Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba wrote:Asia, cudna Michalinka ❤️
Wygląda na zdjęciu na 3500
A co Ona tak ubrana? Zimno jej? Czyli body na krótki rękaw mam schować głęboko do szuflady?Makumba lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Asia, cudna Michalinka ❤️
Wygląda na zdjęciu na 3500
A co Ona tak ubrana? Zimno jej? Czyli body na krótki rękaw mam schować głęboko do szuflady?
Wiesz co, raczki jej marzna po tatusiu.Body jest na krotkie nozki, tylko rekawki ma dlugie, dlatego gacie ma.
W ogole wczoraj tesciowa zadzwonila do meza i kazala mu w piecu napalic, bo dla malej to za zno w sypialni jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 10:49
leo lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Czesc slodziaki.
Leo kawaler rośnie dla dziewczyn z forum:)
Asia08 mala taki słodziak ze aż się rozczulilam. Uwielbiam takie male brzdace.
Ja wczoraj znow latalam na rajdzie i jestem dzisiaj wymęczona.
Ena cudowne wieści. Ja poczekalam z pierwsza wizyta do momentu kiedy będzie widac serduszko wiec bylam 6t4d ale kazda z nas ma inaczej wiec sama musisz sobie odpowiedzieć na pytanie kiedy chcesz iść.
Ja od dzisiaj juz bez lutinusa wiec obserwuje ciało i mam nadzieje ze kropek jest silny i juz tych tabletek nie potrzebuje bo one strasznie męczące sa.
Polopiryna juz pewnie rozpakowana.
Ana1122 jak sie czujesz?
Makumba i co u ciebie na finiszu oprócz placzliwosci ?Asia08, Gosia321, leo lubią tę wiadomość
-
Aha i niestety albo stety powiedzieliśmy wczoraj rodzicom o ciąży. Chcieliśmy do 12 tyg milczeć ale mieszkając blok obok by się nie udalo wiec postanowiliśmy to zrobić teraz. Zaprosiliśmy na ciasto rocznicowe i postawiliśmy przed ich oczami torcik z napisem "zostaniecie dziadkami". Oczywiście płacz i przytulanie i rozmowy nie miały konca.
W sumie i tak by się wydalo bo w sobotę bylam u mamy na obiedzie i smazyla na klarowanym masle i ten zapach tak na mnie wpłynął ze poleciałam do łazienki wymiotować.mama mówiła wczoraj ze ten incydent i fakt ze śpię całymi dniami juz jej powiedzial ze jestem w ciąży. Oby teraz wszystko bylo dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 11:12
asiastokrota, Asia08, eni33, Makumba, Gosia321, Storczyki lubią tę wiadomość
-
Hej laseczki. Nie zaglądałam wczoraj, bo jakiś miałam śpiący dzień. A dzus na wariata - ktg, śniadanie, badanie i decyzja o indukcji. Czekam na prostaglandyny...chyba mam stresa
TERA83, leo lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Michalinka śliczna jest. I te skarpetki takie slodkie. Do schrupania maleńka
Polopiryna ale słownictwo, nic nie zrozumialam haha. Tzn szykuja Cię do porodu ? Trzymaj sie i powodzenia &&&
Nadziejka ładnie to wymysliliscie z tortem. Pewnie, ze wszystko będzie dobrze.Asia08 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:Michalinka śliczna jest. I te skarpetki takie slodkie. Do schrupania maleńka
Polopiryna ale słownictwo, nic nie zrozumialam haha. Tzn szykuja Cię do porodu ? Trzymaj sie i powodzenia &&&
Nadziejka ładnie to wymysliliscie z tortem. Pewnie, ze wszystko będzie dobrze.19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
polopiryna wrote:Hej laseczki. Nie zaglądałam wczoraj, bo jakiś miałam śpiący dzień. A dzus na wariata - ktg, śniadanie, badanie i decyzja o indukcji. Czekam na prostaglandyny...chyba mam stresa
Trzymamy kciuki za szybki szczesliwy final.
Ide ogarnac chalupe dla poloznej."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadziejka88 fajny pomysł na powiedzenie dziadkom
Polopiryna trzymam kciuki, szybkiego i szczęśliwego rozwiązaniaAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Laura ja dzis dostalam przelew z zusu to i pewnie niedługo ty dostaniesz.
-
nick nieaktualny