Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Polopiryna-super wieści
Gratulujemy i trzymamy z Córcią kciuki za dalsze wspólne dni : )
Emilka, żebyś do tego czasu pozbyła się tego dziadostwa to żyć nie daj i powoduje swędzenie. Ja w ciąży nie mogłam pozbyć się bakterii z moczu. Aż sam lekarz stwierdził, że widocznie tak mam-i nic ich nie usunie. Całe szczęście, że nie dawały żadnych objawów, tylko po prostu były.
A co do płaczliwości to Wam powiem, że ja miałam odwrotnie. W ciąży radość i sielanka-tylko czasami mój M wyprowadził mnie z równowagi. Za to 2 dni po porodzie to nie mogłam się powstrzymać i z byle powodu ryczałam. Najgorsze, że jeszcze leżałam w szpitalu i jak mnie wzięło przed obchodem- masakra. Zamiast się cieszyć, że Dzidzia zdrowa i że już z nami to ja ryczałam jak bóbr. A najgorsze, że uspokoiłam się na chwile i zaraz znowu to samo.
Asia08-a to nie proponowali Ci, żeby u Małej podciąć wędzidełko jeszcze podczas pobytu w szpitalu? Zabieg traw kilka chwil, a później ułatwia np ssanie. -
Hej dziewczyny..mam urwanie głowy..jakieś streszczenie bo nie nadrobię...
asiastokrota, e_mil_ka lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Styczeń
19: Asia-m-b- na świat przyszedł JAŚ !
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszła IGA !
Maj
29: słomka - na świat przyszła MARCELINA !
Czerwiec
29: Asia08 - na świat przyszla MICHALINA !
Lipiec
03: Polopiryna- na świat przyszedł IREK !
Lipiec:
04: ona84-rozpoczęcie zastrzyk.gonap.daily
12: nadziejka88 - wizyta
15: Makumba - termin porodu
19: eni33 - usg połówkowe
21: Laura - wizyta
31: Laura - usg połówkowe
31: emilka - histeroskopia
Sierpień
1: ana1122 - termin porodu
Październik
12: Tera83 - termin porodu
Grudzień
02: Laura - termin porodu
02: Eni33 - termin porodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 10:06
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale to chyba nie jest ostatni kalendarz, bo kojarze ze my z mala juz bylysmy wpisane.
Slomka nieproponowali. Dr powiedziala, ze da skierowanie do laryngologa. Ale czasem jest tak, ze ono sie samo nadrywa (?) i nie potrzeba podcinac. Polozona wczoraj tez tak mowila. Dzisiaj mamy wizyte u pediatry, zobaczymy co ona powie."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualny
-
Ona84 o której idziesz na zastrzyk? Wiesz, ze później musisz o tej samej porze robic kolejne? Nie boj sie, kilka zastrzyków i będziesz robic je lepiej niz dziewczyny z Artemidy
Eni kiedy masz wizytę? Brzusio juz widac?22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Nadziejka wpisz mnie na 19 lipca usg polowkowe.
Polopiryna gratulacje. -
Wizyta 19. A co do brzuszka wiesz jak wygladalam wiec narazie zlewa sie z tlem ale ja widze ze urósł. A ty na usg polowkowe to idziesz do Hoppe. A jak tam u ciebie z ruchami bo ja to jeszcze nie poczulam tego konkretnego kopniaka cos tam sie dzieje ale jeszcze delikatnie.
-
Eni usg polowkowe nam w wojewódzkim ale u jakiejś pani, dosc późno chociaż podobno jeszcze sie lapie w terminie. Stresuje sie tylko, bo podczas rejestracji powiedziano mi, ze z powodu choroby pani dr badanie moze sie nie odbyc.
Haha wiesz tez jak ja wygladam, brzuch juz przed byl ale teraz taki inny jest, bardziej jak piłeczka. Przytylam 3 kg do tej pory i w sumie to te kg z początku ciazy sa. Ruchy czulam ok 15-16 tyg i od wtedy nic a nic więcej.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Polopirynko GRATULACJE ogromne
Witaj maleństwo na świecie, powiem ci w tajemnicy że masz już kolegów i koleżanki
Wracaj do formy szybko a dla Irka dużo zdrówka
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Emilko super że załatwiłaś w końcu tą histeroskopię. Nareszcie ruszy wszystko do przodu. Ani się obejrzysz.....
Tera Matko Boska jak ty musisz wyglądać i cierpieć, współczujee_mil_ka lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Lura82 wrote:Ona84 o której idziesz na zastrzyk? Wiesz, ze później musisz o tej samej porze robic kolejne? Nie boj sie, kilka zastrzyków i będziesz robic je lepiej niz dziewczyny z Artemidy
Eni kiedy masz wizytę? Brzusio juz widac?