Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Nie wiem. Rano wstal wypił piwo i słowem się nie odezwał. Za co ja mam go przepraszać bo nie wiem. Uświadomcie mnie dziewczyny.
sonia86, e_mil_ka lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ty go za nic nie przepraszaj, oszalałaś. Niech cie ręka Boska broni. Jak % wyparują to wróci jedna szara komóreczka na miejsce i przeprosi ON ciebie, będzie potulny jak baranek zobaczysz
Gosia321, sonia86, e_mil_ka lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Emilka, powtorze za dziewczynami... ale powod wymyslil...
Akurat nie Ty powinnas przepraszac.
Makumba, e_mil_ka lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualnymag87 wrote:Ana a jak Twoje Słońce ma na imię, bo się jeszcze nie pochwaliłaś?
Ena oprócz wzdęci odczuwasz jakieś objawy?
Asiu jak dobrze że to tylko ręka i że na badaniu nic nie wyszło. Nie chce straszyć. Ręka się zagoi szybko, tylko niepotrzebnie się strachu najedliście
Emilka, no co Ty opowiadasz. To nie Twój mąż tylko alkohol za niego gadał. Poczekaj aż się obudzi, porozmawiacie na spokojnie i będzie wszystko git. Faceci są czasem jak dzieci. Nie martw się
Asiastokrotka myślę, że zrobię betę przed samą wizytą w piątek.
Emilka aj te %%% robią z człowieka ... Na pewno niedługo się mąż zreflektuje i będzie ok.e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Antoś ma na imie mój synuś
sonia86, asiastokrota, Gosia321, e_mil_ka, Asia08, mag87, leo, malgos741, Izaura, ana167, Karcia lubią tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Ty go za nic nie przepraszaj, oszalałaś. Niech cie ręka Boska broni. Jak % wyparują to wróci jedna szara komóreczka na miejsce i przeprosi ON ciebie, będzie potulny jak baranek zobaczyszBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
leo wrote:Emilka Ty się nigdzie nie wybieraj, jeb..j mu tą walizka jak się obudzi!!! I ani słowa z Twoich ust o przeprosinach. Jak piszą dziewczyny % się ulotnią to i zakuma
leo, nadziejka88 lubią tę wiadomość
-
Ana to wyściskaj Antosia od forumowych cioć, niech rośnie zdrowo.
Emilka w głowie się nie mieści co te durne chłopy potrafią odstawić, gorzej niż dzieci, może jak się wyśpi to mu rozum wróci.e_mil_ka, ana1122 lubią tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Ena wrote:Taki dziwny niepokój w brzuchu, czasem bardziej brzuch zaciągnie i zobaczymy.
Asiastokrotka myślę, że zrobię betę przed samą wizytą w piątek.
Emilka aj te %%% robią z człowieka ... Na pewno niedługo się mąż zreflektuje i będzie ok.asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Emilka jakby ludzie z takich powodów się rozstawali to by nie było ślubów, ile on ma 16 lat no proszę Cię czasem powie się o jedno słowo za dużo Ale w życiu MĄŻ mi nie powiedział że mam się wynosić... kurde weź go na wstrzymanie szacunek musi być
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2017, 11:18
Makumba lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Ja postanowiłam że nigdzie z nim już nie wyjdę. Po co mi takie cyrki. Poszłabym gdzieś ale nie mam gdzie. Do mamy dzwonić nie będę bo po co ma wiedzieć ze się pokłóciliśmy a sama w samochód nie wsiądę. Jestem ciekawa jak mój szanowny mąż swoją mamę przywiezie z pociągu jak wypił już rano piwo. Jeszcze mnie będzie grzecznie prosił.
Makumba, TERA83, asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Antoś ma na imie mój synuś
Ana moje wielkie gratulacje z synka. nie bylo mnie przez jeden dzien na forum a tu takie rzeczy sie wyprawiaja. super ze szybki porod mialas, a gdzie rodzilas? zycze szybkiego powrotu do zdrowia i duzo dobrego dla AntosiaTERA83 lubi tę wiadomość
-
Emilka smutno mi z Twojego powodu bo % do niczego dobrego nie prowadza. Ja bym sie dzisiaj do niego nie odzywala ale jutro wprost usiadla i powiedziala co cie boli i wytlumaczyla mu ze jest ci cholernie przykro ze tak cie potraktowal za twoja troske. moze zrozumie i cie przeprosi. na pewno musicie porozmawiac ze soba bo rozmowa to lek na cale zlo. powodzenia i sie nie martw, kazdy ma gorsze dni w zwiazku ale trzeba sobie z nimi poradzic.
e_mil_ka, TERA83 lubią tę wiadomość