Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nic takiego nie widziałam na majtkach chyba że podczas sikania i nie było okazji go zobaczyćMakumba wrote:Ana a ten czop to Ci wypadł?
Nadal nie mam odwagi go obejrzeć w galerii netu. Oczywiscie tego Polopiryny
Makumba lubi tę wiadomość
-
Proszę bardzo,tylko nie mam dobrego zdjęcia z ostatnich dni.Makumba wrote:Eve wklej zdjęcie małej pls

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/09f91de7dbcd.jpg
Nauczyła się śmiać na głos, tak wręcz zanosić śmiechem więc filmiku u nas królują ostatnio
wczoraj w Smyku tak się śmiała podczas mierzenia czapki,że prawie padłyśmy z mamą ze śmiechu z niej
Lura82, Asia08, asiastokrota, nadziejka88, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Tera tez bym chciała łóżeczko w sypialni. Nam sie zmieści tylko dostawiane, a ono podobno na pół roku wystarczy.
Makumba ogladalam te zdjęcia, moge Ci opowiedzieć haha.
Eve alez mala ma piękne oczy
Emilka znów rozpoczyna nam dzień. Jak milo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2017, 06:48
e_mil_ka lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalgos oby twoje słowa były prorocze - niech rośnie ta beta. Ja na razie mam czarne myśli. Ogólnie mój plan jest taki - 15 lipca wizyta u dr P i do tego czasu żadnych bet, ewentualnie 14-ego przed USG. Boję się cholernie. Jutro jadę do stolicy na tydzień, potem czwartek-puatek praca - głowa będzie zajęta, więc może nie zwariuję.
Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jaka CUDNA ❤️eve87 wrote:Proszę bardzo,tylko nie mam dobrego zdjęcia z ostatnich dni.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/09f91de7dbcd.jpg
Nauczyła się śmiać na głos, tak wręcz zanosić śmiechem więc filmiku u nas królują ostatnio
wczoraj w Smyku tak się śmiała podczas mierzenia czapki,że prawie padłyśmy z mamą ze śmiechu z niej 

-
Cześć Dziewczyny
Emilka, Malawiki - Wy tak wczoraj o tych infekcjach, że i chyba mnie zaczyna coś podszczypywać. Czarujecie.....
Emilko jak robiłaś czystość i wyszły te drobne bakterie to musiałaś też zrobić posiew czy Pani Dr przepisała leki ogólnie polepszające flore?
Kurde chyba też bede musiała zrobić sobie czystosć dla pewności ;/
Ena- nie stresuj sie niepotrzebnie, ważne że beta rośnie. Odpoczywaj w stolicy i wracaj do nas z dobrymi wieściami;)
Tera super pokoik. Fajne są te naklejki na ściany dla dzieciaczków. Moja szwagierka ma u swoich dziewczynek wyklejanki w zoo:)
Miłego dnia
-
Lura mów hahaLura82 wrote:Tera tez bym chciała łóżeczko w sypialni. Nam sie zmieści tylko dostawiane, a ono podobno na pół roku wystarczy.
Makumba ogladalam te zdjęcia, moge Ci opowiedzieć haha.
Eve alez mala ma piękne oczy
Emilka znów rozpoczyna nam dzień. Jak milo

-
No naprawdę nasze forum to jest zlot czarownic.
I mnie, zdarza mi się cos takiego raz na 5 lat, coś zaczęło szczypać.
Przelałam tantum rosa do butelki ze sprayem i jest lepiej. Bo podobno w ciazy nie mozna robić irygacji.
Ten płyn całkiem spoko jest. Drugi raz daje rezultat o ile nie mam tego w głowie...

-
Mag nie robiłam posiewu. Pani dr przepisałami leki przeciwbakteryjne i przeciw grzybkom chociaż ich nie miałam. Dała mi leki trochę na wyrost bo czystosc mimo pojedynczych bakteri była w normie. I za to bardzą ją lubie

Makumba kurczę na to wygląda że gorzej haha.
Eve ale córcia ma piękne bystre oczka. Jakby już wszystko rozumiała. Śliczna jest.
Makumba lubi tę wiadomość