Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilka, ja wstaję 2 razy w nocy, ale nie chce Ci się pierniczać w kolejkę.
Porządek musi być.
e_mil_ka, ana1122 lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Lura82 wrote:Juz nie biegaj
i pij wode. Skoro cala procedura jest juz stresem postaraj sie wyluzować. Co ma byc to będzie, a będzie dobrze.
Jak zastrzyki jest juz lepiej?
Wody to butle dziennie zawsze pije. A zastrzyki chyba ok juz. Wogole to zapomniałam o nim wczoraj zrobiłam zopoznieniem około godzinnym. Dziś też zrobię później nawet 2h niż zawsze -
A ja mialam straszna noc najpierw ból żołądka i nie moglam sie zalatwic potem raptownie ból przeniósł sie na dolna partie brzucha i juz sie zaczelam martwic. Wzielm nospe ale po ok godznie troszke ulzylo bo juz chcialam jechac na pogotowie.potem w nocy dreszcze i strasznie zimno a po przebudzeniu goraco i mąż mowil ze grzalam jak piec . te wszystkie przeboje w bocy. Teraz jest troszke lepiej ale w tym przuchu to jakos mi dziwnie nie moge sie przekrecac bo boli. Wzielam znowu nospe i bede odopczywac. Juz sobie poczytalam o roznych rzeczach i sie nakrecam.
Karcia lubi tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Gosia321 masz piękną pogodę na rozpoczęcie urlopu
troche brazu na skorze by mi sie przydalo bo normalnie bladzioch ze mnie jak nigdy
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:No mam.nadzieje ze sie tala utrzyma
troche brazu na skorze by mi sie przydalo bo normalnie bladzioch ze mnie jak nigdy
Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Taka butla co pijesz jest pewnie ok. Hektolitry wody zaczęłam pic dopiero po punkcji jak sie balam, ze hiperke mam.
Szczerze, to podczas 2 stymulacji mniej zwracalam uwagi na to co jem, co pije, zastrzyki przestaly robic na mnie wrażenie. Tak trochę bardziej olewajaco do tego podeszlam i o dziwo wyniki stymulacji o niebo lepsze.
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:Taka butla co pijesz jest pewnie ok. Hektolitry wody zaczęłam pic dopiero po punkcji jak sie balam, ze hiperke mam.
Szczerze, to podczas 2 stymulacji mniej zwracalam uwagi na to co jem, co pije, zastrzyki przestaly robic na mnie wrażenie. Tak trochę bardziej olewajaco do tego podeszlam i o dziwo wyniki stymulacji o niebo lepsze. -
dziewczyny czy zastrzyki ktore maja date do konca lipca beda sie jeszcze nadawac ?ona Ty teraz podchodzisz do punkcji mam na oddanie decapeptyl za darmo zamiennik gonapeptylu waznosc do konca lipca,a ja dopiero od hirurga wrocilam orla wyzrznelam i mtslalam ze gire zlamalam ale naszczescie tylko zbilam , co nie zmienia faktu ze boli jak h... i spuchla a ja nie mam umowy i dupa do roboty trzeba wracac, chyba na czworaka bede tam popylac.Karcia