Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Styczeń
19: Asia-m-b- na świat przyszedł JAŚ
!
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK
!
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszła IGA
!
Maj
29: słomka - na świat przyszła MARCELINA
!
Czerwiec
29: Asia08 - na świat przyszla MICHALINA
!
Lipiec
03: Polopiryna- na świat przyszedł IREK
!
08: Ana1122 - na świat przyszedł ANTOŚ
!
11: Makumba - na świat przyszła piękna księżniczka - prosimy o imię
12: nadziejka88 - wizyta
15: Ena - wizyta
19: Eni33 - usg połówkowe
21: Laura - wizyta
24: Ona84 - wizyta
24: Izaura - histeroskopia
31: Laura - usg połówkowe
31: E_mil_ka - histerskopia
Sierpień
9: Halszka112 - wizyta
29: Mag87 - Hsg
Październik
12: Tera83 - termin porodu
Listopad
05: Sonia86 - termin porodu
Grudzień
02: Laura - termin porodu
02: Eni33 - termin porodu
-
Dzięki Eni, nie gniewam się
:* ja na razie czekam jak na szpilkach na wizytę poniedziałkową, bo niestety moja szyjka zaczęła numery odstawiać, na ostatniej wizycie okazało się że robi się v kształtna, czyli lekkie rozwarcie, akurat nie było dr Zd, tylko dr sklodowska, co dodatkowo mnie zdenerwowało bo miała problemy ze zamierzeniem tej szyjki, póki co kazała się nie stresować i skontrolować za 2 tyg. Biorę cały czas luteine nospe i magnez a mimo wszystko coś tam się dzieję.
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....

-
nick nieaktualnySonia 86 to trzymam kciuki za poniedziałek.
Eni fajnie w Warszawie. Chciałbym tu mieszkać. Dziś wracam z rodzicami do nich, a jutro wieczorem powrót do Ol.
Asiastokrotka jak bratowa zrobi betę za kilka dni, to może się jeszcze sytuacja zmienić na plus. Staram się nie nakręcać, ale psychika..
sonia86 lubi tę wiadomość
-
Ena nasza psychika to najgorsze co może być, trzeba wierzyć. A będzie co ma być czyli DOBRZE BĘDZIE
Asia

Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui

4 próby ivf

IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc
-
Makumba super ze juz malutka jest z wami, cieszymy sie razem z wami i prosimy usviskac malutka od ciotek, i czekamy na imie. Ja tez bym byla wdzieczna jak by jakis brzucholek sie dla mnie znalazl
. Ena pytalas jak w robocie zarahowalu, i nijak bo u siebie przed domem orla wyrznelam wiec nie wiedza, a nawet gdyby sie dowiedzieli to mam tak poj... szefowa ze szkoda gadac.
Karcia -
Ena wrote:Słomka a kto wam robił fotkę, tę która masz tutaj na forum.
Asiastokrotka jakos szybko sugerowali zrobić tę betę hcg.[/QUOTE
Magdalena Sulwińska- bardzo przyjemnie się z nią współpracowało. -
Makumba gratulacje
Ja dziś dostałam insulinę jak przez dwa dni zbnow będzie powyżej 90 na czczo mam zacząć brać o 23 ehh.
oglądałam też wózki czas nagli straszą że urlopy itp. miał być bebetto teraz jakoś mi już n ie pasuje biała Eko skora q dodatkach itp. pomyślałam o Riko spodobał mi się nano kolorystycznie ale teraz czytam że niskie oparcie w spacerowkach i już nic nie wiem
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
A ja już miałam telefon z pracy żeby jutro do pracy przyszła. Dziś pierwszy dzień urlopu i już telefony. Dobrze ze jutro wyjeżdżam i nie ma opcji żebym do pracy poszła. Ale się wkurzyłam bo nawet chwili spokoju nie mogę mieć.
-
Nadziejka a do kogo idziesz na wizyte?
-
nick nieaktualnyA jutro idziesz do Art czy do dr L u siebie? Brzuch mnie zaciągnie czasem mocniej i ogólnie jest taki "spuchnięty" plus senność.nadziejka88 wrote:Makumba moje wielkie gratulacje dla dzielnej mamy. Zdrowka dla Ciebie I malutkiej.
Ena ja wizytuje jutro wieczorem. Juz mi Dr założy kartę ciąży. Juz nie mogę się doczekać.
Ena a ty jak sie czujesz? Jakies objawy?
Emilka to nieźle z tym telefonem z pracy - żyć bez ciebie nie mogą. -
Biedaku, beznadzieja że nie możesz iść na zwolnienieKarcia wrote:asiastokrota juz dzis mniej boli, ale taki bol to niw bol, jutro do roboty wiec trzeba sie ogarnac.
w takim ch... kraju żyjemy wrr...
Karcia lubi tę wiadomość
Asia

Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui

4 próby ivf

-
My bez Emilki też nie może żyć
Ale my to grzeczne jesteśmy, rano tylko ktoś ją po cichu wywoła ale żeby tak od razu dzwonić i to do tego w urlop, nie dopuszczalne
e_mil_ka, leo, Lura82, Karcia lubią tę wiadomość
Asia

4 x iui

4 próby ivf