Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHalszka112 wrote:Hey
Gosia cieszę się że wizyta udana, a badania jejku nie mam pojecia co to ??
Malawiki - czyli "Niemcy" w domu. Życzę ci wytrwałości i zatriumfowania w starciu z ukochanym. -
Halszka112 wrote:Hey
Gosia cieszę się że wizyta udana, a badania jejku nie mam pojecia co to ??Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Kochane moja ocena jest adekwatna do tego jak wygladalo nasze leczenie a wygladalo tak ze oprocz kariotypu dla emka i mutacji azf nie zlecono nam nic. Ja nie mialam wogole zleconej genetyki. Wszystko robilam.na wlasna reke i kazdy wynik przyniesiony przeze mnie na wizyte spotykal sie z obojetnoscia lekarza. Wiec pod tym wzgledem Artemida ma duzego minusa ale same wiecie jak to jest z diagnostyka w Art.
Ale prawda jest tez taka ze jak widac nie jestesmy prostym przypadkiem jednak problem ktory jest u nas wymaga glebszego zainteresowania ze strony lekarza. A wiecznie slyszalam ze tego sie nie leczy ze z tym nie da sie nic zrobic. Jak pytalam o suplementy to slyszalam odpowiedz jak pani chce to moze pani brac to samo tyczylo sie emka. Ale jednak przeszlam w Artemidzie 3 pelne procedury wierzac ze faktycznie sie uda wiec jednak im zaufalam . Zaluje teraz po czasie tylko tego ze gdy moja intuicja podpowiadala mi zmiane kliniki przed 3 podejsciem nie posluchalam jej.
Kochane ale nie bierzcie mojej oceny tak do siebie bo nie zawsze ivf sie udaje a niektorzy z mniejszymi problemami maja udana juz 1 procedure.
Byc moze gdyby teraz sie udalo mialabym inne zdanie. Wezcie pod uwage to ze gdzies w mojej opini jest tez zal ze nie wyszlo. I pamietajcie ze to jest moje zdanie.
asiastokrota, iza776 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Oj Ena nie przypominaj mi o tym ze musze wracac do pracy. Na szczescie jeszcze weekend luzu nad Dadajem w gronie przyjaciol. Tylko co z ta wstretna pohoda sie dzis porobilo buuuuBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ona84 wrote:jadłam morele ciemne suszone ochota ale droższe od normalnych 50zl/kgBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Lura82 wrote:Gosiu nam udalo sie jakims cudem ivf, a opinie o Artemidzie mam identyczna jak Ty.
Diagnostyka w Artemidzie nie istnieje.
Gdyby ktos chcial poznac zdanie na temat Artemidy z roznych stron Polski polecam grupe na fb in vitro przed po i w trakcieBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosiu w pełni rozumiem Twoje zdanie i ja niestety też mam do nich jakiś żal że tyle razy nie wyszło i tak naprawdę gdybyśmy sami nie upominali się o jakieś badania to do tej pory nikt by ich nam nie zlecił. Bardzo wątpię żeby się udało.
Asiastokrota co tam u Was?Gosia321, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
A ja Wam powiem, że jestem na początku drogi bo przede mną pierwsze IUI ale też uważam że dr po obejrzeniu moich wyników, które robiłam sama bo poprzedni gin to porażka, nie zalecił mi żadnych badań oprócz amh. To moja dietetyk zaleciła mi dalsze badania bo stwierdziła, że brakuje mi sensownej diagnostyki. Ale dam im jeszcze szanse.
Chodziło mi o Artemide, tak jakos dziwie napisalamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2017, 13:49
-
Lura82 wrote:Gościu nie wiem jakim cudem polubilam post twoj
mam gonapeptyl,moge wyslac
laura odezwe sie na priv
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Cześć Dziewczyny,
Emilko u nas bez zmian, nie zmieniliśmy zdania, starania zakończone. Chodzę do pani psycholog muszę to wszystko przepracować. Pewnie jeszcze dłuuugo będę chodzićCzytam Was regularnie
staram się nie udzielać bo nie chcem sie nakręcać. Ciężko mi, nachodzą mnie myśli że może coś więcej mogliśmy zrobić ( nie wiem co), myślę o kolejnej próbie ale wiem że nie dam rady, fizycznie, psychicznie, finansowo, Marcin jest na nie. Pani psycholog twierdzi że będzie lepiej, wierze jej, musi być. Jak nam Pan Bóg nie pomoże to już nic i nikt. Kibicuje Wam wszystkim i trzymam kciuki
Jak już sie odezwałam to mam apel MAKUMBA odezwij się!!!!!!! Co niektórzy na tym forum martwią sie o Was. Obiecałaś że nie opuścisz forum a my czujemy sie porzuconeGosia321, e_mil_ka, leo lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc