Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
asiastokrota wrote:Ana1122 masz mądrego męża, na końcówce musicie bardzo na siebie uważać. Niech ci znajdzie niańke powinien ktoś być z tobą cały czas
-
ana1122 wrote:Asia czyli z mała wszystko ok więc super. Ciekawie ile będzie ważyc przy porodzie bo raczej więcej niż 56 się urodzi
Na szczescie tak. Wez nie strasz, ze bedzie wieksza.
Zawroty tez czasem miewam, ale jak jestem sama w sklepie to nie.Czasem z mezem mi sie zdarza i faktycznie musze na chwile przystanac i sie jego przytrzymac.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Na szczescie tak. Wez nie strasz, ze bedzie wieksza.
Zawroty tez czasem miewam, ale jak jestem sama w sklepie to nie.Czasem z mezem mi sie zdarza i faktycznie musze na chwile przystanac i sie jego przytrzymac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2017, 22:37
-
TERA83 wrote:Z dietą mam masakre już nie wiem co jeść. .. żadnych leków nie biorę pije wapno i ratuje się maściami sporadycznie Ale chyba wolę nie ryzykować najlepiej iść na wizytę zostawić 70 zł i przyjść za tydzień porażka Aaaa i jeszcze dzwonić do starszej koleżanki
-
ana1122 wrote:A ostatnio oglądając kosmetyki dla dzieci znalazłam coś właśnie na te azs u niemowląt. Próbowałas tych kremów? one powinny być bezpieczne W ciąży
Tera, nasiliło się w ciazy? Bo mi moje wszystkie choroby skórne odjęło na ten czas, dzięki Bogu. -
Makumba wrote:Ana na AZS to nic nie pomaga. Jedynie łagodzi, ale pewnie na krótko. Tera ma przekichane. Może po ciazy trochę ustąpi.
Tera, nasiliło się w ciazy? Bo mi moje wszystkie choroby skórne odjęło na ten czas, dzięki Bogu.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
ana1122 wrote:A ostatnio oglądając kosmetyki dla dzieci znalazłam coś właśnie na te azs u niemowląt. Próbowałas tych kremów? one powinny być bezpieczne W ciąży
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
Makumba wrote:No wlasnie bo to idzie w jedną albo drugą stronę. Jest szansa że będzie tylko lepiej.
A kąpiele w krochmalu? W płatkach owsianych?
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
Makumba wrote:To po tym szybkim prysznicu się nie susz i wysmaruj olejem lnianym.
ana1122 lubi tę wiadomość
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
Makumba wrote:Dziewczyny w trzecim trymestrze, czy Wasi lekarze zlecają zrobienie wymazu z pochwy w kierunku paciorkowców?
-
Ana, sprawdze w dokumentach te wagi i napisze.
A pisalam chyba ostatnio, ze w meza bedzie wysoka.
Makumba, nie jestem spakowana i nie mam jeszcze wszystkiego. W weekend sprobuje ogarnac, czego mi jeszcze brak i zamowie.
O paciorkowcach cos mowil dr, ze za 2 tyg. zrobimy. To jest to gbs, ktore on pobiera?Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Ana ja też raz wywinęłam orła i to przy wstawaniu z lozka, zrobiło mi się ciemno przed oczami i bęc.
Kurde czy wy też miałyscie takie jazdy z odstawieniem progesteronu?? To już moje drugie podejście, najpierw dr kazał odstawiać od 12 t.c. że względu na te infekcje i przejść na duphaston, ale po 2 dniach od zaprzestania brania luteiny brzuch mi stwardniał i był bardzo napięty, wystraszyłam się i wróciłam do lutki. W tym tygodniu to samo, stopniowo zmniejszała dawkę, ostatnią tbl wzięłam w poniedziałek a wczoraj wieczorem znowu pobolewanie brzucha, dzisiaj zbudziło mnie takie dziwne pulsowanie w dole brzucha i napinanie i w panice znowu sięgnęłam po luteineWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 06:53
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
sonia86 wrote:Ana ja też raz wywinęłam orła i to przy wstawaniu z lozka, zrobiło mi się ciemno przed oczami i bęc.
Kurde czy wy też miałyscie takie jazdy z odstawieniem progesteronu?? To już moje drugie podejście, najpierw dr kazał odstawiać od 12 t.c. że względu na te infekcje i przejść na duphaston, ale po 2 dniach od zaprzestania brania luteiny brzuch mi stwardniał i był bardzo napięty, wystraszyłam się i wróciłam do lutki. W tym tygodniu to samo, stopniowo zmniejszała dawkę, ostatnią tbl wzięłam w poniedziałek a wczoraj wieczorem znowu pobolewanie brzucha, dzisiaj zbudziło mnie takie dziwne pulsowanie w dole brzucha i napinanie i w panice znowu sięgnęłam po luteineWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 07:06
sonia86 lubi tę wiadomość