomosci. Najwazniejsze ze wszystko idzie do przodu. Daj znac jak jutro po podgladaniu.
Ja dzisiaj monitoring, mam nadzieje ze nie za pozno na zastrzyk bo tez jestem w 13dc a ostatnio mialam dwa pecherzyki ale dr W powiedzial ze nastepnym razem warto sprobowac ovitrelle na mniejszych pęcherzykach a tu dupa nie bylo na wczoraj miejsc i dzisiaj jestem wieczorem. Mam nadzieje ze nie za duze beda