Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Do reumatologa pójdę prywatnie bo Pani dr nie chciała napisać, że pilne. Dzwoniłam i najszybciej zarejestrowałam się do reumatologa na 21 lutego 2018 r. Więc nie będę czekać aż tyle. Wogule zgubili moją kartę i nie chciała mi recepty na letrox wypisać, burdel straszny
-
Hej dziewczyny,
Urodziłam śliczną dziewczynkę, 3 kg. W wojewódzkim. Opieka wspaniała. Poród naturalny.
Jak się ogarniemy to skrobnę coś więcej.
Walczcie dzielnie, wspierajcie się jak dotychczas, a dziewuchy w ciąży dbajcie o siebie.
Asia08, Ena, asiastokrota, Gosia321, e_mil_ka, leo, Izaura, malgos741, eni33, mag87, Karcia, TERA83, ana1122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Ona 84 – pojawiła się @@ - akurat w tym przypadku dobrze.
Gosia321, Emilka – udanego urlopowania.
Ana – jak się czujesz? Jak integracja z Tosiem?
Nadziejka88 – kiedy teraz idziesz na wizytę?
Eni33 – dobrze się już czujesz?
Karcia – oj to niefortunny wypadek. Jak w pracy się zachowali?
Izaura – usłyszeć takie słowa od dziecka – super!!! Czyli weekend pozytywny
Halszka112 – o to ciekawe co powie dr. Wysokie te OB….
Makumba –GRATULUJĘ!!!!
Terra - jak Twoja skóra?
Asia08 - z cyckami lepiej? -
nick nieaktualny
-
Makumba GRATULACJE!!!!!!!
Co za wieści z rana, super super super. Witaj na świecie Maleństwo
Zdrówka dla Was
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Dziewczyny zauważyłyście jak naszym ciężarówkom szybko idą te porody???
Która teraz w kolejce???
Mam pytanie czy którejś z was udało się iui?? Moja skleroza nie pomaga w spamiętaniu wszystkiegoAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
Makumba wrote:Hej dziewczyny,
Urodziłam śliczną dziewczynkę, 3 kg. W wojewódzkim. Opieka wspaniała. Poród naturalny.
Jak się ogarniemy to skrobnę coś więcej.
Walczcie dzielnie, wspierajcie się jak dotychczas, a dziewuchy w ciąży dbajcie o siebie.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyasiastokrota wrote:Dziewczyny zauważyłyście jak naszym ciężarówkom szybko idą te porody???
Która teraz w kolejce???
Mam pytanie czy którejś z was udało się iui?? Moja skleroza nie pomaga w spamiętaniu wszystkiego -
nick nieaktualny
-
Mi też tak sie kojarzy że żadnej sie nie udało iui. Ena moja bratowa testowała wczoraj beta w 10 dniu 0,64
Nie rozumiem tylko dlaczego kazali jej zrobić w 10 d skoro nam po ivf każą robić po 14 dziwne to dla mnie
Asia
4 x iui
4 próby ivf
asiastokrota wrote:Mi też tak sie kojarzy że żadnej sie nie udało iui. Ena moja bratowa testowała wczoraj beta w 10 dniu 0,64
Nie rozumiem tylko dlaczego kazali jej zrobić w 10 d skoro nam po ivf każą robić po 14 dziwne to dla mnie
Może jeszcze powtórzyć 14 dnia, na iui sie nie znam. Czy to nie jest tak, ze iui jest robione w dniu owulacji? Przy ivf to dzień punkcji. Nam kaza testować 14 dni od transferu. Czyli od punkcji wychodzi 3-5 dni + 14. Chyba sama sie zgubiłam. Z drugiej strony mi 11 dnia od punkcji wyszedł niski bo niski ale jednak pozytywny wynik.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤