X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2017, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polopiryna jak tam sytuacja?

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • [email protected] Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2017, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena gratulacje.W końcu starania się opłaciły.

Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
    3×IUI
    2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
    14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
  • asiastokrota Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2017, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z was wie coś o SoniK? Jakoś myślę o niej cały dzień.

Od południa boli mnie jajnik, jakbym miała okres tak ciągnie. Okropny kłujący ból. Kilka dni temu miałam owulacje w tym jajniku. Nie wiem o co chodzi

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
    Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
    4 x iui :(:(:(:(
    4 próby ivf :(:(:(:(
    IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc :(
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2017, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena gratulacje :)

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2017, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Ena mi lekarz powiedział że ważne że rośnie A jak szybko to indywidualna sprawa kobiety.
    Ena co tu Dużo mówic gratulacje!
    Jak ty się W ogóle czujesz? masz jakieś objawy?[/QUOTE pocieszyłaś mnie. Niepotrzebnie porównuję wszystko do ciąży z Zuzką. Dobrze się czuję - tylko mega wzdęcie i kilka pryszczy na twarzy mi wyskoczyło.
    A i czasem zaciągnie jajnik, czy to macica.

Izaura nie wiem kiedy była owulcja - myślę, że 17-18 DC, a dziś jest 31dc.

Asiastokrotka ja od piątku biorę Luteinę - tak jak przy ciąży z Zuzką - oczywiście Twoją. Dziękuję. Napisałam do dr W i cxekZm i info.

Jezuuu dziewczyny dziękuję

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2017, 20:28

asiastokrota, mag87, Gosia321 lubią tę wiadomość

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2017, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena ogromne gratulacje :D

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2017, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makumba wrote:
    Ena gratulacje :) bardzo się cieszę :)
    Mi pani genetyk, jak odbierałam wyniki 'prenatalne' w wojewódzkim powiedziała, ze mam niski poziom betaHCG w organizmie, ale jak widać nic to nie zmienia :)
    A pamiętam jak pisałaś. Buduje mnie to.
    Asiastokrotka nie wiem co z SoniąK. Kurde nie wiem co to u ciebie może być- drD na wizycie stwierdził, że jest ok, to nie wiem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2017, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jesteście wielkie - dzięki za wsparcie.

Podpowiedzcie mi kiedy iść na wizytę. W tym tygodniu mogę iść tylko we wtorek. W środę do południa etat niani i wyjeżdżam do stolicy na tydzień. Warto teraz iść_ niby 4 tydzień.

Czy lepiej koło 7 na serce?

• Asia08 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2017, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena, ja tez gratuluje. :)

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
    06.04.2016 I iui :( 14.05.2016 II iui :( 21.06.2016 III iui :(
  • TERA83 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2017, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena gratulacje a co do wizyty to zależy ja byłam 5t5d już biło serduszko,wcześniej byłam tylko po duphaston wolałam brać skoro nie szkodzi a może pomóc ale zawsze warto s ie uspokoić że ciąża Uuu umiejscowiona prawidłowo Ale moze lepiej poczekać zależy od Ciebie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2017, 18:12

iv09mg7ytr87391w.png

4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
    9.02.2017 beta 13600
    13.02.2017 beta 25770
    14.02.2017 SERDUSZKO BIJE
  • asiastokrota Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2017, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena luteina od ciotki z życzeniami zdrowia dla maleństwa, niech się zdrowo rozwija i usadowi u ma musi :-D

Co do mnie to pewnie organizm musi odreagować podobno przez pół roku może wracać wszystko do normy a ja głupia zwyczajnie panikuje

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
    Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
    4 x iui :(:(:(:(
    4 próby ivf :(:(:(:(
    IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc :(
  • Lura82 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2017, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena u mnie 11 dni po owulacji beta byla 34, to twoja tez wygląda super. Jeszcze rsz gratulacje.

Asia jaki ladny suwaczek.

Halszka jednorazowo, to raczej takie rzesy doklejane. Przedłużanie jak zaczniesz, to wciaga i będziesz robic raz na 3 tyg. Na raz za droga sprawa, choc na lato super wygoda.

I tak gadalam i gadalam Emilce na temat infekcji i chyba sama zalapalam. Tylko jak? Dobrze, ze jutro wizyta.

Jak dobrze wrocic do cywilizacji :)
    Ktoras z Wasna rajdzie? byla
    U mnie pod domem na wsi przez rajdami samochodowymi ćwiczą caly sezon. Tragedia- na podwórko strach wyjsc, tak kamienie latają z drogi.

22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2017, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lura82 wrote:
    Ena u mnie 11 dni po owulacji beta byla 34, to twoja tez wygląda super. Jeszcze rsz gratulacje.

Asia jaki ladny suwaczek.

Halszka jednorazowo, to raczej takie rzesy doklejane. Przedłużanie jak zaczniesz, to wciaga i będziesz robic raz na 3 tyg. Na raz za droga sprawa, choc na lato super wygoda.

I tak gadalam i gadalam Emilce na temat infekcji i chyba sama zalapalam. Tylko jak? Dobrze, ze jutro wizyta.

Jak dobrze wrocic do cywilizacji :)
    Ktoras z Wasna rajdzie? byla
    U mnie pod domem na wsi przez rajdami samochodowymi ćwiczą caly sezon. Tragedia- na podwórko strach wyjsc, tak kamienie latają z drogi.
    A jak opieka nad dziećmi? Laura i w którym dniu poszłaś na pierwszą wizytę? Potem powtarzałaś betę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2017, 20:31

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2017, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena ja byłam 5 Tc 5 dniu. Doktor potwierdził ciaze że wszystko na ta chwilę jest ok ale serduszka jeszcze nie było widać.

Ena lubi tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • Lura82 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2017, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena z dziećmi fajnie bylo. Tylko noc u nas spedzily. Młody stwierdził, ze to jego najszczesliwszy dzien. Milo nam sie zrobilo.
    Transfer byl 16.03 a pierwsza wizyta 03.04. Serduszka jeszcze nie bylo.
    Serduszko zobaczylismy 10.04

Ena lubi tę wiadomość

• leo Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2017, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Ciotki, za Wami nadążyć nie można :-) produkujecie tutaj jak nie wiem co, pogubiłam się co u której? Były terminy na czerwiec??? O matko ale jestem do tylu...
    Ena gratulacje :*

Ena, asiastokrota, e_mil_ka, Makumba lubią tę wiadomość

zrz6sg18xvo5c80a.png

4c3tvfxm38vphymt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2017, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura, Ana, Tera dziękuję za podpowiedzi. Przeprowadziłam burzę mózgów i zrobię tak, że jeszcze dla mojego spokoju zrobię betę we wtorek i do lekarza skoczę 20-21 lipiec, chyba że nie wytrzymam do tego czasu :-)

Jadę na tydzień do Warszawy z rodzicami i Małą, to będę miała zajętą głowę. Kurde tylko nie mogę, a raczej nie chcę się wystrzelać.

TERA83 lubi tę wiadomość

• Lura82 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2017, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Leo . Jak sie macie ? Jerzyk jaki juz duży

leo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2017, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    leo wrote:
    Cześć Ciotki, za Wami nadążyć nie można :-) produkujecie tutaj jak nie wiem co, pogubiłam się co u której? Były terminy na czerwiec??? O matko ale jestem do tylu...
    Ena gratulacje :*

Przy takim dzidziolu to nie ma czasu na forum. Fajowy suwak. Pisz jak tam u Was?

Asia08 - Jak pierwszy dzień w domu we trójkę? Mąż ma teraz wolne?

leo lubi tę wiadomość

• leo Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2017, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starałam się podczytywać Was w tzw "międzyczasie" i ledwo pamiętałam a tu jeszcze hasła zapomniałam i tak zeszło :-)
    A u nas ok, Jerzy rośnie i robi się coraz fajniejszy, karmię jeszcze trochę piersią-głównie w nocy a w ciągu dnia butla rządzi i powoli dodatki, marchewka,ziemniak itd a że pochłania wszystko z mlaskaniem to i tak wygląda :-)
    Wybieram się jakoś na wizytę do dr Z- nadal przyjmuje w poniedziałki? Muszę podpytać o nasze pozostałe eskimoski.
    A doszły mnie słuchy że już ponoć od sierpnia nie trzeba będzie do Białego jeździć, fajnie by było :-)
    Buziaki dla ciężarówek i wszystkich staraczek, no i naszych forumowych mamusiek

Gosia321, Makumba, sonia86 lubią tę wiadomość

zrz6sg18xvo5c80a.png

4c3tvfxm38vphymt.png
‹‹ 1266 1267 1268 1269 1270 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ