Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena, maz jutro juz do pracy. Planujemy, ze wezmie te 2 tyg.w innym terminie, bo teraz niestety nawal ma w pracy.
Tak ogolnie jest ok, tylko u mnie jest problem bo na przeciwbolowych musze jechac. Rana boli jak ...uj.Zwlaszcza jak wiecej pochodze.
W ogole, to jestem dumna z mojego meza. Przez ten czas jak bylysmy w szpitalu, to tak ogarnal mieszkanie, ze w szoku jestem. Jeszcze dzisiaj cos konczyl i dodatkowo przy malej fruwa, przewija, przynosi do karmienia. Kocham dziada.
Czesc Leo. Piekny kawaler. Dziewczynki beda sie bic!leo, asiastokrota, sonia86, TERA83 lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Leo jak fajny ten Wasz Jerzy ❤️
Boże jak ja Wam zazdroszczę rozwiązań, zaczynam się bać.
Polopiryna pewnie też już urodziła.
Spakowałam się. Miałam dziś mega trudny dzień psychicznie. Aż mi serce dziesięciokrotnie mocniej wali i mam łzy w oczach. Tak to jeszcze nie było. Chiba hormony dają się we znaki, czy rozumleo lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny.
Makumba znam ten stan. Chociaż w ciąży nie jestem ostatnio zdarza mi się on często. Nienawidzę takich dni. Właśnie dziś mam taki dzień
Udanego dnia Wam życzę bo mój czuje będzie kiepski. -
Pozdrawiamy owocowo-kolorowo-jeżykowo.
https://zapodaj.net/31ce2cc07ade8.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 08:28
słomka :) lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Ana, zdjecie malej.
Kurde jaki czlowiek ulomny sie zrobil na tym l4.
Nic mi nie wychodzi.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/56e42f3f57e0.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 08:43
Lotta84, Makumba, leo lubią tę wiadomość
21.06.2016 III iui
-
Halszka112 wrote:Asia jaka kruszynka jest z Twojej Michalinki
słodka jest
No malutka, przy wypisie 2585g i 54 cm."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Sliczna kruszynka.
Leo jak sie czegos dowiesz to daj znac jak to jest z tymi mrozaczkami. Dr Z to w poniedzialki przyjmuje. Milego dnia dziewczyny.Asia08, leo lubią tę wiadomość
-
Asia a jak to jest. Jestes jeszcze na L4 czy odrazu po porodzie na maciezynskim.
Asia08 lubi tę wiadomość
-
Asia słodka ta mala kruszynka wasza.
Teraz to musisz zgłosić do pracodawcy o macierzynski tylko masz na to jakiś określony czas tylko nie wiem dokładnie czy 7 czy 14 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 10:32
Asia08 lubi tę wiadomość
-
Eni, Ana, dostalam ze szpitala takie zaswiadczenie o urlopie od dnia porodu i z tym w ciagu 7 dni do pracodawcy. Tylko musze zalatwic akt urodzenia. I faktycznie w Olsztynie. Pani w usc w Nidzicy powiedziala, ze nie ma absolutnie takiej mozliwosci, ze pojade do nich a oni sobie dokumenty poprzesylaja.
Dziewczyny, chce zadzwonic do poloznej. O co w ogole mam zapytac?
Dziekujemy za mile slowa.Makumba lubi tę wiadomość
21.06.2016 III iui