Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak dokładnie, powodzenia i oby się udało od razu
A ja po konsultacji z lekarzem dostałam duphaston i jakiś jeszcze magnezowy specyfik żeby przestało bolećwodaa lubi tę wiadomość
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
nick nieaktualnyagusza wrote:Ena, ja kupiłam zwykłe testy z allegro po 1zl
Właśnie z tymi bólami to nie wiem czy wszystko gra bo naprawdę czasem mocno boli. No i ciągnie w pachwinie. A u Ciebie mimo bóli wszystko okej? Co Ci o tym lekarz mówił? -
nick nieaktualnyasia-m-b wrote:Dziewczyny mi dr D powiedział, że nie zatrudniłby lekarza, który nie jest w temacie. Więc dr S na pewno nie raczkuje w tej dziedzinie. Na chłopski rozum zresztą za dużo ma do stracenia, przecież promuje tę klinikę swoim nazwiskiem.
Agusza wielkie gratulacje!!!!! niech beta pięknie przyrasta ♥asia-m-b lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny badanie chłopa na chlamydie to z krwi czy z nasienia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 12:06
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ena wrote:Nie martw się na zapas. W tych pierwszych tygodniach bolał mnie brzuch, takie ciągnięcia. Dr W mówił, że to normalne. Wszystko ok z dzidziolem. Potem już mnie nic nie ciągnęło i wtedy się zastanawiam - czy to dobrze.... Każda ciąża inna. Mialam też wzdęcia, dużo śluzu. Bralam luteinę. A kiedy idziesz na wizytę?
Ja teraz też mam okropne wzdęcia. Do wczoraj sporo śluzu a dzisiaj jakoś dziwnie sucho. Cholera no żeby jakoś można było przyspieszyć tą wizytę..zamartwię się tutajCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Dzięki dziewczyny. My już po. Teraz mogę powiedzieć, że więcej strachu niż to warte.
Z tym zaciskaniem nóg... w pewnym momencie myślałam, że spadnę z tego fotela.
No i tak... my też w piątek jedziemy sprawdzić czy pęchol pękł.
Noooo i modlimy się dalej, żeby zaskoczyło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 14:46
malgos741, nadziejka88 lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
ona84 wrote:a ta doktor to tyle samo bierze100zzzzzzł?
-
Dziewczyny na razie wycieczke do Białegostoku odkładam:)
Zobaczyłam 2 kreseczki
Beta na razie przyrasta pon 318,20 dzisiaj 679,43.
Po III nie udanych in vitro udało się nturalnie
Piszę żebyście zawsze wierzyły !!! cuda sie zdarzają.
Prosze o kciuki i modlitwe , aby ten cud się utrzymał, w niedz i pon miałam plamienia ale narazie po luteinie znikneły.
Ali.G, lawendowapani, Asia08, nadziejka88, iza776, agusza, malgos741 lubią tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
sylvuś gratulacje Cudowne wiadomości
Asia trzymam kciuki &&&
małgoś teraz podejście do IVF ?
My na wczorajszej wizycie zdecydowaliśmy, że spróbujemy jeszcze raz podejść di ivf, tym razem krótki protokół. Tak więc od 16 dc estrofem, @ i od 2 dc stymualcja. Ciekawe ile kosztuje estrofem bo niestety nie jest refundowanyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 18:23
sylvuś lubi tę wiadomość
-
Sylvuś, świetnie! Rośnijcie.
Dziewczyny,czy po iui miałyście od razu zleconą luteinę? Pytałam doktora, ale powiedział, że na razie nie, zobaczymy w piątek.
Aha, myślicie, że za ten piątkowy monitoring będę musiała zapalcić? Czy to w cenie pakietu do iui jest? Ciapa ze mnie, bo nie zapytałam nawet.
Bąbel, trzymam kciuki. Musi nam się udać, wszystkim.bąbel, sylvuś lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
Sylvuś, gratuluję kochana! Trzymam za nas obie mocno kciuki żeby maleństwa rosły zdrowe
Asia 08, ja też nie dostałam niczego po iui. Dopiero teraz jak zadzwoniłam ze jest ciąża i że boli to kazał brać duphaston:)
No i myślę że ta kolejna wizyta powinna być jeszcze w ceniesylvuś lubi tę wiadomość
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
malgos741 wrote:Dziewczyny badanie chłopa na chlamydie to z krwi czy z nasienia?
widzę że coraz lepiej idzie Wam wszystkim super dziewczyny zaciskać zęby i nogi a damy radę
Asia m-b jak tam? jeszcze trochę do wizyty ? ja się umówiłam na 18.04 na kontrole po zabiegu, i nie mogę się doczekać jak się dalej potoczy...
czy Zapominajka to nadal tu zagląda? daj znać co u Ciebie?
-
tak Małgoś z krwi
Leo my jutro 5:00 wyjeżdżamy do Białegostoku, czas odebrać Maryśkę z zimowiska HUUUUURRRRRAAAAAA
dziewczyny proszę o dobre myśli
Sylwuś wzruszyła mnie niesamowicie Twoja dobra wiadomość, należało się Wam ♥ wysokich przyrostów i zdrowej ciąży!!Ali.G, malgos741, Asia08, agusza, sylvuś, lawendowapani, Judytka, ola232, bąbel lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
bąbel wrote:sylvuś gratulacje Cudowne wiadomości
Asia trzymam kciuki &&&
małgoś teraz podejście do IVF ?
My na wczorajszej wizycie zdecydowaliśmy, że spróbujemy jeszcze raz podejść di ivf, tym razem krótki protokół. Tak więc od 16 dc estrofem, @ i od 2 dc stymualcja. Ciekawe ile kosztuje estrofem bo niestety nie jest refundowany
Bąbel tak już ruszyliśmy..
ps. ja tez miałam od 16dc estrofem.. a później stymulację..od 2dc..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 22:57
bąbel lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
asia-m-b wrote:tak Małgoś z krwi
Leo my jutro 5:00 wyjeżdżamy do Białegostoku, czas odebrać Maryśkę z zimowiska HUUUUURRRRRAAAAAA
dziewczyny proszę o dobre myśli
Sylwuś wzruszyła mnie niesamowicie Twoja dobra wiadomość, należało się Wam ♥ wysokich przyrostów i zdrowej ciąży!!01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyAgusza wiem, że te czekanie jest najgorsze, ale nie ma co za wcześnie lecieć do dr. Trzeba jakoś doczekać do usłyszenia bijącego serduszka.
Sylvuś - gratuluję - ale niespodzianka
Eni 33 - skąd oni te ceny wizyt biorą.... Hmmm
Asia m_b powodzenia
Asia 08 ja nie miałam iui ale Luteinę dr W przepisał mi dopiero po wizycie na której potwierdził pęknięcie pęcherzyka.
Bąbel - powodzenia. ESTROFEM chyba nie jest jakoś bardzo drogi - chyba koło 20 zł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 23:00
sylvuś, bąbel lubią tę wiadomość