X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2017, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka podbijam pytanie bo gdzieś zaginął mój post, czy w poliklinice powiedzieli ze wymagają tej czystość przed histero? ?

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2017, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura kiedy zapytałam tego pana lekarza :D to powiedział żeby dobrze było żebym zrobiła czystośc w ostatnim tygodniu poprzedzającym miesiączkę. Tak dokładnie powiedział więc zrobię żeby nie było gadania jak już bede przed badaniem.

Maławiki czemu rozwod? ja zobacze najpier czycos wyjdzie w histeroskopii a jak nic nie wyjdzie to dopiero immunolog.

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2017, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja juz nie wiem, mi pwiedzieli że nie trzeba jeszcze zdziwieni byli ze pytam....jutro będę dzwonić jeszcze raz- nie chcę być odeslana z kwitkiem

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2017, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malawiki a już masz termin histerki? mi powiedzieli ze mam sie nie martwi c ze jak przyjdzie miesiaczka wczesniej to mam dzwonić natychmiast i przełożą termin. U mnie tez z ta miesiączką może byc rożnie bo dzis Pani dr powiedziała że mam piekny płodny śluz a dziś jest 15 dzien cyklu a ja owulke mam zawsze dopiero 20 dnia cyklu. Jesli teraz bedzie owulka to i okres bedzie szybciej no ale cóż ja mogę.

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2017, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura wrote:
    To ja juz nie wiem, mi pwiedzieli że nie trzeba jeszcze zdziwieni byli ze pytam....jutro będę dzwonić jeszcze raz- nie chcę być odeslana z kwitkiem

Izaura zadzwoń i podpytaj może co lekarz to gada inaczej a potem jak trafisz na tego co chce czystośc to paplanie bedzie że nie masz.

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2017, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka czyli dr St konkretna babka.

Malawiki nie będzie rozwodu - uda się w końcu

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2017, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena tak i to bardzo konkretna jak jej powiedziałam o histero i ze termin mam to od razu leki wypisała i dla męża też. Pogadałyśmy sobie troche jak czekałam u niej w gabinecie na wynik czystości bo kazała mi posiedziec u niej. Super babeczka.

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • mag87 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2017, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Nadziejka

Emilka- ja też byłam raz na wizycie u tej babeczki. Mega fajna, konkretna i widać że chce działać. Mam nadzieję Emilka, że w końcu uwolnisz się od tego dziadostwa.

klz96iye30cupjne.png
  • Lura82 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2017, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona84 i jak zastrzyk? Nie taki straszny co?

Emilko czyli teoretycznie juz po infekcji? Moze faktycznie, to bylo jakies rozdrażnienie. Oby juz nie wróciło.

Ana jutro 36 tc :) widzisz dajecie rade

Izaura dlugo przed histeroskopia przyjedziesz? W Artemidzie czystosc robia od reki, wiec jak cos to i dzien przed zrobisz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 20:26

22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2017, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura teoretycznie tak. A te leki dostałam na te pojedyńcze bakterie zeby sie to czasem nie rozwinęło za bardzo ale powiem Wam że wygrzebałam jakieś gatki które nie były prane w tym proszku i odczuwam już poprawę. Zobaczymy jak bedzie dalej. Jakby ktos kupował proszek ten Surf to odradzam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 20:28

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2017, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lura82 wrote:
    Ona84 i jak zastrzyk? Nie taki straszny co?

Emilko czyli teoretycznie juz po infekcji? Moze faktycznie, to bylo jakies rozdrażnienie. Oby juz nie wróciło.

Ana jutro 36 tc :) widzisz dajecie rade

Izaura dlugo przed histeroskopia przyjedziesz? W Artemidzie czystosc robia od reki, wiec jak cos to i dzien przed zrobisz.
    No ok ale troche sie wachalam i 1juz za mna :)

Lura82 lubi tę wiadomość

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2017, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Maławiki więc dostałam Gynalgin dopochwowo 1 globulka na noc całe opakowanie. Flucofast 2x po 1 tabletce przez 1 dzień i mąż tak samo. Do tego probiotyk doustny trivagin. Flucofast starczy mi jeszcze żeby wziąć przed histeroskopią tak jak kazała Pani dr.
    Kupiłam już nowy proszek i wszystko się pierze. Wszystkie gaciory poszły do pralki :D

Nadziejka dr Z jak zwykle niezastapiony. Ode mnie też zawsze odbierał telefony chociaz był na urlopie.

Makumba ale jaja teraz Ty ja nie mogę. Potem Ana chyba. Tylko prosze Was nie opuszczajcie forum bo płakać będę.
    Emilka nie używaj zapachowych proszków, płynów do płukania. A tak w ogóle to zacznij prac w płynach do prania dla niemowlaków, nie zmarnuje się ;-)
    I się nie martw, nadal będę pisać te wszystkie głupoty :-D
    PS my to z Aną pewnie razem, ta myśl się mnie trzyma od początku, prawda Ana? ;-)

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2017, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makumba szczerze o tych płynach i proszkach juz myślałam własnie żeby kupic sobie dla niemowlaków i tak zrobię.

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2017, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Izaura kiedy zapytałam tego pana lekarza :D to powiedział żeby dobrze było żebym zrobiła czystośc w ostatnim tygodniu poprzedzającym miesiączkę. Tak dokładnie powiedział więc zrobię żeby nie było gadania jak już bede przed badaniem.

Maławiki czemu rozwod? ja zobacze najpier czycos wyjdzie w histeroskopii a jak nic nie wyjdzie to dopiero immunolog.
    Jezu już czytałam:
    " ja zobacze najpier czycos wyjdzie w histeroskopii a jak nic nie wyjdzie to dopiero ROZWÓD. :P

e_mil_ka lubi tę wiadomość

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2017, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Makumba szczerze o tych płynach i proszkach juz myślałam własnie żeby kupic sobie dla niemowlaków i tak zrobię.
    Czytałam, że najbardziej uczulający jest zapach. A te płyny dla dzieci są śmieszne, bo niektóre mają delikatny zapaszek, a po praniu nic nie czuć i to jest takie miłe odczucie dla nosa. A no i pranie w 60 st dopiero zabija bakteryje itp., ale to wiadomo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 20:52

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2017, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Orzechy piorące to powiedzmy extrema, ale przyjrzyj się też może płatkom mydlanym.

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2017, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makumba wrote:
    Emilka nie używaj zapachowych proszków, płynów do płukania. A tak w ogóle to zacznij prac w płynach do prania dla niemowlaków, nie zmarnuje się ;-)
    I się nie martw, nadal będę pisać te wszystkie głupoty :-D
    PS my to z Aną pewnie razem, ta myśl się mnie trzyma od początku, prawda Ana? ;-)
    Właśnie nie wiem ile jeszcze wytrzymam. Dziś skurcze były A od jutra mam odstawic luteine, więc myślę że niedługo. Więc Makumba jak ci się wepcham w kolejke to się nie denerwuj na mnie:-) ale mój synuś ciekawy świata już. A poza tym będzie lepszy kandydat dla twojej panny bo niby starszy;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 21:13

Asia08, Makumba lubią tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • Lura82 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2017, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, ze mowisz Emilka o tym proszku, bo mnie cos do niego ciągnęło. U nas ogólnie to tylko plyny (ariel i vizyr) i plyny do plukania biale. Wszystko inne śmierdzi dla mnie przeokrutnie. Nawet mama dostala zakaz plukania rzeczy w mocno pachnacych plynach. Na persil zawsze mialam uczulenie, dodatkowo proszek slabo sie wyplukiwal z ubran i bywaly biale.

22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2017, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makumba haha ROZWOD oszalałaś. Może i mój mąż dzieci mi nie zrobi ale za to jest ekstra w łóżku. Nawet dlatego nie zamienię go na innego :D kto mnie tak zadowoli jak nie on haha. Ale mnie rozbawiłaś :D

mag87, asiastokrota, Asia08, eni33, Makumba, malgos741, Gosia321 lubią tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • leo Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2017, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lura82 wrote:
    Styczeń
    19: Asia-m-b- na świat przyszedł JAŚ !<3

Luty
    02: Leo - na świat przyszedł JERZYK !<3

Marzec
    13: Eve87 - na świat przyszła IGA !<3

Maj
    29: słomka - na świat przyszła MARCELINA !<3
    Czerwiec
    29: Asia08 - na świat przyszla MICHALINA ! <3
    Lipiec
    03: Polopiryna- na świat przyszedł IREK ! <3

Czerwiec
    01: malawiki1 start stymulacji wizyta
    02: gosia321 - wizyta w trakcie stymulacji
    08: tera83 - usg połówkowe
    21: Eni33 - wizyta
    28: nadziejka88 - wizyta
    29: polopiryna - termin porodu <3

Lipiec:
    01: Asia08 - termin porodu <3
    15: Makumba - termin porodu <3
    21: Laura - wizyta
    31: Laura - usg połówkowe

Sierpień
    1: ana1122 - termin porodu <3

Październik
    12: Tera83 - termin porodu <3

Grudzień
    02: Laura - termin porodu <3
    02: Eni33 - termin porodu <3

No to przegapilismy z Jerzym narodziny kolejnych Cudów:
    Marcelino, Michalino, Irku WITAJCIE :-)
    a mamuśkom GRATULACJE, buziaki , cierpliwości kochane

Asia08 lubi tę wiadomość

zrz6sg18xvo5c80a.png

4c3tvfxm38vphymt.png
‹‹ 1277 1278 1279 1280 1281 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ