Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy któraś z was wie coś o SoniK? Jakoś myślę o niej cały dzień.
Od południa boli mnie jajnik, jakbym miała okres tak ciągnie. Okropny kłujący ból. Kilka dni temu miałam owulacje w tym jajniku. Nie wiem o co chodziAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyana1122 wrote:Ena mi lekarz powiedział że ważne że rośnie A jak szybko to indywidualna sprawa kobiety.
Ena co tu Dużo mówic gratulacje!
Jak ty się W ogóle czujesz? masz jakieś objawy?[/QUOTE pocieszyłaś mnie. Niepotrzebnie porównuję wszystko do ciąży z Zuzką. Dobrze się czuję - tylko mega wzdęcie i kilka pryszczy na twarzy mi wyskoczyło.
A i czasem zaciągnie jajnik, czy to macica.
Izaura nie wiem kiedy była owulcja - myślę, że 17-18 DC, a dziś jest 31dc.
Asiastokrotka ja od piątku biorę Luteinę - tak jak przy ciąży z Zuzką - oczywiście Twoją. Dziękuję. Napisałam do dr W i cxekZm i info.
Jezuuu dziewczyny dziękujęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2017, 20:28
asiastokrota, mag87, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakumba wrote:Ena gratulacje
bardzo się cieszę
Mi pani genetyk, jak odbierałam wyniki 'prenatalne' w wojewódzkim powiedziała, ze mam niski poziom betaHCG w organizmie, ale jak widać nic to nie zmienia
Asiastokrotka nie wiem co z SoniąK. Kurde nie wiem co to u ciebie może być- drD na wizycie stwierdził, że jest ok, to nie wiem... -
nick nieaktualnyDziewczyny jesteście wielkie - dzięki za wsparcie.
Podpowiedzcie mi kiedy iść na wizytę. W tym tygodniu mogę iść tylko we wtorek. W środę do południa etat niani i wyjeżdżam do stolicy na tydzień. Warto teraz iść_ niby 4 tydzień.
Czy lepiej koło 7 na serce? -
Ena gratulacje a co do wizyty to zależy ja byłam 5t5d już biło serduszko,wcześniej byłam tylko po duphaston wolałam brać skoro nie szkodzi a może pomóc ale zawsze warto s ie uspokoić że ciąża Uuu umiejscowiona prawidłowo Ale moze lepiej poczekać zależy od Ciebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2017, 18:12
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Ena luteina od ciotki z życzeniami zdrowia dla maleństwa, niech się zdrowo rozwija i usadowi u ma musi
Co do mnie to pewnie organizm musi odreagować podobno przez pół roku może wracać wszystko do normy a ja głupia zwyczajnie panikujeAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ena u mnie 11 dni po owulacji beta byla 34, to twoja tez wygląda super. Jeszcze rsz gratulacje.
Asia jaki ladny suwaczek.
Halszka jednorazowo, to raczej takie rzesy doklejane. Przedłużanie jak zaczniesz, to wciaga i będziesz robic raz na 3 tyg. Na raz za droga sprawa, choc na lato super wygoda.
I tak gadalam i gadalam Emilce na temat infekcji i chyba sama zalapalam. Tylko jak? Dobrze, ze jutro wizyta.
Jak dobrze wrocic do cywilizacji
Ktoras z Wasna rajdzie? byla
U mnie pod domem na wsi przez rajdami samochodowymi ćwiczą caly sezon. Tragedia- na podwórko strach wyjsc, tak kamienie latają z drogi.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualnyLura82 wrote:Ena u mnie 11 dni po owulacji beta byla 34, to twoja tez wygląda super. Jeszcze rsz gratulacje.
Asia jaki ladny suwaczek.
Halszka jednorazowo, to raczej takie rzesy doklejane. Przedłużanie jak zaczniesz, to wciaga i będziesz robic raz na 3 tyg. Na raz za droga sprawa, choc na lato super wygoda.
I tak gadalam i gadalam Emilce na temat infekcji i chyba sama zalapalam. Tylko jak? Dobrze, ze jutro wizyta.
Jak dobrze wrocic do cywilizacji
Ktoras z Wasna rajdzie? byla
U mnie pod domem na wsi przez rajdami samochodowymi ćwiczą caly sezon. Tragedia- na podwórko strach wyjsc, tak kamienie latają z drogi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2017, 20:31
-
Ena ja byłam 5 Tc 5 dniu. Doktor potwierdził ciaze że wszystko na ta chwilę jest ok ale serduszka jeszcze nie było widać.
Ena lubi tę wiadomość
-
Ena z dziećmi fajnie bylo. Tylko noc u nas spedzily. Młody stwierdził, ze to jego najszczesliwszy dzien. Milo nam sie zrobilo.
Transfer byl 16.03 a pierwsza wizyta 03.04. Serduszka jeszcze nie bylo.
Serduszko zobaczylismy 10.04Ena lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualnyLaura, Ana, Tera dziękuję za podpowiedzi. Przeprowadziłam burzę mózgów i zrobię tak, że jeszcze dla mojego spokoju zrobię betę we wtorek i do lekarza skoczę 20-21 lipiec, chyba że nie wytrzymam do tego czasu
Jadę na tydzień do Warszawy z rodzicami i Małą, to będę miała zajętą głowę. Kurde tylko nie mogę, a raczej nie chcę się wystrzelać.TERA83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyleo wrote:Cześć Ciotki, za Wami nadążyć nie można
produkujecie tutaj jak nie wiem co, pogubiłam się co u której? Były terminy na czerwiec??? O matko ale jestem do tylu...
Ena gratulacje :*
Przy takim dzidziolu to nie ma czasu na forum. Fajowy suwak. Pisz jak tam u Was?
Asia08 - Jak pierwszy dzień w domu we trójkę? Mąż ma teraz wolne?
leo lubi tę wiadomość
-
Starałam się podczytywać Was w tzw "międzyczasie" i ledwo pamiętałam a tu jeszcze hasła zapomniałam i tak zeszło
A u nas ok, Jerzy rośnie i robi się coraz fajniejszy, karmię jeszcze trochę piersią-głównie w nocy a w ciągu dnia butla rządzi i powoli dodatki, marchewka,ziemniak itd a że pochłania wszystko z mlaskaniem to i tak wygląda
Wybieram się jakoś na wizytę do dr Z- nadal przyjmuje w poniedziałki? Muszę podpytać o nasze pozostałe eskimoski.
A doszły mnie słuchy że już ponoć od sierpnia nie trzeba będzie do Białego jeździć, fajnie by było
Buziaki dla ciężarówek i wszystkich staraczek, no i naszych forumowych mamusiekGosia321, Makumba, sonia86 lubią tę wiadomość