Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba wrote:Hej dziewczyny,
Urodziłam śliczną dziewczynkę, 3 kg. W wojewódzkim. Opieka wspaniała. Poród naturalny.
Jak się ogarniemy to skrobnę coś więcej.
Walczcie dzielnie, wspierajcie się jak dotychczas, a dziewuchy w ciąży dbajcie o siebie.
O kur zapiałł, ale super wieści!!! Gratulacje dla Was Dziewczyny, odpoczywajcie i czekamy na więcej szczegółów;) -
nick nieaktualnymag87 wrote:Ena a do kogo idziesz? Będziesz robiła bete jeszcze przed wizyta? Będzie dobrze, zobaczysz
Karcia lipa z tymi umowami śmieciowymi. Rozglądasz się za czymś innym? -
e_mil_ka wrote:Styczeń
19: Asia-m-b- na świat przyszedł JAŚ!
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK!
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszła IGA!
Maj
29: słomka - na świat przyszła MARCELINA!
Czerwiec
29: Asia08 - na świat przyszla MICHALINA!
Lipiec
03: Polopiryna- na świat przyszedł IREK!
08: Ana1122 - na świat przyszedł ANTOŚ!
11: Makumba - na świat przyszła piękna księżniczka - prosimy o imię
12: nadziejka88 - wizyta
15: Ena - wizyta
19: Eni33 - usg połówkowe
21: Laura - wizyta
24: Ona84 - wizyta
24: Izaura - histeroskopia
31: Laura - usg połówkowe
31: E_mil_ka - histerskopia
Sierpień
9: Halszka112 - wizyta
29: Mag87 - Hsg
Październik
12: Tera83 - termin porodu
Listopad
05: Sonia86 - termin porodu
Grudzień
02: Laura - termin porodu
02: Eni33 - termin porodu
O je jej teraz moja kolejoby szybko zleciało
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Idę jutro jeszcze do dr D bo ostatnio zlecil mi wszystkie badania w tym tarczyca a ze jest endokrynologiem to chciałam aby zobaczył co tam wyszlo.
Ogólnie to sie jeszcze waham gdzie prowadzić ciążę bo do art i do dr l mam tyle samo drogi do gabinetu.
A kto prowadzi ciążę w art?
Eni, Laura, terra, sonia gdzie wy chodzicie?
Ena ja juz nie robiłam bety. Zobaczysz w sobotę mala fasolkę wiec po co się stresować wynikami bety.ale to moja rada. Jesli masz poczuć sie lepiej to idź zrób:)
Emilka to nieźle z tymi Tel. Ja tez na poczatku zatrudnienia odbieralam telefony w weekendy. Ale jak juz zaczęli wchodzić mi na głowę to przestalam i powiedziałam ze jestem do dyspozycji wyłącznie w godzinach pracy.
Karcia biedna jesteś z ta noga. A swoja droga to forma zatrudnienia pozostawia wiele do życzenia. Ja tez siedzę w pracy a nie na zwolnieniu bo oczywiście na umowie mam prawie najnizsza krajową a drugie tyle pod stołem i jak pójdę na zwolnienie to pobory zmaleja mi o polowe wiec nie stać mnie na razie na luksusowy odpoczynek jakim jest zwolnienie. Póki sie dobrze czuje musze pracować i odkładać na bobasa bo po leczeniu i procedurze tylko dziura w kieszeni została i dlug u rodzicówKarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny ja dziś nie spałam do 4 rano. Jeszcze kurczę przed wyjazdem same problemy. Zamówiliśmy meble do mieszkania na stary adres bo jeszcze do tej pory wisiała na ulicy stara tabliczka a wczoraj jak na złość zmienili tabliczkę na nową nazwę. Paczka powedrowala do Olsztyna i do tego nie można się do nich dodzwonić. Najgorsze jest to ze dziś ma być kolejna paczka i tez pewnie nie dotrze. Jestem tak wkurzona. Zachciało się ludziom zmiany ulic a ja będę po 100 zl za przesyłki płacić.
-
Nadziejka ja prowadzę ciążę w artemidzie u dr Zdanowskiego i póki co jestem zadowolona, chociaż męczą mnie już dojazdy, bo mam tam ok. 60 km, ale jakoś pod ich okiem czuje się bezpieczniejsza niż u siebie w miejscowości, gdzie niestety specjalistów brak.
Emilka oby radość życia wróciła na urlopie i skonczyły się te problemy, bo to zdecydowanie za duzo stresów na jedną osobę.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Ja chodze do artemidy i dr D powadzi moja ciaze. Po pozytywnwj becie trafilam do niego potem chcialam zmienic na dr P bo chcialam zeby on prowadzil ale akurat co chcialam sie umowic to go nie bylo i tak zostal dr D . uwazam ze jestem w dobrych rekach
-
nadziejka88 wrote:Ona co u ciebie? Juz chyba zaczęłaś wlasciwa stmulacje. Jakie masz leki i dawki? U kogo wizyta monitorujaca 24 lipca?
Stresa nie mam nie mysle tak. Chyba gorsze beda2yg.po transferze -
Aha a ile placicie za wizyty? Ja tez ostatnio na pierwszej ciążowej bylam u dr d bo bardzo chciałam do niego iść ze względu ze nas prowadził caly czas przez ivf i robil punkcje i transfer i mam do niego sentyment ze razem przez to przechodziliśmy ale teraz właśnie mysle o jakimś doktorze z Olsztyna na prowadzenie. Zobaczymy. Może samo sie rozwiąże. Ja ostatnio placilam 160 zl. Za wizyte z usg.
-
nick nieaktualny