Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba wrote:Gosia wypij za mnie to pyszne czerwone wino.
Tak czytam i smutek bije ze zwykłej treści
Jestem z Tobą. W końcu się wszystko poukłada.
Ile masz lat?wypije za ciebie i za wszystkie ktore nie moga i za to zeby nam sie wszystkim w koncu kuzwa udalo
33 Jezusowy wiekasiastokrota, Makumba, Asia08, Izaura, Storczyki lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Dziękuj Gosiu na ciebie zawsze można liczyć, guru ty moje
Muszę ratować plemniczki mojego brata o matko co ja pisze
Gosia321 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Dziękuj Gosiu na ciebie zawsze można liczyć, guru ty moje
Muszę ratować plemniczki mojego brata o matko co ja pisze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2017, 20:03
-
Makumba wrote:Czyli może iść do USC w swoim mieście? Czy musi jechać do Olsztyna?
Mam się farbować na blond? (Nie obrażam blondynek, żeby było jasne, to głupi żart)
Pierwszy Akt musi zrobic q usc olsztyn
Makumba lubi tę wiadomość
-
Mój łykał androvit.
A mały jeszcze chyba trochę posiedzi. Niby jakieś szaleństwo było na ktg, ale to żadne skurcze.asiastokrota, Makumba, Asia08 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Co to jest ubichinol???? Avocado nie lubię blee. Wyników brata nie widziałam wiem tylko tyle co bratowa powie, nie są najlepsze. Najbliższe dwa tygodnie to ja będę chodzić nakręcona bo chcem by im się udałoAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
Gosia z powiedz jaki związek ma reumatolog do tych wszystkich badań,? Czy on ma cię zdiagnozować na podstawie tych badań czy masz jakieś objawy reaumatoidalne?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
asiastokrota wrote:Co to jest ubichinol???? Avocado nie lubię blee. Wyników brata nie widziałam wiem tylko tyle co bratowa powie, nie są najlepsze. Najbliższe dwa tygodnie to ja będę chodzić nakręcona bo chcem by im się udało
A z avocado mozna zrobic dobre maslo do kanapek albo zmiksowac w koktajlu z jarmuzem lub szpinakiem i jakimis innymi owocami wtedy nie czujesz daje tala fajna jednolita konsystencje a moze zdzialac cuda na komorki jajowe bo ma mnustwo dobrych kwasow tluszvzowych.
Kolezance z Hiszpani lekarz zalecil przy 4 procedurze ivf zeby jadla codziennie jedno avocado. A byla naprawde kiepskim przypadkiem endometrioza 4 st chyba juz wszedzie gdzie mozna plus torbiele endo ktorych juz nie dala usunac bo amh mogloby byc juz tak niskie ze skonczylaby sie przygoda z ivf. 3 procedury tylko z 1 komorka i 1 zarodkiem i nic. A teraz jest w 12 tc i ma 5 mrozakowasiastokrota lubi tę wiadomość
-
[email protected] wrote:Gosia z powiedz jaki związek ma reumatolog do tych wszystkich badań,? Czy on ma cię zdiagnozować na podstawie tych badań czy masz jakieś objawy reaumatoidalne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2017, 20:28
-
Ci do wynikow brata jesli problem jest z ruchem to wit c 1000 l- karnityna 2x1000 wit b12 i kwas foliowy
Jesli morfologia to maca
I androvit w obu przypadkach
Reszta to dobre antyoksydanty ktore tez moga sporo poprawicasiastokrota lubi tę wiadomość
-
Hejka,
Ena ty nas juz nie torturuj tylko zapodaj kolejna betechyba ze juz na 100 % przeczuwasz i ci sie nie spieszy
Mag bylas na rajdzie? witaj w klubie bo ja na rajd jezdze juz z 10 lub wiecej lat i zaczynalam jak jezdzil Kuzaj, Holek, Sołowow, bracia bębenki, Kajto, staniszewski i kościuch. dopiero od 3-4 lat weszla runda WRC to lepiej sie oglada ale juz ma to inny klimat. parki maszynowe inne i samochody WRC inna epoka. teraz zaczelo sie to robic toche snobistyczne i zatracil sie klimat samej atmosfery rajdu. Niemiej jednak i tak jestem w tym zakorzeniona i co roku jezdze. nawet jak mialam swoj slub w sobote to w czwartek i piatek latalam w kaloszach po polach
Gosia321 ty nasza wojowniczko, podziwiam cie za determinacje i sile ktora w sobie masz. Fajny masz podpis. Silna juz jestes wiec teraz juz zostalo być szczęsliwą
Asia08 nie ma to jak w domu. teraz oswajajcie sie z nowa sytuacja po swojemu.Makumba, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Nadziejka a co mi pozostalo tylko walczyc facetowi byloby chyba latwiej odpuscic niz kobiecie ktora pragnie miec dziecko. Takze bede walczyc jeszcze choc tym.razem z dluzsza przerwa ktora pozwoli nam cieszyc sie soba i naprawic trocge relacje ktore ta walka przy ivf troszke nadszarpnela bo nie jest to prosty boj
Los chyba zdecydowal ze jeszcze mi tej sily troche potrzeba do osiagniecia szczesciaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2017, 20:44
asiastokrota, Storczyki lubią tę wiadomość
-
Gosia321 wrote:Pije biale carlo rossi moscato
wypije za ciebie i za wszystkie ktore nie moga i za to zeby nam sie wszystkim w koncu kuzwa udalo
33 Jezusowy wiek
Polopiryna szybkiego rozpakowania zycze
Malo sie odzywam, bo weekend na wsi i zasięg kiepski.Gosia321 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Nadziejka ja byłam drugi raz, ale bardzo mi się podobało, chyba szczególnie w punkcie serwisowym, chociaż chodzenie po polach i chaszczach w poszukiwaniu dobrego widoku na hopy
Gosia właśnie czytam o tej macy- Twój mąż stosował w kapsułkach czy może w proszku? u nas też problem z morfologią.
Asiastokrota- mój z kolei łyka Fertilman Plus, ale chciałabym teraz dodać mu tą macę skoro tak ładnie działaasiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Lura82 wrote:To Ty mloda dupa jestes
Polopiryna szybkiego rozpakowania zycze
Malo sie odzywam, bo weekend na wsi i zasięg kiepski.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Też brał fertilam plus niby lepiej ale szału nie ma podobno. Powiedział am dzisiaj bratowej o macy, chcem im pomóc jak tylko się da. Skorzystają z rad to dobrze nie to nie. Chcem żeby mieli jak największą wiedzę.Asia
4 x iui
4 próby ivf
Meg87 taka mace lyka moj emek
http://sklepswanson.pl/maca500mg-100kaps/
U nas jest problem z ruchem.
Fertil men moj lykal jeszcze przy naturalnych staraniach 3 lata temu przy super wynikach nam nie pomogl. Nikt nie jest nam w stanie powiedziec co moglo spowodowac takie pogorszenie wynikow 3 lata temu plemnikow w ruchu szybkim bylo 29% w ruchu wolnym 40% lacznie w ruchu ok 80% a teraz raptem w wolnym 2% w miejscu 3% reszta nieruchomaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤