Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana pytalas co u mnie u mnie wieje nuda
zyje z dnia na dziwn, ostatnio znow coraz czesciej zagladam na forum o znow maksymalnie sie nakrecilam na maluszka tym barsziej ze wszystkie rodzicie
ale macie super, ale poki co to ja tez nie nazekam bo co to mi da , mm trzy dni wolnego i planuje meza do wyra ciagnac z nadzieja ze sie uda i ze poczniemy mala Sare
.
Izaura, asiastokrota, ana1122, Makumba, malgos741, Asia08, leo lubią tę wiadomość
Karcia -
nick nieaktualny
-
Asia na stronie świat przychodni mozesz sprawdzic kolejki na wizytę do danej przychodni. U nas te terminy pokrywały się z tym co było faktycznie. I my za cholerę nie mogliśmy się dodzwonić do rejestracji w dziecięcym, mąż musiał jechac i na miejscu rejestrować.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karcia u Ciebie wieje nudą a ja nie wiem gdzie ręce wsaadzić..eh..
Karcia lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Kurna ale jestem wkurzona. Moj mąż miał nockę i po nocce spał cały dzień. Myślałam ze chociaż wieczór mi poswieci a on wstał najadł się i dalej śpi. Po co ja się tak odstroiłam na noc?
malgos741, ana1122, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Karcia u Ciebie wieje nudą a ja nie wiem gdzie ręce wsaadzić..eh..
-
nick nieaktualny
-
e_mil_ka wrote:Kurna ale jestem wkurzona. Moj mąż miał nockę i po nocce spał cały dzień. Myślałam ze chociaż wieczór mi poswieci a on wstał najadł się i dalej śpi. Po co ja się tak odstroiłam na noc?
malgos741 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ena wrote:W sumie to dobrze - interes się kręci i świadczy o Twoich profesjonalizmie, skoro klientki i klienci walą drzwiami i oknami. No ale wypoczynek też potrzeby.... Masz zaplanowany urlop?01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
e_mil_ka wrote:Gosia normalnie wyjdę z siebie i stanę obok chyba. Bedzie cos chciał to powiem że mam go głęboko w nosie.
Ena szkoda gadać z takim leniem cud się nigdy nie zdarzy. -
Eve, patrze na te terminy. Masakra... Jutro dzwonie.
Dobranoc. Ostatnia gasi swiatlo.Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Hejka. Ale miałam sen. Śniło mi się ze pojechałam na histero tydzień za wcześnie i zorientowałam się dopiero jak podali mi jakiś zastrzyk
Jeszcze nic a ja już koszmary mam. Miłego dnia wszystkim.asiastokrota, Izaura lubią tę wiadomość
-
Milego dnia. Ja spsc nie moge myslalam ze dzis bede pierwsza ale skądże Emilka to ranny ptaszek.
Gosia321, Makumba, leo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny