Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Eve, sliczna mala. Moja strzela miny, ale bez dzwieku poki co. No chyba, ze ziewa, to na koncu jest taki smieszny dzwiek.
Ana, ja nie wiem czy to byl czop u mnie, ale przez kilka ostatnich dni mialam duzo sluzu zoltawego (Makumba soryyy).
Makumba, tantum rosa chyba dziala. Polewam od wczoraj i ciut lepiej. A jsk pytalam w szpitalu czy moge, to mi powiedzieli ze sama woda wystarczy.Szkoda, ze posluchalam, bo moze bym tak sie nie meczyla.
Emilka, czesc. Cieplej Ci?
Ena, bedzie dobrze.Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Lura, jak pytałam o kosmetyczkę do przedłużenia rzęs to Ty się odezwałaś, że to wciąga. Wnioskuję po tym, że robiłaś to kiedyś. Możesz mi kogoś polecić. Sorki że znowu o tym samym ale miała mi robić koleżanka a jednak nie może. A chodzi tu o mój własny ślub i czas mnie nagli
-
e_mil_ka wrote:Asia08 cieplej bo farelka w pokoju nagrzałam
O Boze.Makumba, e_mil_ka lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Tantum rosa jest super od niedzieli sie tym myje i jest lepiej. Glupia ja, peeling robilam i jakimś cudem sie tam nim podrapalam. Taka zdolna to tylko ja. No ale bakterie i tak sa.
Zamiast farelki dobry jest tez piekarnik, wczoraj jak pieklam ciasto to temp w domu do 22 podskoczyla. Emilka bierz sie za wypieki
Halszka w Olsztynie nikogo nie polecę, bo nie znam. Rzesy robilam kilka lat temu. Jak zaczęłam robic to przez dwa lata nie moglam przestac. Az kosmetyczka zmienila klej i dostalam uczulenie. Wygldalam jak żaba. Więc jak sie zdecydujesz, to radzę pierwszy raz zrobic duzo wcześniej. Na swój ślub mialam doklejone polowki rzes z firmy Ardel. Pięknie oko wygladalo. Zapisz sie na makijaż próbny i zobaczysz, ze takie wystarcza ( chyba 2-3 dni sie trzymaly)
e_mil_ka lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Halszka112 wrote:Lura dzięki. Dużo wcześniej to już mi się nie uda
i raczej zrobię tak jak piszesz, że dokleję sobie takie "jednorazówki".
-
Sama nie potrafię się malować ja to z tych co na codzień się u nie malują
będzie mnie malowała kosmetyczka, już na próbnym byłam... I właśnie te moje rzęsy to takie straszne patyki starczące, które się nie chcą kręcić i stoją
a ślub już 4 sierpnia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHalszka a Ty z Olsztyna jesteś bo ja znam dziewczyne ktora super robi rzęsy, ale z Ostródy. ..
Fajny czas przed ślubem i po, wspominam jako jeden z najlepszych chwil woim zyciu....weselicho robicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2017, 10:18
-
nick nieaktualny
-
Hejka wszystkim.
Ena będzie dobrze
Halszka ale fajnie ślub juz za miesiąc.
Ana trzymaj sie jeszcze pare dni z synkiem w dwupaku.
Terra kącik przepiękny:)
Emilka ja tez czasami mam takie zimne dni i wtedy w ogóle nie mogę się rozgrzać.
Dzieki ze pytanie. U mnie z tym plamieniem jak do tej pory jednorazowa akcja ale wczoraj cale popołudnie spalam. Nie dosc ze śpię większość doby to jeszcze ten wczorajszy stres mnie polozyl do lozka. Czekam do wizyty aby zobaczyć czy u kropa wszystko ok.
TERA83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny50 osób to i tak dużo, super uroczystość.
Jak chcesz to poszukaj na fb salon lukrecja, dziewczyna ma go w domu, ja nigdy nie robiłam sobie bo mi sie nie podobaja osobiście, ale jak patrzyłam na jej pracę to bym się skusilaHalszka112 lubi tę wiadomość