Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia wrote:dziewczyny czy zastrzyki ktore maja date do konca lipca beda sie jeszcze nadawac ?ona Ty teraz podchodzisz do punkcji mam na oddanie decapeptyl za darmo zamiennik gonapeptylu waznosc do konca lipca,a ja dopiero od hirurga wrocilam orla wyzrznelam i mtslalam ze gire zlamalam ale naszczescie tylko zbilam , co nie zmienia faktu ze boli jak h... i spuchla a ja nie mam umowy i dupa do roboty trzeba wracac, chyba na czworaka bede tam popylac.
Zwichnieta pewnie była a teraz w upał mi kostka odzywaKarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny! Zazdroszczę upału,tu słońca nie ma od tygodnia chyba...ale za to weekend miałam super bo moja siostrzenica była u nas "na wakacje" to takie kochane dziecko,ma tylko 8 lat a dzis rano jak ją szykowałam do szkoły bo chodzi na takie dodatkowe zajecia,mówi do mnie ze moje dzieci kiedyś będą mialy bardzo fajnie bo to był jej jeden z NAJWSPANIALSZYCH weekendów
i skąd jej to się wzięło w tej małej główce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2017, 15:18
asiastokrota, Lura82, Gosia321, leo, Karcia lubią tę wiadomość
-
Dzis moja mała dała pierwszy raz popis i to taki, ze az udało mi sie nagrac skaczacy brzuch
Izaura wiesz najlepsze w dzieciaczkach jest to, ze mówią prosto z mostu to co czuja.Izaura, Gosia321, eni33 lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
e_mil_ka wrote:Gosia jeszcze dziś byłam w pracy bo musiałam wystawić świadectwo pracy i podpisać umowę z nowym pracownikiem ale od jutra leżocha.
malgos741, e_mil_ka, asiastokrota lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Halszka112 wrote:Gosia321 wiem, że zaczęłaś wakacje ale mam pytanko może wiesz. Mam wysokie ob i crp czy to może być spowodowane hashimoto ??Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Halszka112 wrote:Ob 52 a crp 12
Crp tez wysokie ale nie az tak obBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
No właśnie byłam u rodzinnej po skierowanie do reumatologa to Pani dr powiedziała, że przy chorej tarczycy takie ob to normalne, no mi się też wydawało, że to bardzo dużo
-
Halszka112 wrote:No właśnie byłam u rodzinnej po skierowanie do reumatologa to Pani dr powiedziała, że przy chorej tarczycy takie ob to normalne, no mi się też wydawało, że to bardzo dużo
-
Moze byc podwyzszone przy chorobach tarczycy chorobach reumatoidalnych podczas miesiaczki po zawale w ciazy ale az tak nie wiem lekarzem nie jestem. Ty biegnij do tego reumatologa bo chyba naprawde musi cie przebadac pod wzgledem chorob reumatycznych bo jakis stan zapalny jest w twoim organizmie
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤