Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba o 17.20.
W nocy bylo goraco i dopiero jak maz pojechal do pracy, to mi sie zasnelo. Chyba go wygonie na noc na kanape, bo mi koldre grzeje.asiastokrota, Makumba lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:No wiec Ana tak... Dopiero wstalam, hahaha.
Czesc i czolem. Ale detka jestem.Asia08, eni33 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Asia08 wrote:No wiec Ana tak... Dopiero wstalam, hahaha.
Czesc i czolem. Ale detka jestem. -
Czesc wszystkim.
Dzwonil dr Z z dobrymi wiadomościami. Transfer w sobotę. Mamy na chwile obecna 5 zarodków klasy A plus reszta w obserwacji i trzeba dać im czas. Chyba dobrze zrozumiałam bo cala w stresie bylam odbierając telefon. Najważniejsze ze jest co transferować.ale ręce mi się trzęsą....ana1122, Asia08, malgos741, polopiryna, TERA83, Izaura, asiastokrota, Gosia321, e_mil_ka, eni33, Makumba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynadziejka88 wrote:Czesc wszystkim.
Dzwonil dr Z z dobrymi wiadomościami. Transfer w sobotę. Mamy na chwile obecna 5 zarodków klasy A plus reszta w obserwacji i trzeba dać im czas. Chyba dobrze zrozumiałam bo cala w stresie bylam odbierając telefon. Najważniejsze ze jest co transferować.ale ręce mi się trzęsą....
Super wieści. -
Ja to dopiero dziś pospałam dopiero wstałam po 11 haha z przerwami o 4 i 7 na siusiu jak zwykle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2017, 11:26
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
nick nieaktualny
-
nadziejka88 wrote:Czesc wszystkim.
Dzwonil dr Z z dobrymi wiadomościami. Transfer w sobotę. Mamy na chwile obecna 5 zarodków klasy A plus reszta w obserwacji i trzeba dać im czas. Chyba dobrze zrozumiałam bo cala w stresie bylam odbierając telefon. Najważniejsze ze jest co transferować.ale ręce mi się trzęsą....nadziejka88 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
A ja dziś sobie zrobiłam truskawki z makaronem i cukier pojechał do góry ostro. tylko tak godzinę przed obiadem zjadlam snikersa:-)
Makumba lubi tę wiadomość
-
To niezła dawka cukru ana1122. Juz dzisiaj zrobilas sobie dzień dziecka?
Dziewczyny po transferach napiszcie jak to sie odbywa. Ktos do nas przyjdzie porozmawiać i powiedziec jaki zarodek będzie podany i w ogóle? Czy to decyduje embriolog z lekarzem?