Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Izaura kiedy zapytałam tego pana lekarza
to powiedział żeby dobrze było żebym zrobiła czystośc w ostatnim tygodniu poprzedzającym miesiączkę. Tak dokładnie powiedział więc zrobię żeby nie było gadania jak już bede przed badaniem.
Maławiki czemu rozwod? ja zobacze najpier czycos wyjdzie w histeroskopii a jak nic nie wyjdzie to dopiero immunolog. -
nick nieaktualny
-
malawiki a już masz termin histerki? mi powiedzieli ze mam sie nie martwi c ze jak przyjdzie miesiaczka wczesniej to mam dzwonić natychmiast i przełożą termin. U mnie tez z ta miesiączką może byc rożnie bo dzis Pani dr powiedziała że mam piekny płodny śluz a dziś jest 15 dzien cyklu a ja owulke mam zawsze dopiero 20 dnia cyklu. Jesli teraz bedzie owulka to i okres bedzie szybciej no ale cóż ja mogę.
-
Izaura wrote:To ja juz nie wiem, mi pwiedzieli że nie trzeba jeszcze zdziwieni byli ze pytam....jutro będę dzwonić jeszcze raz- nie chcę być odeslana z kwitkiem
Izaura zadzwoń i podpytaj może co lekarz to gada inaczej a potem jak trafisz na tego co chce czystośc to paplanie bedzie że nie masz. -
nick nieaktualny
-
Ena tak i to bardzo konkretna jak jej powiedziałam o histero i ze termin mam to od razu leki wypisała i dla męża też. Pogadałyśmy sobie troche jak czekałam u niej w gabinecie na wynik czystości bo kazała mi posiedziec u niej. Super babeczka.
-
Ona84 i jak zastrzyk? Nie taki straszny co?
Emilko czyli teoretycznie juz po infekcji? Moze faktycznie, to bylo jakies rozdrażnienie. Oby juz nie wróciło.
Ana jutro 36 tcwidzisz dajecie rade
Izaura dlugo przed histeroskopia przyjedziesz? W Artemidzie czystosc robia od reki, wiec jak cos to i dzien przed zrobisz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 20:26
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Laura teoretycznie tak. A te leki dostałam na te pojedyńcze bakterie zeby sie to czasem nie rozwinęło za bardzo ale powiem Wam że wygrzebałam jakieś gatki które nie były prane w tym proszku i odczuwam już poprawę. Zobaczymy jak bedzie dalej. Jakby ktos kupował proszek ten Surf to odradzam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 20:28
-
Lura82 wrote:Ona84 i jak zastrzyk? Nie taki straszny co?
Emilko czyli teoretycznie juz po infekcji? Moze faktycznie, to bylo jakies rozdrażnienie. Oby juz nie wróciło.
Ana jutro 36 tcwidzisz dajecie rade
Izaura dlugo przed histeroskopia przyjedziesz? W Artemidzie czystosc robia od reki, wiec jak cos to i dzien przed zrobisz.Lura82 lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Maławiki więc dostałam Gynalgin dopochwowo 1 globulka na noc całe opakowanie. Flucofast 2x po 1 tabletce przez 1 dzień i mąż tak samo. Do tego probiotyk doustny trivagin. Flucofast starczy mi jeszcze żeby wziąć przed histeroskopią tak jak kazała Pani dr.
Kupiłam już nowy proszek i wszystko się pierze. Wszystkie gaciory poszły do pralki
Nadziejka dr Z jak zwykle niezastapiony. Ode mnie też zawsze odbierał telefony chociaz był na urlopie.
Makumba ale jaja teraz Ty ja nie mogę. Potem Ana chyba. Tylko prosze Was nie opuszczajcie forum bo płakać będę.
I się nie martw, nadal będę pisać te wszystkie głupoty
PS my to z Aną pewnie razem, ta myśl się mnie trzyma od początku, prawda Ana? -
e_mil_ka wrote:Izaura kiedy zapytałam tego pana lekarza
to powiedział żeby dobrze było żebym zrobiła czystośc w ostatnim tygodniu poprzedzającym miesiączkę. Tak dokładnie powiedział więc zrobię żeby nie było gadania jak już bede przed badaniem.
Maławiki czemu rozwod? ja zobacze najpier czycos wyjdzie w histeroskopii a jak nic nie wyjdzie to dopiero immunolog.
" ja zobacze najpier czycos wyjdzie w histeroskopii a jak nic nie wyjdzie to dopiero ROZWÓD.e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Makumba szczerze o tych płynach i proszkach juz myślałam własnie żeby kupic sobie dla niemowlaków i tak zrobię.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 20:52
-
Makumba wrote:Emilka nie używaj zapachowych proszków, płynów do płukania. A tak w ogóle to zacznij prac w płynach do prania dla niemowlaków, nie zmarnuje się
I się nie martw, nadal będę pisać te wszystkie głupoty
PS my to z Aną pewnie razem, ta myśl się mnie trzyma od początku, prawda Ana?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 21:13
Asia08, Makumba lubią tę wiadomość
-
Dobrze, ze mowisz Emilka o tym proszku, bo mnie cos do niego ciągnęło. U nas ogólnie to tylko plyny (ariel i vizyr) i plyny do plukania biale. Wszystko inne śmierdzi dla mnie przeokrutnie. Nawet mama dostala zakaz plukania rzeczy w mocno pachnacych plynach. Na persil zawsze mialam uczulenie, dodatkowo proszek slabo sie wyplukiwal z ubran i bywaly biale.
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Makumba haha ROZWOD oszalałaś. Może i mój mąż dzieci mi nie zrobi ale za to jest ekstra w łóżku. Nawet dlatego nie zamienię go na innego
kto mnie tak zadowoli jak nie on haha. Ale mnie rozbawiłaś
mag87, asiastokrota, Asia08, eni33, Makumba, malgos741, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Lura82 wrote:Styczeń
19: Asia-m-b- na świat przyszedł JAŚ !
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszła IGA !
Maj
29: słomka - na świat przyszła MARCELINA !
Czerwiec
29: Asia08 - na świat przyszla MICHALINA !
Lipiec
03: Polopiryna- na świat przyszedł IREK !
Czerwiec
01: malawiki1 start stymulacji wizyta
02: gosia321 - wizyta w trakcie stymulacji
08: tera83 - usg połówkowe
21: Eni33 - wizyta
28: nadziejka88 - wizyta
29: polopiryna - termin porodu
Lipiec:
01: Asia08 - termin porodu
15: Makumba - termin porodu
21: Laura - wizyta
31: Laura - usg połówkowe