Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba wrote:Ana a ten czop to Ci wypadł?
Nadal nie mam odwagi go obejrzeć w galerii netu. Oczywiscie tego PolopirynyMakumba lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Eve wklej zdjęcie małej pls
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/09f91de7dbcd.jpg
Nauczyła się śmiać na głos, tak wręcz zanosić śmiechem więc filmiku u nas królują ostatniowczoraj w Smyku tak się śmiała podczas mierzenia czapki,że prawie padłyśmy z mamą ze śmiechu z niej
Lura82, Asia08, asiastokrota, nadziejka88, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Tera tez bym chciała łóżeczko w sypialni. Nam sie zmieści tylko dostawiane, a ono podobno na pół roku wystarczy.
Makumba ogladalam te zdjęcia, moge Ci opowiedzieć haha.
Eve alez mala ma piękne oczy
Emilka znów rozpoczyna nam dzień. Jak miloWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2017, 06:48
e_mil_ka lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalgos oby twoje słowa były prorocze - niech rośnie ta beta. Ja na razie mam czarne myśli. Ogólnie mój plan jest taki - 15 lipca wizyta u dr P i do tego czasu żadnych bet, ewentualnie 14-ego przed USG. Boję się cholernie. Jutro jadę do stolicy na tydzień, potem czwartek-puatek praca - głowa będzie zajęta, więc może nie zwariuję.
Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
eve87 wrote:Proszę bardzo,tylko nie mam dobrego zdjęcia z ostatnich dni.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/09f91de7dbcd.jpg
Nauczyła się śmiać na głos, tak wręcz zanosić śmiechem więc filmiku u nas królują ostatniowczoraj w Smyku tak się śmiała podczas mierzenia czapki,że prawie padłyśmy z mamą ze śmiechu z niej
-
Cześć Dziewczyny
Emilka, Malawiki - Wy tak wczoraj o tych infekcjach, że i chyba mnie zaczyna coś podszczypywać. Czarujecie.....
Emilko jak robiłaś czystość i wyszły te drobne bakterie to musiałaś też zrobić posiew czy Pani Dr przepisała leki ogólnie polepszające flore?
Kurde chyba też bede musiała zrobić sobie czystosć dla pewności ;/
Ena- nie stresuj sie niepotrzebnie, ważne że beta rośnie. Odpoczywaj w stolicy i wracaj do nas z dobrymi wieściami;)
Tera super pokoik. Fajne są te naklejki na ściany dla dzieciaczków. Moja szwagierka ma u swoich dziewczynek wyklejanki w zoo:)
Miłego dnia -
Lura82 wrote:Tera tez bym chciała łóżeczko w sypialni. Nam sie zmieści tylko dostawiane, a ono podobno na pół roku wystarczy.
Makumba ogladalam te zdjęcia, moge Ci opowiedzieć haha.
Eve alez mala ma piękne oczy
Emilka znów rozpoczyna nam dzień. Jak milo -
No naprawdę nasze forum to jest zlot czarownic.
I mnie, zdarza mi się cos takiego raz na 5 lat, coś zaczęło szczypać.
Przelałam tantum rosa do butelki ze sprayem i jest lepiej. Bo podobno w ciazy nie mozna robić irygacji.
Ten płyn całkiem spoko jest. Drugi raz daje rezultat o ile nie mam tego w głowie...
-
Mag nie robiłam posiewu. Pani dr przepisałami leki przeciwbakteryjne i przeciw grzybkom chociaż ich nie miałam. Dała mi leki trochę na wyrost bo czystosc mimo pojedynczych bakteri była w normie. I za to bardzą ją lubie
Makumba kurczę na to wygląda że gorzej haha.
Eve ale córcia ma piękne bystre oczka. Jakby już wszystko rozumiała. Śliczna jest.Makumba lubi tę wiadomość