Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już po wizycie. Okazuje się ze czystosc wyszła ok. Druga grupa. Grzybów nie ma a bakterie pojedyńcze. Pani dr powiedziała ze mize być to pieczenie alergiczne a tesciowa ostatnio kupiła nowy proszek. Ale pani dr była tak wspaniałomyślna że dała mi na wszelki wypadek leki dopochwowe i doustne i dla meza tez. Tydzień przed histero mam jeszcze wziąć doustne żeby na 100% było ok. Już mi się ta Pani podoba. Jade po nowy proszek
Ena beta rośnie będzie dobrze. Tel do dr Z 502 772 572asiastokrota, Asia08, Makumba, mag87, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Ena wrote:A ten wzrost 36% był przy wartości powyżej 1000? Dr Z tak mówił?
A dacie numer do dr Z? -
e_mil_ka wrote:Asiastokrota bardzo. Jestem teraz spokojna ze histero się odbędzie.
Ja przed punkcja miałam bakterie i chyba teraz tez mam.Mnie piecze zaraz po stosunku,jak się nie kochamy to i stanów zapalnych niemam.Za tydzień mam wizytę i tez musze się przeleczyć przed histerka.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Nadziejka ja mam trochę lutinusa.Dokładnie 18 tabletek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 16:53
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
nadziejka88 wrote:A ja panika bo brązowe plamy na wkladce. Napisałam do dr d i z. Dr z odpisał od razu aby wziac lutinus i nospe. Bo juz nic nie biorę od niedzieli a dr d cisza jak makiem zasiał. Dobrze ze mam nr prawie wszystkich z art to bede ich wszystkich męczyć:p mam nadzieje ze z kropkiem wszystko ok bo wizyta dopiero za tydzień.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
nadziejka88 wrote:Styczeń
19: Asia-m-b- na świat przyszedł JAŚ !
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszła IGA !
Maj
29: słomka - na świat przyszła MARCELINA !
Czerwiec
29: Asia08 - na świat przyszla MICHALINA !
Lipiec
03: Polopiryna- na świat przyszedł IREK !
Lipiec:
04: ona84-rozpoczęcie zastrzyk.gonap.daily
12: nadziejka88 - wizyta
15: Makumba - termin porodu
19: eni33 - usg połówkowe
21: Laura - wizyta
31: Laura - usg połówkowe
31: emilka - histeroskopia
Sierpień
1: ana1122 - termin porodu
Październik
12: Tera83 - termin porodu
Grudzień
02: Laura - termin porodu
02: Eni33 - termin porodu
Nadziejka dopisz i mnie proszę : 29.08 - HSG
Dzięki;) -
Styczeń
19: Asia-m-b- na świat przyszedł JAŚ !
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszła IGA !
Maj
29: słomka - na świat przyszła MARCELINA !
Czerwiec
29: Asia08 - na świat przyszla MICHALINA !
Lipiec
03: Polopiryna- na świat przyszedł IREK !
Lipiec:
04: ona84-rozpoczęcie zastrzyk.gonap.daily
12: nadziejka88 - wizyta
15: Makumba - termin porodu
19: eni33 - usg połówkowe
21: Laura - wizyta
31: Laura - usg połówkowe
31: emilka - histeroskopia
Sierpień
01: ana1122 - termin porodu
29: Mag87 - HSG
Październik
12: Tera83 - termin porodu
Grudzień
02: Laura - termin porodu
02: Eni33 - termin porodu -
Maławiki więc dostałam Gynalgin dopochwowo 1 globulka na noc całe opakowanie. Flucofast 2x po 1 tabletce przez 1 dzień i mąż tak samo. Do tego probiotyk doustny trivagin. Flucofast starczy mi jeszcze żeby wziąć przed histeroskopią tak jak kazała Pani dr.
Kupiłam już nowy proszek i wszystko się pierze. Wszystkie gaciory poszły do pralki
Nadziejka dr Z jak zwykle niezastapiony. Ode mnie też zawsze odbierał telefony chociaz był na urlopie.
Makumba ale jaja teraz Ty ja nie mogę. Potem Ana chyba. Tylko prosze Was nie opuszczajcie forum bo płakać będę.asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Ona84 możesz, jedno piwo czy lampka wina jeszcze nikomu nie zaszkodziło
Korzystaj bo jak wszystko się uda to nie tkniesz alkoholu przez dłuuuugi czas
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Dzięki Emilka o odpowiedz. Poproszę tez o te leki.Jutro pojadę do labo zribic posiew.Z wynikiem pójdę do lekarza.Narazie obserwuje czy okres przyjdzie w porę.Moze tez uda mi się do końca lipca zrobić histerkę.
Zdecydowałam tez o badaniach immunologiczny ch, mam zamiar zrobić wszystkie plus genetyka.Trochę krwi mi upuszczà.Teraz musze juz być przygotowana na przyjęcie zarodka.
Trudny czas w moim życiu, jak nie skończy się dobrze to biorę rozwód.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)