Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Halszka112 wrote:Gosia a Ty u Pani dr.byłaś prywatnie czy na nfz ?? Znalazlam jakąś dr.Pawtel, która pracuje w miejskim.
Halszka112 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
e_mil_ka wrote:Gosia na jaki nr telefonu dzwonić do polikliniki bo rejestracja na oddział nie odbiera. Na izbę przyjęć?
Asia08 cudna ta Twoja córa. Echh... rozmarzyłam się...
Wiecie że dzisiaj z Artemidy do mnie dzwonili czy jutro na pewno bede na wizycie? Już na pewno gadały że byłam tydzień temu i znowu teraz wiec sie upewniały.
5398743 punkt pielegniatski
Jakbys nie mogla sie dodzwonic do lekarzy dzwon do pielegniarek powiedza ci chociaz o ktorej zadzwonic bo rano od 9 sa operacje i moze dlatego nikt nie odbierae_mil_ka lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Izaura nigdzie nie odbierają ani na ginekologii ani w izbie przyjęć. Pamietałam o czystości nawet sobie zapisałam żeby zapisać ale pewnie dzis juz sie nie dodzwonie a o której dzwoniłaś?
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Zleci. Zobacz jak daleko juz jestes.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Kurczę TERA współczuję ci z ta skórą. Nie wiem na czym Twoje schorzenie polega dokładnie ale z tego co piszesz na prawde musisz być wytrwała kobietką. Mnie tylko czasem coś zaswedzi miedzy nogami i już w depresje popadam a ty tyle wytrzymujesz.
-
TERA83 wrote:No tak Ale teraz hortmony mi buzuja płacz nerwy itp. I skóra nie daje mi żyć i doprowadza mnie do szału mam wyrzuty że tylko się uzalam zamiast skakać że szczęścia to coraz częściej mam doła. jest lato a mnie zimno telepie jestem gorącą jak grzejnik od skóry sorki dziewczyny że się uzalam jeszcze trochę i szczęście będzie trzeba myśleć pozytywnie
PS Tera halo jakie latoja leżę w bluzie i długich drechach
PS 2 zobaczcie jak kazdy ma swój problem. Nie ma że ja mam większy, a Ty mniejszy.
Głowa do góry. 38 tydzień to dopiero jest masakra -
A czwarta schizuje po porodzie. No ktos nam dal te je...ne hormony i co pan zrobisz? Nic, tylko ryczec pozostalo.
Makumba, Gosia321, e_mil_ka, leo lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualny