Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia08 wrote:Leo, Eve potrzebuje pomocy doswiadczonych mam.
Musze odstawic mala od jednego dystrybutora, bo tak mi zmasakrowala, ze rycze przy podlaczaniu.
Czy moge sciagac nadmiar laktatorem? Ile tego mysze odcuagnac?
Polozna bedzie moze jutro a ja juz nie mam sily.Asia08 lubi tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Nie potrafie jej przystawic do tego jednego cycka.
.
raczej tej metody karmienia położne by nie pochwaliły ale co tam
Asia08 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny. Wlasnie siedze z cycami na wierzchu.
leo, Halszka112, ana1122, Makumba, malgos741, mag87 lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Dzieki dziewczyny. Wlasnie siedze z cycami na wierzchu.
Asia wiem, że Ci nie do śmiechu bo Cie boli ale jak to przeczytałamhahaha
Asia08 lubi tę wiadomość
-
Gosia321 wrote:Emilka jak tam maz ogarnal sie i przeprosil ?
Gosiu w życiu na przeprosiny nie liczę. On zachowuje się jakby nic się nie stało i głupio się pyta czy foch mi przeszedł. Ręce opadają. -
e_mil_ka wrote:Gosiu w życiu na przeprosiny nie liczę. On zachowuje się jakby nic się nie stało i głupio się pyta czy foch mi przeszedł. Ręce opadają.
Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Gosiu w życiu na przeprosiny nie liczę. On zachowuje się jakby nic się nie stało i głupio się pyta czy foch mi przeszedł. Ręce opadają.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Halszka, no bo to akurat smiesznie wyglada.
Emilka, no ja nie moge, co za dziadyga no!
Makumba, wiesz co ja mojej mamie odpowiedzialam jak sie zastanawiala do kogo mala podobna? Do siebie.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Ana gratulyje syneczka :_) ,sie spieszyl chlopak na ten swiat:-). Asiastokrota przykro mi z powodu mamy, ale dobrze ze to tylko na reku sie skonczylo. Emilka hmm no ja niestety wiem cos o tych naszych facetach, w kosmos z nimi , moj narazie potulny jak baranek ale jak dlugo zobaczymy, ja to bym zapytala wprost Twojego szanownego mezulka czy podtrzymuje to co wczoraj powiedzial? bo udawanie ze nic sie nie stalo doprowadzi do tego ze bedzie pozwalal sobie na coraz to gorsze slowa, poztaw mu granice niech sie ogarnie koles bo do swojej zony mowi.
leo, asiastokrota lubią tę wiadomość
Karcia -
Halszka112 wrote:Malgos i jak tam było na weselu ??01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Makumba wrote:Emilka a kto pojechał po mamę?
Makumba no oczywiście ze ja. Nie miałam wyjścia. Jak go obudziłam żeby się podniósł i jechał po mamę. To tylko powiedział ze on nie pojedzie bo piwo wypił i tyle. Ja mowie to nie wiem chyba mama na pieszo wróci bo ja tez nie pojadę. Nic sobie z tego nie zrobił. Za 5 minut znowu chrapał.