Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
wchodze czytam a tu takie super wiesci Asia08 super ze macie juz malutka przy sobie, niech zdrowo i szybko rosnie bo rodzice.musza myslec o rodzenstwie
, Ena kurcze jednak cuda sie zdarzaja, gratuluje kochana . No i czekamy na kolejne maluszki.
Asia08, malgos741, Makumba, asiastokrota lubią tę wiadomość
Karcia -
Karcia wrote:wchodze czytam a tu takie super wiesci Asia08 super ze macie juz malutka przy sobie, niech zdrowo i szybko rosnie bo rodzice.musza myslec o rodzenstwie
, Ena kurcze jednak cuda sie zdarzaja, gratuluje kochana . No i czekamy na kolejne maluszki.
-
A ja dzisiaj zapisałam się na piątek do dr.M. zapisywała mnie ta szefowa położnych i jak podałam jej do telefonu nazwisko to tylko powiedziała " o nasza pani magdalena" także tego... Emilka a Ty się martwilas ze o Tobie gadaja:) ze mnie pewnie też robią podsmiechujki ze co chwile przychodze:P
Halszka ja w zeszłym roku brałam ślub i było nas 40 osób- sama najbliższą rodzina i paru przyjaciół. Impreza była krótka bo do 2 (planowałam max do 24) ale ludzie się super bawili i potem mówili że najlepsze wesele na jakim byli do tej pory. Także nie martw się ze mało. To ludzie tworzą klimat, poza tym to Twoja impreza i to Ty masz się najlepiej bawic:)e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Dziewczyny dzięki za podpowiedzi, co do Kopernika. A co w tej Warszawie jeszcze zobaczyć - jadę z rodzicami i Zuzką. Zoo, Kopernik i....??
Ena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Izaura do wiedziałaś się czegoś jak dzwoniłaś? Co z tą czystością w końcu?
-
Ena wrote:Asia08 ja chodziłam z Zuzką do szpitala Wojewódzkiego i zapisali mnie tak, jak wskazali na wypisie że szpitala.
Mag one kojarzą te etatowe pacjentki.
Dzieki Ena. Musze tam zadzwonic jutro.
Karcia, no witamy Pania.Karcia lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
e_mil_ka wrote:Małgoś nie zła? Dlaczego
o czym mówisz
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
to ja już też nie wiem czy mam robić. nie robiłabym bo musze specjalnie do Artemidy jechać. Nie wiem zobacze. Ja zapomniałam zapytac sie czy moje skierowanie nie jest przeterminowane z 29 maja wystawione. I czy nie będa robic problemow że skierowanie z prywatnej kliniki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny