Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Halszka spelnienia marzeń. Ana a ty w domu czy jeszcze w szpitalu. Asia a was to pewnie dzis do domu puszcza jak myslisz?
-
My tez dzisiaj do domu, chociaz pani pediatra nie bardzo chciala nas puscic. Nie wiem czemu, bo oprocz niskiej wagi jest ok. Od wczoraj spadlo jej 15 g, to chyba malo nie? No i ma krotkie wedzidelko i mamy dostac skierowanie do laryngologa.
Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
O to szybko Asia już chcą was wypuścic. Jak mala? Grzecznie spi w nocy? Asia a te skurcze co cie złapały to takie silne miałaś? Co ile minut? Zwijalas sie z bolu?
-
Asia08 wrote:My tez dzisiaj do domu, chociaz pani pediatra nie bardzo chciala nas puscic. Nie wiem czemu, bo oprocz niskiej wagi jest ok. Od wczoraj spadlo jej 15 g, to chyba malo nie? No i ma krotkie wedzidelko i mamy dostac skierowanie do laryngologa.
-
Asia a to ze pojechaliscie rodzic do Malarkiewicza to zglaszalas to gdzies przed porodem czy odrazu tam bo tam chcialas.
-
Ana, na poczatku skurcze byly do wytrzymania. Raczej taki mocny bol krzyza. Jak jechalismy do Olsztyna, to byly jyz co 3 minuty i ciezko bylo. Nienawidze bolu krzyza a czasem przed ciaza mialam.
Masaz ani ciepla woda nie pomogly nawet.
Mala teraz spi od godziny grzecznie.Kupa ja meczyla i mi marudzila wczesniej. Jak sie naje to jest ok.
Eve, teraz ma 2585g. Czytalam w ichnich materialach, ze spadek do 7%wagi urodzeniowej jest ok. To u nas tak wychodzi.Pediatra pytala, ktora to ciaza i czy damy sobie rade.
Eni, w ostatniej chwili (przed Olsztynem) zdecydowalismy, ze Malarkiewicz. Nikomu nie zglaszalismy. To byl dobry wybor."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Halszka w takim razie wszystkiego dobrego. Oby zdarzył się cud
Ena kiedy zobaczymy Twoją piękną drugą betę?
Halszka to w takim razie życzę Ci spełnia marzeń - sama wiesz czego pragniesz.
Laura o to zaprawiacie się. Dzieci na pewno będą miały dzień pełen wrażeń z wami. -
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Asia08 wydaje mi się, że ten spadek wagi ok. A jak z żółtaczką? Miała podwyższony poziom biribuliny?
Nie, tez jest ok.Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Makumba to Ty się lepiej spakuj
Remont idzie do przodu. Niby takie drobne rzeczy zostały ale ciągle coś. Wczoraj bawiłam sie w elektryka i zamontowałam przypodłogowe lampki nocne a mąż zakładał ostatnie listwy wokół drzwi. Niby już blisko do przeprowadzki bo zostały detale ale ciągnie sie to i ciągnie. Mam nadzieję, że w nasz urlop kupimy meble do salonu. Smiać mi się wczoraj chciało z męża bo zanim zabrałam się za te lampki to mąż zrobił mi lekcje z elektryki gadał cos o plusach i minusach o jakims zasilaniu a ja zapamietałam tyle że niebieski kabelek do niebieskiego a brązowy do brązowegoNo ale niech myśli, że jestem mądrzejsza
Makumba, asiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość