Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena ty niecierpliwcze, w tyłek cię lać
Miałaś czekać grzecznie do wizyty. Spokojnie ja wiem że się UDAŁO i pan doktor potwierdzi moje słowa i wszystko będzie dobrze
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ena spokojnie ja zrobiłam sikanca i druga kreska byla widoczna ale slabsza od testowej. Na drugi dzień beta 421,5 takze sie nie przejmuj bo tak ma być. Te testy nie są miarodajne a niektórym nawet nie wychodzą. Nie przejmuj sie bo nie ma czym. Czekaj do wizyty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 15:57
-
Lekarze licza skończone tygodnie, czyli dla nich 8+6dni to nadal 8 tydzień. Ja tez tak licze ale ja tak mam ze wszystkimi datami. Dla mnie przeskakiwanie o tydzień jest dziwne
bo to tak jak z dzieckiem, dopóki nie skonczy roku, to nie mowimy ze ma rok, tylko np iles tam miesiecy
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
ona84 wrote:Magvit b6, ile dziennie brac
asiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ja juz po wizycie i kropek ma 1,76 cm i pięknie bijace serduszko. Kolejna wizyta za miesiąc i mam nadzieje ze będzie równie piekna.
Kiedys ktoras tu dobrze napisala ze my, ktore staramy się latami mamy obawy i stres wpisane w starania i ciążę. Stres czy wszystko jest ok jest od wizyty do wizyty.Asia08, Lura82, Gosia321, asiastokrota, mag87, e_mil_ka, Lotta84, leo, ana1122, malgos741, Karcia lubią tę wiadomość
-
Nadziejka to pytanie nurtuje mnie juz jakia czas ale widze ze nie tylko mnie. To jak u mnie jest napisane ze jestem w 20tygodniu(19+1)to czyli ze w 19.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 19:01
-
nick nieaktualny
-
Ena poczekaj do wizyty. Ostatnio koleżanka miała pozytywny test i betę, a potem bardzo silne krwawienie, nawet gin powiedziała że to poronienie a dzisiaj ma kolejna wizytę i spodziewa się zobaczyć pęcherzyk ciążowy, bo beta mimo wszystko rosła. Także może i u Ciebie bedzie ok. Trzymam kciuki
-
Gosia321 wrote:Jak dobrze pamietam maja 48mg magnezu w jednej tabletce czyli wychodzi 8 tabletek ostatnio tez wyczytalam w artykule ze jesli wezmiemy 2 na raz to i tak wchlonie sie tylko 1 bo tak wchlania magnez nasz organizm i trzeba robic przerwy miedzy tabletkami przynajmniej 30 minutowe i magnezu nie bierze sie z innymi witaminam
Nudziło mi się i była na
Rowerze 22"kmGosia321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ena jeju nie spodziewałam się takiej smutnej wiadomości
oby to była opcja pierwsza ze maluch się weźmie w garść i ruszy.
Meble dotarły. Jakoś dodzwoniliśmy się do kurierów. Niestety nie zdarzyliśmy ich zobaczyć bo byliśmy już w Łebie. Całą drogę było pięknie i ciepło. Dojechaliśmy do Łeby i szybko na plaże. Niestety złapał nas deszcz. Ale i tak było warto:)
Izaura ja chyba z tą histeroskopią to będę musiała wepchnąć się w kolejne. Jak na złość kiedy mamy z meze
być sam na sam ja dostałam plamienia i cos czuje ze na dniach pojawi się @. Mam nadzieje ze znajdzie siw termin na moją histeroskopię. -
ona84 wrote:Czyli wychodzi na to ze1 brać co godzine. Miałam z dopperhezz chyba 400,i mówiła mi ze1 wystarczy.
Nudziło mi się i była na
Rowerze 22"kmBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ona84 wrote:Teraz mam magnez na skurcz i pisze ze2tab. Maja60mgBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ena wrote:Eve dziękuję za taką pokrzepiającą historię.
Zobaczmy-są trzy opcje:
1. Cud nad cudy - ruszy machina i będzie pięknie
2. Odstawię Luteinę i sama się oczyszczę
3. Pozamaciczna....
Emilka meble dotarły?
Choc faktycznie nie wyglada to optymistycznie ale pamietaj ze zdarzaja sie bledy laboratoryjneBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
e_mil_ka wrote:Ena jeju nie spodziewałam się takiej smutnej wiadomości
oby to była opcja pierwsza ze maluch się weźmie w garść i ruszy.
Meble dotarły. Jakoś dodzwoniliśmy się do kurierów. Niestety nie zdarzyliśmy ich zobaczyć bo byliśmy już w Łebie. Całą drogę było pięknie i ciepło. Dojechaliśmy do Łeby i szybko na plaże. Niestety złapał nas deszcz. Ale i tak było warto:)
Izaura ja chyba z tą histeroskopią to będę musiała wepchnąć się w kolejne. Jak na złość kiedy mamy z meze
być sam na sam ja dostałam plamienia i cos czuje ze na dniach pojawi się @. Mam nadzieje ze znajdzie siw termin na moją histeroskopię.
Udanego urlopu Łeba piekne miasto wydmy milo wspominam urlop w tym miejscu mimo brzydkiej pogodyBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤