Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Czy przed histeroskopią trzeba miec jakąs konsultacje anastezjologiczną? Bo dr Z coś o tym wspomniał. I czy od razu po zabiegu w ten sam dzień wypuszczaja do domu i czy bede mogła wrocić od razu do pracy.
Konsultacja jest potrzebna tylko do Białegostoku do kliniki. W Olsztynie tego nie wymagają. Chca grupę krwi i czystość ewentualnie cytologię.aaaa i ja się jeszcze szczepilam na wzw typu b ale to tez chcieli w Białymstoku. W Olsztynie nie pytali.warto sie zaszczepić dla samej siebie bo tyle mamy zabiegów ze ryzyko jest duże.
Zazwyczaj wypuszczają tego samego dnia wieczorem. A zwolnienia dają max dwa tygodnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2017, 20:27
-
A powiedzcie dziewczyny czy to zwolnienie warto brać? Jak się czułyście po badaniu bo jak mam się czuć dobrze to wole isc do pracy niż isc na zwolnienie.
Izaura to idziemy tą samą drogą.
Najgorsze jest to ze nawet nie mam kiedy zadzwonić do tego szpitala miejskiego bo w pracy nie chciałabym dzwonić bo za dużo ludzi się kreci do której godziny można tam dzwonić?Izaura lubi tę wiadomość
-
Emilka ja czułam się dobrze po histeroskopii, miałam przez jeden dzień małe plamienie i lekkie ćmienie jak na okres, a zwolnienie wzięłam bo chciałam trochę się odstresować od pracy
dzwoniłam po południu żeby się umówić.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Same dobre wieści
Tera - super fota!! Uśmiałam się.
Eni - bombaTeraz czekamy na taki sam dobry wynik Lury.
Emilka, dobrze zagadałaś. Działaj. Dziś myślałam o Twojej hiperce po punkcji, to była jazda...
Apropos hiperkiKarcia co u Ciebie??
Mnie się wydaje, że skierowanie ważne jest rok?
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć
dziewczyny
Nadrabiam zaległości
Makumba – jeśli chodzi o bodziaki, to ja wolałam kopertowe na zatrzaski (żadne guziki). Potem jak już człowiek wprawy nabrał i nie marnował paczki chustek nawilżanych na jedną kupę, to można było przejść na wyższy level
Nadziejka – ooo 9 komórek – super.
Izaura – ja byłam u dr Zd. Ogólnie ok – dokładne badanie usg, wywiad w dosłownym znaczeniu tego słowa, a nie „idź już sobie kobieto”.
Ana1122 – co do ilości wód – to podczas robienia usg robią pomiary ilości wód. Jakość tam badają ilość wód w poszczególnych kieszonkach i potem ustalają współczynnik AFI. Ja miałam małowodzie – AFI oscylowało koło dolnej granicy. Zuzka zdrowiuteńka mimo mojego małowodzia, cukrzycy, przedwczesnych skurczy, podejrzenia hipotrofii.
Terra 83 – gratuluję – będzie księżniczka.
Eni – czyli kolejny pozytywny news. Dr D miał dobre wieści
Emilka – nowy plan działania – fajnie, że dr Z wczuł się w wasz przypadek.Makumba, Izaura lubią tę wiadomość
-
Piją sam alkohol, wcześniej mieli na drugiej sali kolację, jedzenia nie ma, impreza do 2-3 w nocy max. Mają tu nocleg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2017, 00:25
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Emilka super ze dr Z chce poglebic diagnostyke. Nie dziwie sie mezulkowi ze sie wkur... skoro na ostatniej wizycie zrobil.wam taki wyklad ze immunologia jest blee. A teraz taka zmiana szkoda tylko ze przez to zmarnowaliscie zarodek bo gdyby sie zajal tym wczesniej to mogloby byc inaczej.
Idz na prywatna wizyte do dr Rams hematologa przyjmuje w Olsztynie na Wojska Polskiego w Browarach. Wizyta kosztuje 150 zl wez tez skierowanie do hematologa. Powiedz jak wyglada sytuacja ze mialas 3 ciaze biochemiczne. Kobietka bardzo sympatyczna i pomaga wiec pewnie wezmie cie na badania do poradni i zleci to co mozeasiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
No wiec Ana tak... Dopiero wstalam, hahaha.
Czesc i czolem. Ale detka jestem.Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui