Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadziejka czuje się dobrze jak leżę. Jak chwilę pochodzę zaraz brzuch jak kamień.
Polopiryna powodzenia!
Asia jak teściowa mówi to święte i trzeba Tak robićA jak zareagowala że będzie wnuczka?
-
Ana, mhm.
Ucieszyli sie chyba wszystkie dziadki, bo maja chlopakow-moi 2 a tesciowie 1.
Najlepsza byla tesciowa wczoraj. Mowi "ja wiedzialam, ze bedzie dziewczynka". A maz do niej, ze wiedziala a ubranka dla chlopakow kupowala. A ona znowu, ze wiedziala. Wyszli, my do torby ktora zostawili a tam co? Tadam! Koszulki chlopiece.ana1122, Gosia321, leo lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
TERA83 wrote:Polopiryna szybkiego i szczęśliwego rozwiązania, ja jeszcze 3 mce ehhh
Zleci. Zobacz jak daleko juz jestes."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Asia przecudne coreczka.Aniołek-wycałuj od ciotek.
Polopiryna szybkiego porodu ci życzę.
Szczęśliwego rozwiązania dla przyszłych rodzących.Asia08, Makumba lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Gosia na jaki nr telefonu dzwonić do polikliniki bo rejestracja na oddział nie odbiera. Na izbę przyjęć?
Asia08 cudna ta Twoja córa. Echh... rozmarzyłam się...
Wiecie że dzisiaj z Artemidy do mnie dzwonili czy jutro na pewno bede na wizycie? Już na pewno gadały że byłam tydzień temu i znowu teraz wiec sie upewniały. -
nick nieaktualny
-
Asia08 wrote:Wiesz co, raczki jej marzna po tatusiu.
Body jest na krotkie nozki, tylko rekawki ma dlugie, dlatego gacie ma.
W ogole wczoraj tesciowa zadzwonila do meza i kazala mu w piecu napalic, bo dla malej to za zno w sypialni jest.uwielbiam te przegrzane pomieszczenia jak są dzieci, bo przecież im zimno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 15:45
Asia08 lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Gosia na jaki nr telefonu dzwonić do polikliniki bo rejestracja na oddział nie odbiera. Na izbę przyjęć?
Asia08 cudna ta Twoja córa. Echh... rozmarzyłam się...
Wiecie że dzisiaj z Artemidy do mnie dzwonili czy jutro na pewno bede na wizycie? Już na pewno gadały że byłam tydzień temu i znowu teraz wiec sie upewniały.
Dziekujemy.
Do mnie w czwartek tez dzwonily jak lezalam pod ktg u Malarkiewicza, wiec pewnie cos sie zmienilo.e_mil_ka lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualny
-
Nadziejka jak miło z tymi rodzicami
dzieci to jest jednak magia w rodzinie, nie spodziewałam się jak wiele może się zmienić na lepsze.
U mnie płaczliwośćpo kryjomu, bo przecież nikt nie może tego zobaczyć
noc tragiczna - mała mnie kopała kilka godzin, nie mogłam spać. Oczywiscie trzeba po takiej nocy poczytać internety... I co jest napisane? Że pod koniec ciąży dzieci przestają się intensywnie ruszać
Ale już mi przeszło.
Polopiryna dziewczyno jesteśmy z Tobą!
Emilka laski z Artemidy dzwonią potwierdzać wizyty. Na pewno się cieszą, że tak często tam przychodzisz bo interes się kręci
Słomka - pięknie ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 15:53
Asia08, leo lubią tę wiadomość
-
Polopiryna dasz rade. Szybkiego porodu.
-
Makumba wrote:Zaczyna się
uwielbiam te przegrzane pomieszczenia jak są dzieci, bo przecież im zimno
za to puscila tekst o rajstopach i spodniach haha dla bobasa? No tak ale ona nawet latem pod spodnie nosi rajstopy
Za to ja juz za grzejnikiem elektrycznym (farelka sie mowi?) sie juz rozgladam. U nas w domu zawsze max temp to 21 i do kapieli, to chyba za zimno
Makumba lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:Moja mama ma odwrotnie. Dzis przyszla do mnie przesylka z kolderka i poduszka. Pokazalam mamie i mowie, ze na zime to chyba za cienka. A ona, ze dziecko ma inna temp. i nie potrzeba grubych kolderek
za to puscila tekst o rajstopach i spodniach haha dla bobasa? No tak ale ona nawet latem pod spodnie nosi rajstopy
Za to ja juz za grzejnikiem elektrycznym (farelka sie mowi?) sie juz rozgladam. U nas w domu zawsze max temp to 21 i do kapieli, to chyba za zimno -
Cześć Dziewczyny
Asia - cudowna Balbinka, takie malutkie dzieci mnie rozczulają
Polopiryna- powodzenia, szybkiego i bezbolesnego porodu życze
Dziewczyny, czy jak mam skierowanie na HSG do Wojewódzkiego to moge iść z tym np do Miejskiego czy to źle wygląda? Kurde myslałam, że będę wspaniałomyślna i się w ciemno zapisze na przyszły miesiąc, a tu się okazuje że pierwszy wolny termin to koniec sierpnia i to też mam się dowiedzieć bo może sprzęt nie będzie działał. Jedno HSG dziennie się tam wykonuje, jestem w ciężkim szoku;P
Ena myślisz, że nasz doktorek mógłby coś zadziałać i jakoś przyspieszyć temat? Czy głupio zawracać mu głowie takimi pierdami?Asia08 lubi tę wiadomość