Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
polopiryna wrote:Jestem w wojewódzkim. Dr M. zadzwoniła do nich i chyba pomogło.
Dziś rano coś mi podciekło, potem w szpitalu chyba trochę też.
Jesteś pod dobrą opieką. Jak się w ogóle czujesz?
Dużo ludzi? Remont się zaczął? -
Asia, jeżeli dziecko urodziło się w Olsztynie to Akt urodzenia wystawia usc dane gdzie nastąpiło zdarzenie, czyli w Twoim przypadku usc Olsztyn
-
Halszka112 wrote:Asia, jeżeli dziecko urodziło się w Olsztynie to Akt urodzenia wystawia usc dane gdzie nastąpiło zdarzenie, czyli w Twoim przypadku usc Olsztyn
Nie mozna pójść do USC w swoim mieście i zgłosić że rodziło się w Olsztynie tylko dymac do Olsztyna?
Ostatnio moj mąż urodzony w Toruniu załatwiał swój akt urodzenia w Olsztynie.
Może coś mylę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2017, 15:07
-
Makumba wrote:Dzwoniłaś do niej? Czy wyladowalas po wczorajszej wizycie?
Jesteś pod dobrą opieką. Jak się w ogóle czujesz?
Dużo ludzi? Remont się zaczął?
Remont się zaczął, coś tam na dole robią.
Ludzi chyba sporo. Ja trafiłam na siódme piętro, gdzie mieli jedno łóżko wolne. Nie wiem jak na innych.19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
polopiryna wrote:Jestem w wojewódzkim. Dr M. zadzwoniła do nich i chyba pomogło.
Dziś rano coś mi podciekło, potem w szpitalu chyba trochę też. -
polopiryna wrote:Wizytę mieliśmy dziś rano. Zbadała mnie i zadzwoniła.
Remont się zaczął, coś tam na dole robią.
Ludzi chyba sporo. Ja trafiłam na siódme piętro, gdzie mieli jedno łóżko wolne. Nie wiem jak na innych. -
Makumba wrote:Naprawdę? Rany, jakie kłopotliwe.
Nie mozna pójść do USC w swoim mieście i zgłosić że rodziło się w Olsztynie tylko dymac do Olsztyna?
Może coś mylę.
No naprawdę, tak jest ze ślubem i ze zgonem też wystawia usc któremu podlegają miejscowości gdzie nastąpiło zdarzenie.
Tak akty można teraz odbierać w każdym usc,ponieważ działa ogólnopolski system. Asia też będzie mogła później odebrać go w jakim usc chce ale pierwszy wystawia olsztynasiastokrota lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:a ja mam dziś samotny dzień. Mąż w pracy teście wyjechali. Dobrze że jest ten internet.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Halszka112 wrote:Makumba wrote:Naprawdę? Rany, jakie kłopotliwe.
Może coś mylę.
No naprawdę, tak jest ze ślubem i ze zgonem też wystawia usc któremu podlegają miejscowości gdzie nastąpiło zdarzenie.
Tak akty można teraz odbierać w każdym usc,ponieważ działa ogólnopolski system. Asia też będzie mogła później odebrać go w jakim usc chce ale pierwszy wystawia olsztyn
Czyli może iść do USC w swoim mieście? Czy musi jechać do Olsztyna?
Mam się farbować na blond? (Nie obrażam blondynek, żeby było jasne, to głupi żart)