Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nadziejka88 wrote:Hejka wszystkim.
Ena będzie dobrze
Halszka ale fajnie ślub juz za miesiąc.
Ana trzymaj sie jeszcze pare dni z synkiem w dwupaku.
Terra kącik przepiękny:)
Emilka ja tez czasami mam takie zimne dni i wtedy w ogóle nie mogę się rozgrzać.
Dzieki ze pytanie. U mnie z tym plamieniem jak do tej pory jednorazowa akcja ale wczoraj cale popołudnie spalam. Nie dosc ze śpię większość doby to jeszcze ten wczorajszy stres mnie polozyl do lozka. Czekam do wizyty aby zobaczyć czy u kropa wszystko ok.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Nadziejko odpoczywaj jak najwięcej. Tez w 1 trymestrze spalam i spalam. Mialam takie odcięcia zaplonu, ze potrafilam w pracy przy biurku zasnąć.
Halszka swietny czas u Was teraz. Gdybym mogła cofnac czas tez bym zrobila wesele na max 50 osób. Co do makijazu, dobrze, ze będzie Cię ktos malowac. W dniu slubu stres taki, ze bys nawet rzes nie wytuszowala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2017, 11:20
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Halszka112 nie przejmuj sie . Moja kuzynka planuje slub w przyszłym roku i ilość gości taką wyjściową ma 50 osób. Część pewnie nie przyjdzie to może ostatecznier będzie ze 35 ;)Jak ktoś przychodzi żeby sie dobrze bawić i być w tym dniu z Wami to ilość gości na prawdę nie ma znaczenia
Ja ide na ślub 5 sierpnia do koleżanki z pracy
Też nie będzie duzo osób
Małgoś741 masz wiadomośćAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Halszka112 wrote:Izaura ja jestem z okolic zarówno Olsztyna jak i Ostrody
tak wesele będzie ale jak na te czasy to małe bo nieco ponad 50 osób
i tak to jest Wasz najważniejszy dzień nie ważne ile gości
Wszystkiego dobrego
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Halszka ja miałam wesele na 35 osób,najbliższe grono rodziny i przyjaciół.Zabawa była do 6 ej rano i goście stwierdzili,że najlepsze wesele ever:-).Wydaje mi się,że duże wesela odchodzą powoli do lamusa.
Fajnie przeżycie przed Toba....Halszka112 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ena bratowa mi tak powiedziała ze mam się teraz wyspac za najbliższe lata
Ja bylam w koperniku i super zabawa i dla dorosłych i dla dzieci. Tylko jak nie chcesz spędzić tam 5-6 godzin to wczesniej popatrz w jakie sekcje chcesz iść bo obejrzeć wszystko to pozniej człowiek pada na twarz. Fajna jest biologia i człowiek. Niektóre dzialy sa dla starszych bo np. Eksperymenty z fizyki. Ogólnie bardzo fajna sprawa. -
nick nieaktualny
-
Ena ja też polecam centrum Kopernik. Mega zabawa dla wszystkich
Jak kupowaliśmy bilety na miejscu to prawie godzinę czekaliśmy na wejście. Lepiej sprawdzic wczesniej przez neta czy są dostępne bilety na dany dzień i tak kupic
-
ona84 wrote:Hey dziewczyny mam pytanie jakie macie tel. Bo proponuja mi sony e5 lub sony xa1.Kiedys mialam sony i bylam zadowolona.Umowa dluga wiec tel musi wytrzymac
-
Mamusie, czy do poradni preluksacyjnej ciezko sie dostac?
Nadziejka, ladny suwaczek.nadziejka88 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui