Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilka co do infekcji to mi sie przypomniało jak walczyłam z tym dziadostwem przed hsg, tylko że ja nie miałam żadnych objawów, to pomogły mi probiotyk multilac( bo ma dużo pałeczek kwasu mlekowego-podobno) i żel muli-gyn.
-
nick nieaktualnymag87 wrote:Cześć Dziewczyny
Asia - cudowna Balbinka, takie malutkie dzieci mnie rozczulają
Polopiryna- powodzenia, szybkiego i bezbolesnego porodu życze
Dziewczyny, czy jak mam skierowanie na HSG do Wojewódzkiego to moge iść z tym np do Miejskiego czy to źle wygląda? Kurde myslałam, że będę wspaniałomyślna i się w ciemno zapisze na przyszły miesiąc, a tu się okazuje że pierwszy wolny termin to koniec sierpnia i to też mam się dowiedzieć bo może sprzęt nie będzie działał. Jedno HSG dziennie się tam wykonuje, jestem w ciężkim szoku;P
Ena myślisz, że nasz doktorek mógłby coś zadziałać i jakoś przyspieszyć temat? Czy głupio zawracać mu głowie takimi pierdami?
Mnie się wydaje, że możesz do Miejskiego. Ja już nie pamiętam, ale chyba na skierowaniu miałam napisane, że do Wojewódzkiego, a tam mnie nie przyjęli, bo miałam druk od lekarza nie z ich placówki i robiłam w Miejskim. Bez problemu mnie zapisali. Myślę, że dr W raczej nie pomoże w tej kwestii. Powiem Ci, że jak leżałam przed porodem w Wojewódzkim to miał mnie .... gdzieś. Ale już mu wybaczyłam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymag87 wrote:Dziękuję Ena za podpowiedź. Jutro będę akurat w Miejskim na usg tarczycy to spytam o miejsca. Właśnie mnie zmyliło to, że na skierowaniu jest WSS i że to może wykluczyć inne placówki
anouk11 lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Lura rzeczy dla dziecka ogarnięte? Meble do pokoiku?
Wszystko wybrane, zaplanowane. Tylko cos mezus przeklada i odklada tapetowanie.
Co do sklepu sarenka stacjonarnej to tam w sumie nic nie ma. Za to ich strona www to juz petarda
Widzielismy dziś coreczke. Dr przelaczyl na 3/4 d tzn nie wiem jakie to bylo ale bylo kolorowo
Piekna pyza juz sie robi, a akrobatka jaka ( stopa przy buzi) uuuu to nie po mnie.asiastokrota, eni33, Ena, leo, Makumba lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Makumba wrote:Ciekawe jak Polopiryna.
Ana a Ty? Leżysz grzecznie? Rodzina o Ciebie dba? Co z męża mięsnymi posiłkami?
A co do pogody też uważam że jest dla nas laskawa w tym rokuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 21:41
Makumba lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Napiszę cos kontrowersyjnego teraz. Asia08 przyznaj, że pogoda jest dla nas łaskawa póki co. Wyobrażasz sobie upał?
Nienawidze upalow. Ale poki co i tak jestem uziemiona. Jutro mamy umowiona wizyte patronazowa i nie wiem jak z domu wyleze.
A moja mala coreczka ma... okres. Szkoda, ze nikt mi nie powiedzial o czyms takim. Juz w histerie wpadlam. Dobrze, ze ta polozna dzisiaj ogarnelam, to mnie uspokoila."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Halszka112 wrote:Emilka co do infekcji to mi sie przypomniało jak walczyłam z tym dziadostwem przed hsg, tylko że ja nie miałam żadnych objawów, to pomogły mi probiotyk multilac( bo ma dużo pałeczek kwasu mlekowego-podobno) i żel muli-gyn.
żel znam jest super ale tego pierwszego nie probowałam. Wyprobuję. ale mi się wydaje że u mnie prolaktyna zaszalała i stąd te infekcje. -
Asia08 wrote:Nienawidze upalow. Ale poki co i tak jestem uziemiona. Jutro mamy umowiona wizyte patronazowa i nie wiem jak z domu wyleze.
A moja mala coreczka ma... okres. Szkoda, ze nikt mi nie powiedzial o czyms takim. Juz w histerie wpadlam. Dobrze, ze ta polozna dzisiaj ogarnelam, to mnie uspokoila. -
ana1122 wrote:Okres?
Pozorny okres, tak powiedziala polozna. Ze to moje hormony sa przekazywane, stad ta krew, albo sluz zabarwiony."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Pozorny okres, tak powiedziala polozna. Ze to moje hormony sa przekazywane, stad ta krew, albo sluz zabarwiony.
Masakra!pierwszy raz słyszę! -
Tez o okresie u bobasow nie słyszałam.
Dziewczyny jak cos to piszcie o takich rzeczach, bo to faktycznie mozna wystraszyc. Asiu to mialas przezycie w pierwszych dniach w domu.
Tera, czesto o Tobie mysle. Szkoda, ze musisz sie tak meczyc. Pamietaj, ze my tu wszystkie jestesmy i jak masz ochotę sie wygadac, wyplakac to wal tu jak w dym.
Polopiryna to pewnie juz po wszystkim .
Makumba jak Twoje nastawienie? Termin tuz tuz22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
Asia też pierwsze słyszę o okresie, u nas niczego takiego nie było. Widać rożne mogą być reakcje dziewczynek na hormony mamy. Jak mnie położyli po porodzie na sali to była dziewczyna też z córeczką,ktora juz urodziła się z torbielem na jajniku
zabrali ich zaraz za 2dni do dziecięcego gdzie mieli podjąć decyzje odnośnie ew. operacji celem pozbycia się go.