Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Styczeń
19: Asia-m-b- na świat przyszedł JAŚ!
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK!
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszła IGA!
Maj
29: słomka - na świat przyszła MARCELINA!
Czerwiec
29: Asia08 - na świat przyszla MICHALINA!
Lipiec
03: Polopiryna- na świat przyszedł IREK!
08: Ana1122 - na świat przyszedł ANTOŚ!
11: Makumba - na świat przyszła piękna księżniczka - prosimy o imię
12: nadziejka88 - wizyta
15: Ena - wizyta
19: Eni33 - usg połówkowe
21: Laura - wizyta
24: Ona84 - wizyta
24: Izaura - histeroskopia
31: Laura - usg połówkowe
31: E_mil_ka - histerskopia
Sierpień
9: Halszka112 - wizyta
29: Mag87 - Hsg
Październik
12: Tera83 - termin porodu
Listopad
05: Sonia86 - termin porodu
Grudzień
02: Laura - termin porodu
02: Eni33 - termin porodu -
Dzięki Eni, nie gniewam się
:* ja na razie czekam jak na szpilkach na wizytę poniedziałkową, bo niestety moja szyjka zaczęła numery odstawiać, na ostatniej wizycie okazało się że robi się v kształtna, czyli lekkie rozwarcie, akurat nie było dr Zd, tylko dr sklodowska, co dodatkowo mnie zdenerwowało bo miała problemy ze zamierzeniem tej szyjki, póki co kazała się nie stresować i skontrolować za 2 tyg. Biorę cały czas luteine nospe i magnez a mimo wszystko coś tam się dzieję.
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
nick nieaktualnySonia 86 to trzymam kciuki za poniedziałek.
Eni fajnie w Warszawie. Chciałbym tu mieszkać. Dziś wracam z rodzicami do nich, a jutro wieczorem powrót do Ol.
Asiastokrotka jak bratowa zrobi betę za kilka dni, to może się jeszcze sytuacja zmienić na plus. Staram się nie nakręcać, ale psychika..sonia86 lubi tę wiadomość
-
Ena nasza psychika to najgorsze co może być, trzeba wierzyć. A będzie co ma być czyli DOBRZE BĘDZIEAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Makumba super ze juz malutka jest z wami, cieszymy sie razem z wami i prosimy usviskac malutka od ciotek, i czekamy na imie. Ja tez bym byla wdzieczna jak by jakis brzucholek sie dla mnie znalazl
. Ena pytalas jak w robocie zarahowalu, i nijak bo u siebie przed domem orla wyrznelam wiec nie wiedza, a nawet gdyby sie dowiedzieli to mam tak poj... szefowa ze szkoda gadac.
Karcia -
Ena wrote:Słomka a kto wam robił fotkę, tę która masz tutaj na forum.
Asiastokrotka jakos szybko sugerowali zrobić tę betę hcg.[/QUOTE
Magdalena Sulwińska- bardzo przyjemnie się z nią współpracowało. -
Makumba gratulacje
Ja dziś dostałam insulinę jak przez dwa dni zbnow będzie powyżej 90 na czczo mam zacząć brać o 23 ehh.
oglądałam też wózki czas nagli straszą że urlopy itp. miał być bebetto teraz jakoś mi już n ie pasuje biała Eko skora q dodatkach itp. pomyślałam o Riko spodobał mi się nano kolorystycznie ale teraz czytam że niskie oparcie w spacerowkach i już nic nie wiem
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
A ja już miałam telefon z pracy żeby jutro do pracy przyszła. Dziś pierwszy dzień urlopu i już telefony. Dobrze ze jutro wyjeżdżam i nie ma opcji żebym do pracy poszła. Ale się wkurzyłam bo nawet chwili spokoju nie mogę mieć.
-
Nadziejka a do kogo idziesz na wizyte?
-
nick nieaktualnynadziejka88 wrote:Makumba moje wielkie gratulacje dla dzielnej mamy. Zdrowka dla Ciebie I malutkiej.
Ena ja wizytuje jutro wieczorem. Juz mi Dr założy kartę ciąży. Juz nie mogę się doczekać.
Ena a ty jak sie czujesz? Jakies objawy?
Emilka to nieźle z tym telefonem z pracy - żyć bez ciebie nie mogą. -
Karcia wrote:asiastokrota juz dzis mniej boli, ale taki bol to niw bol, jutro do roboty wiec trzeba sie ogarnac.
w takim ch... kraju żyjemy wrr...
Karcia lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
My bez Emilki też nie może żyć
Ale my to grzeczne jesteśmy, rano tylko ktoś ją po cichu wywoła ale żeby tak od razu dzwonić i to do tego w urlop, nie dopuszczalne
e_mil_ka, leo, Lura82, Karcia lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc