Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona84 "przeziębienie" a raczej takie uczucie jakby cos Cię bralo, to moze byc efekt gonapeptylu. W obu stymulacjach tak mialam. Dr zalecil wtedy tak na wszelki wypadek duzo wit C.
Po transferze to chyba tylko lutinus
Jeszcze acard ale to sama sobie zalecilam
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
ona84 wrote:A Hey ja naradzie biorę po pół ampułki gonapeptyl wczoraj nie wiem co się stało że wbić igły nie mogłam za3razem się udało, czy źle złapała brzuch. @jest ale tak słaba że mogłabym wkładki używać. A od wtorku menopur też będę musiał iść do art. By mi wymieszaj i pokazały co i jak. Ogólnie ok skurcze w nogach mnie łapią wczoraj jakiś kaszel się przyplatal ale wypiłam na noc febrisan Ale rano zrobię. Chyba Acc na kaszel. Taka pogoda że szybko można się przeziębiona. A co do ivf. To chyba obojętna jakąś jestem.
Stresa nie mam nie mysle tak. Chyba gorsze beda2yg.po transferze
Na skurcze bierz magnez 3x2 tabl lub taki w dawce 200 do rozpuszczania x2 dziennie albo 375 do rozpuszczania. Dzienna dawka magnezu to 400 a jest wazny przy staraniachBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Halszka112 wrote:Ona84 już Cię kiedyś o to pytałam ale chyba bez konkretów. Ty miałaś endometrioze i Ci ją wycieli, czy miałaś torbiele ?? Ile cm ??
-
ona84 wrote:To była torbiel endometrialna mniej niż5mm.od hsg minęły2lata gdzie jajo wody były drożej a po laparoskopi okazało się że lewy jest nie drozny przez endometrialna. A często rywala mnie lewa strona.
Kurde moja torbiel na jajniku ma 3 ale teraz nie wiem czy mm czy cm.ale Pani dr. S powiedziała że to małe gowno i mam się tym nie przejmować ale ciekawe czy to nie ma wpływu i czy nie mam zrostów gdzie indziej ?? -
Za wizyty place 160. A za ta z badaniami prenatalnymi 350 z testem pappa. I teraz polowkowe podobno tez troche drożej bedzie.
-
Halszka112 wrote:Gosia321 a obojętnie jaki to będzie magnez , jakiej firmy ??Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ona84 wrote:Ja mam jakiś magnez skurcz z potasem ale chyba mało jest tam nim magnezu. Idę zaraz potruchtac nudno w domu. Mój śpi po nocy to co tu robicBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Halszka112 wrote:ona84 wrote:To była torbiel endometrialna mniej niż5mm.od hsg minęły2lata gdzie jajo wody były drożej a po laparoskopi okazało się że lewy jest nie drozny przez endometrialna. A często rywala mnie lewa strona.
Kurde moja torbiel na jajniku ma 3 ale teraz nie wiem czy mm czy cm.ale Pani dr. S powiedziała że to małe gowno i mam się tym nie przejmować ale ciekawe czy to nie ma wpływu i czy nie mam zrostów gdzie indziej ?? -
Gosia321 wrote:Ty juz przestan z tym bieganiem i odpocznij odzwyczaj troszke organizm od aktywnosci przed wlasciwa stymulacja bo wtedy aktywnosc fizyczna nie jest juz wskazana
-
ona84 wrote:Mi dr W mówił że do5cm się nieusowa ale chciał zobaczyć czy są zarosty. A PLECY BOLĄ CIĘ PRZED,@" lub po owu
Ja mam bardzo bolesne miesiączki, mam takie skurcze wogule przez cały cykl czuję jajniki i podbrzusze -
nick nieaktualny
-
Gosia321 wrote:Z tabletek to magne b6 orginalny lub magvit b6 to sa leki nie suplementy. A magnez 200 lub 375 w formie pastylek do rozpuszczania to juz suplement np firmy zdrovit lub innej. Jest wygodniejszy niz 8 tabletek dziennie
-
nick nieaktualny