Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc. Jak ja się dziś źle czuję
Boli mnie gardło i głowa. W nocy nie mogłam spać bo dokuczał mi katar i kręgosłup. Ona84 będziemy razem walczyć z przeziębieniem. Zastanawiam się tylko jak mnie dopadło ani nie zmokłam ani nie zmarzłam nie wiem. Jeszcze ostatnio mam problem z oczami. Tak jakbym miała je strasznie suche a dziś zaczęły mnie szczypać.
Ena trzymam kciuki.
-
Hey, Ena ja też trzymam kciuki
U mnie teraz czas oczekiwania czy sie udało tym razem...
Gosia a czy przy dodatnim ana trzeba zrobić te nk ?? Mozesz powiedzieć u jakiej dr.byłaś ?? -
e_mil_ka wrote:Czesc. Jak ja się dziś źle czuję
Boli mnie gardło i głowa. W nocy nie mogłam spać bo dokuczał mi katar i kręgosłup. Ona84 będziemy razem walczyć z przeziębieniem. Zastanawiam się tylko jak mnie dopadło ani nie zmokłam ani nie zmarzłam nie wiem. Jeszcze ostatnio mam problem z oczami. Tak jakbym miała je strasznie suche a dziś zaczęły mnie szczypać.
Ena trzymam kciuki.
-
Ona84 no ty masz powody do przeziębienia ale ja? Siedziałam w domu. Nawet nosa nie wystawiłam za drzwi tyle że u nas non stop drzwi wejściowe otwarte na cała szrokosc cały dzień bo nasz pies nie wyjdzie z domu jeśli drzwi nie będą ciągle otwarte. Jak tylko je zamkniesz od razu skacze na klamkę i do domu ucieka. Moe po nogach leciało i dlatego chora jestem.
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
Was nadrobić to wyczyn
Ena trzymamy kciuki &&
Gosia czyli wyszłas od reumatologa z niczym. Co to za badania co Ci kazał zrobic? Piszesz o nietolerancji na słońce, czy to dotycz np malych białych plamemek, które mi sie pojawiają od slonca zwłaszcza na lydkach? ?
Emilka, Ona zdrówka -
Ja wczoraj oglądałam film
"Ciekawy przypadek Benjamina Buttona" strasznie plakalam na koniec mimo ze juz go ogladalam 2 razy. Piekny filmana1122 lubi tę wiadomość
-
Halszka112 wrote:Hey, Ena ja też trzymam kciuki
U mnie teraz czas oczekiwania czy sie udało tym razem...
Gosia a czy przy dodatnim ana trzeba zrobić te nk ?? Mozesz powiedzieć u jakiej dr.byłaś ??
Komorki nk ma kazdy w swoim organizmie sa one odpowiedzialne min za ochrone naszego organizmu przed infekcjami wirusami i nowotworami. Jednak gdy sa powyzej 10 powinno sie je zbic encortonem lub wlewami intralipidu gdyz atakuja one wtedy zarodek traktujac go jako intruza w organizmie i niszcza nie pozwalajac na zagniezdzenie. Takze warto je zrobic.
Nie pamietam jak sie nazywala reumatolog jakos na P Pytlowy czy cos takiego na stronie Szitala Miejskiego znajdziesz jej nazwiskoBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Izaura wrote:Cześć Dziewczyny
Was nadrobić to wyczyn
Ena trzymamy kciuki &&
Gosia czyli wyszłas od reumatologa z niczym. Co to za badania co Ci kazał zrobic? Piszesz o nietolerancji na słońce, czy to dotycz np malych białych plamemek, które mi sie pojawiają od slonca zwłaszcza na lydkach? ?
Emilka, Ona zdrówka
Izaura te skladowe dopelniacza masz opisane w linku
https://portal.abczdrowie.pl/skladowa-c-4-dopelniacza
Nie no nie mozna powiedziec ze wyszlam bez niczego ale diagnostyka w takim tempie ze co 4 miesiace bede dostawala skierowanie na 1 wynik to jakas porazka
Nietolerancja na slonce przy toczniu to czerwona wysypka i swiatlowstrent nie wiem czy biale plamy tezWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2017, 10:04
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia, dzięki zaraz popatrzę co to za jedna. U mnie w rodzinie są choroby autoimunologiczne są one chyba dziedziczne, Ciotka i wujek ma toczeń tylko jakieś inne odmiany kuzynka zapalenie stawów dlatego dążę ten temat.
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Cześć,
Ena trzymam mocno &&&& i czekam.
Emilka, Ona84 szybko ratować się, sokiem z cebuli, czosnkiem i innymi sposobami.
Pogoda okropna, miłej niedzieli dziewczyny mimo wszystkoAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny
-
Izaura wrote:Dzieki Gosia...tez pewnie zrobię te badanie, bo nk muszę powtórzyć. Kobieta z labo dopiero po miesiacu powiedziała mi ze do powtórki bo w nie takim dniu pobrali,a ja codziennie dzwoniłam juz moj glos tam rozpoznajaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Halszka112 wrote:Gosia, dzięki zaraz popatrzę co to za jedna. U mnie w rodzinie są choroby autoimunologiczne są one chyba dziedziczne, Ciotka i wujek ma toczeń tylko jakieś inne odmiany kuzynka zapalenie stawów dlatego dążę ten temat.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny