Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena masz racje. Ale cos czuje jednak że histero wcześniej będzie chyba ze nie zgodzą się przyspieszyc terminu. Tak jak Pani dr przypuszczała ze na dniach będzie owulacja bo przy padaniu dużo płodnego śluzu. No i wykrakała chyba. No ale nic pozostaje mi czekać co ma być to będzie.
-
Hey, a mi się dziś śniło, że mój M przyniosl mi dużo kasy do domu, a pozniej że w komputerze widziałam wynik bety ponad 40
no i oczywiście zajrzałam do sennika i kasa oznacza że czekają mnie duże wydatki lub że pojawi się dziecko...przynajmniej jedno się spełni bo z okazji wesela napewno się wykosztuje
Ena lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry kochane milego dnia dla wszystkich.
Emilka Malawiki Izaura nie przejmujcie sie ta czystoscia przed histeroskopia chcecie zrobic zrobcie nie to nie nic sie nie stanie. Ja nie mialam pytalam czy mam robic to powiedzieli ze nie
Przed hsg jest wymaganaMakumba, Izaura, e_mil_ka lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Hejka. Ale miałam sen. Śniło mi się ze pojechałam na histero tydzień za wcześnie i zorientowałam się dopiero jak podali mi jakiś zastrzyk
Jeszcze nic a ja już koszmary mam. Miłego dnia wszystkim.e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosia321 wrote:Dzien dobry kochane milego dnia dla wszystkich.
Emilka Malawiki Izaura nie przejmujcie sie ta czystoscia przed histeroskopia chcecie zrobic zrobcie nie to nie nic sie nie stanie. Ja nie mialam pytalam czy mam robic to powiedzieli ze nie
Przed hsg jest wymagana -
Urlop od poniedzialku. A wizyta w Gdansku 20.07
Wczoraj 3 h skanowalam dokumenty na wizyte a to tylko najwazniejsze tyle sie nazbieralo i narazie tylko moje
Dzis musze emka dokumenty ogarnacasiastokrota, mag87, Makumba lubią tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:Gosia jak wpadniesz na ta wizytę to ciebie lekarz będzie się pytal jak leczyc a nie ty jego
oczywiście życzę odwrotnie czyli wizyty z której wyjdziecie naladowani nowymi wiadomościami i wiedzą jak walczyć o maluszka.
Mam nadzieje ze wizyta bedzie na plusIzaura, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Dzwoniłam dziś do artemidy i zapisałam się na 9 sierpnia to będzie wizyta przed IUI, a po wizycie podróż poślubna
Jak mam wpisać swoją wizytę do kalendarza ?? -
Karcia wrote:dziewczyny a nadal cisza o rozpoczeciu procedury in vitro w Olsztynie? i jak ceny nie poszly w gore?
Procedura in vitro w Olsztynie rusza w sierpniu.Na ostatniej wizycie dr.D mowił o kosztach w wysokości ok 8000,00 zl.
Diewczyny miałam dziś usg i po torbieli nie ma śladu,nadal biorę antykoncepcyjne i w przyszlym tygodniu wizyta,i mam nadzieję że ustawi mi lekarz stymulacje do ivf:-)TERA83, Makumba, Karcia lubią tę wiadomość
-
Styczeń
19: Asia-m-b- na świat przyszedł JAŚ !
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszła IGA !
Maj
29: słomka - na świat przyszła MARCELINA !
Czerwiec
29: Asia08 - na świat przyszla MICHALINA !
Lipiec
03: Polopiryna- na świat przyszedł IREK !
Czerwiec
01: malawiki1 start stymulacji wizyta
02: gosia321 - wizyta w trakcie stymulacji
08: tera83 - usg połówkowe
21: Eni33 - wizyta
28: nadziejka88 - wizyta
29: polopiryna - termin porodu
Lipiec:
01: Asia08 - termin porodu
15: Makumba - termin porodu
21: Laura - wizyta
31: Laura - usg połówkowe
Sierpień
1: ana1122 - termin porodu
9: Halszka112 - wizyta
Październik
12: Tera83 - termin porodu
Grudzień
02: Laura - termin porodu
02: Eni33 - termin poroduAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc