Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nadziejka88 wrote:Hejka,
Ena ty nas juz nie torturuj tylko zapodaj kolejna betechyba ze juz na 100 % przeczuwasz i ci sie nie spieszy
Mag bylas na rajdzie? witaj w klubie bo ja na rajd jezdze juz z 10 lub wiecej lat i zaczynalam jak jezdzil Kuzaj, Holek, Sołowow, bracia bębenki, Kajto, staniszewski i kościuch. dopiero od 3-4 lat weszla runda WRC to lepiej sie oglada ale juz ma to inny klimat. parki maszynowe inne i samochody WRC inna epoka. teraz zaczelo sie to robic toche snobistyczne i zatracil sie klimat samej atmosfery rajdu. Niemiej jednak i tak jestem w tym zakorzeniona i co roku jezdze. nawet jak mialam swoj slub w sobote to w czwartek i piatek latalam w kaloszach po polach
Gosia321 ty nasza wojowniczko, podziwiam cie za determinacje i sile ktora w sobie masz. Fajny masz podpis. Silna juz jestes wiec teraz juz zostalo być szczęsliwą
Asia08 nie ma to jak w domu. teraz oswajajcie sie z nowa sytuacja po swojemu.
W zeszłym roku byłam na rajdzie, była podobna pogoda. Fajna zabawa.
nadziejka88, Lura82, mag87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMag - o to jest plan działania. Dr W na mnie też tak wzmacniająco działa. Jutro jadę do laboratorium i pewnie 2 godziny po pobraniu będą wyniki.
Nadziejka88 - mam nadzieję, że będzie dobrze. W czwartek o 18 pobranie - beta 12,1 - czyli jutro musi być przynajmniej 112 czy tam 114% większa - wierzę, że Bóg nade mną czuwa.
Gosia 321 - To, co piszesz uświadamia mnie , że tak naprawdę nawet nie wiemy jakie cholery w nas siedzą - zazwyczaj brak objawów kojarzy się ze zdrowiem a tu...
Polopiryna a fajne masz koleżanki na sali?Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Gosiu za życzenia i relacje z wizyty. Dopiero teraz piszę bo miałam mała imprezkę, goście poszli a ja zamiast sprzątać to od razu za tel.i na forum bo pewnie coś mi napisałaś. No moja dietetyczka twierdzi,że jak mam jedna gotowe autoimunologiczną to mogę i inna mieć dlatego kazała mi zrobić ana4 i tam wyszło mi dodatnie jo-1 zapalenie wielomięsniowe ale ja nie mam objawów ale i tak powiedziała żebym skonsultowała to z reumatologiem.
-
Gosia po tym co piszesz zresztą dziewczyny też to jestem pełna obaw jeśli chodzi o artemidy i lekarzy tam przyjmujących...
Pewnie będę miała pytania do Ciebie to będę pytała. Dzięki masz ogromną wiedzę i super że chcesz się nią dzielićGosia321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Ona 84 jakoś tak ostatnio często cię coś bierze. W sumie pogoda taka - lato, jesień, lato, jesień...
Pewnie koło 11 podjedziemy. -
Dzień dobry. My po śniadanku, pijemy kawkę i nadal czekamy. Dziś na ktg nawet jakieś skurczyki się narysowały.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2017, 08:30
Gosia321, asiastokrota, Izaura, Makumba, Asia08 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Halszka112 wrote:Gosia po tym co piszesz zresztą dziewczyny też to jestem pełna obaw jeśli chodzi o artemidy i lekarzy tam przyjmujących...
Pewnie będę miała pytania do Ciebie to będę pytała. Dzięki masz ogromną wiedzę i super że chcesz się nią dzielićInne kliniki tez napewno maja swoje wady
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Halszka112 wrote:Dziękuję Gosiu za życzenia i relacje z wizyty. Dopiero teraz piszę bo miałam mała imprezkę, goście poszli a ja zamiast sprzątać to od razu za tel.i na forum bo pewnie coś mi napisałaś. No moja dietetyczka twierdzi,że jak mam jedna gotowe autoimunologiczną to mogę i inna mieć dlatego kazała mi zrobić ana4 i tam wyszło mi dodatnie jo-1 zapalenie wielomięsniowe ale ja nie mam objawów ale i tak powiedziała żebym skonsultowała to z reumatologiem.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤