X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2017, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusie, czy slyszalyscie o tym, ze karmi pomaga na laktacje? :D

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
    06.04.2016 I iui :( 14.05.2016 II iui :( 21.06.2016 III iui :(
  • słomka :) Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2017, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia08 a zapytam z ciekawości jakie miałaś wniki tych bioderek, bo u nas też niby ok, ale pani doktor kazała szeroko pieluchować. I tak się bujamy z pielucha tertową między nogami. I nie wiem czy to serio jest porzebne czy taka fanaberia pani doktor.

A i jeszcze gdzie robiłaś te bioderka tzn jak się lekarz nazywał?

3i49krhmsotex3vt.png

16.04.2016- I iui :(
    12.05.2016- II iui :(
    02.07.2016- III iui :(
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2017, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu dlaczego nie pozwolono w Artemidzie na zaplodnienie 50/50?

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2017, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia czyli konstruktywna wizyta. A ile jeszcze masz urlopu-jeszcze tydzień?

Polopiryna o Matko - ale miałaś przeżycia. Ważne, że już jest ok.

Polopiryna oni w tych poradniach preluksacyjnych lubią rzucić hasło- wszystko spoko, ale wskazane jest szerokie pieluchowanie.

Asia 08 - pisz pisz o cyckach, kupach itp - i my się od ciebie czegoś nauczymy. Ja niedługo zacznę przecierać szlaki w przedszkolu.
    Ona 84- czyli teraz idziesz na wizytę w poniedziałek?

• Gosia321 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2017, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Gosiu dlaczego nie pozwolono w Artemidzie na zaplodnienie 50/50?
    Bo niby jak pozniej wybrac co podac. No brak slow

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2017, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia wyczuwam ze wizyta pozytywna, która dała Ci kopa do walki- cieszę się bardzo. A jak wrażenia odnośnie Dr u którego byłaś? I czy Dr zwrócił uwagę na Twoje wyniki immunologi?

• Gosia321 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2017, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena wrote:
    Gosia czyli konstruktywna wizyta. A ile jeszcze masz urlopu-jeszcze tydzień?

Polopiryna o Matko - ale miałaś przeżycia. Ważne, że już jest ok.

Polopiryna oni w tych poradniach preluksacyjnych lubią rzucić hasło- wszystko spoko, ale wskazane jest szerokie pieluchowanie.

Asia 08 - pisz pisz o cyckach, kupach itp - i my się od ciebie czegoś nauczymy. Ja niedługo zacznę przecierać szlaki w przedszkolu.
    Ona 84- czyli teraz idziesz na wizytę w poniedziałek?
    Tak wizyta udana duzo informacji spoko lekarz dobry plan :)
    Niestety juz w poniedzialek do pracy ale jeszcze koncowke spedzam nad Dadajem dobrze ze pogoda sie poprawila :) trzeba zlapac troche opalenizny

nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

gann3e3kewa6j1el.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2017, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena to znaczy dostałaś tą pracę w przedszkolu? :)

• Asia08 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2017, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slomka, robilam tu w Nidzicy bo w Olsztynie terminy byly na polowe suerpnia i wrzesien. :/ Nie wiem co to za lekarz. I szczerze Ci powiem, ze tylko zrobil to usg i powiedzial, ze wszystko ok. Nastepna wizyta za 3 m-ce i wtedy wpisza wszystko do ksiazeczki. :/
    Dodal jeszcze, ze takie drobne dzieciaczki rzadziej maja jakies wady, bo nie potrzebuja az tak duzo miejsca w brzuszku.

Ena, wez. Uczcy ode mnie? Toz ja sama sie ucze. :D To Ty jako mama z dluzszym stazem powinnas nas uczyc. ;)

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
    06.04.2016 I iui :( 14.05.2016 II iui :( 21.06.2016 III iui :(
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2017, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura wrote:
    Gosia wyczuwam ze wizyta pozytywna, która dała Ci kopa do walki- cieszę się bardzo. A jak wrażenia odnośnie Dr u którego byłaś? I czy Dr zwrócił uwagę na Twoje wyniki immunologi?
    Lekarz calkiem spoko nazywa sie Glodek hehe i jego postura troche nawiazuje do nazwiska :) choc nie wiem czy nie zmienie go na lekarza do ktorego chcialam.isc a nie bylo do niego miejsc dr Hajdusinek bo duzo dobrego o nim slyszalam choc ten tez zrobil na mnie dobre wrazenie. Jeslu chodzi o immunologie to oprocz ana w dotychczasowych wynikach jest ok. Mowil ze pojedynczy wynik ana czyli wykonany tylko raz nie jest miarodajny ale ja juz mam dwa razy zrobiony i jest dodatni wiec jest to wskazanie do encortonu

gann3e3kewa6j1el.png
  • TERA83 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2017, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia08 wrote:
    Mamusie, czy slyszalyscie o tym, ze karmi pomaga na laktacje? :D
    moja ko leżanka piła bo podobno tak

Asia08 lubi tę wiadomość

iv09mg7ytr87391w.png

4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
    9.02.2017 beta 13600
    13.02.2017 beta 25770
    14.02.2017 SERDUSZKO BIJE
  • [email protected] Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2017, 01:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta wy śpijcie. Może któraś chętna za mnie na nocke hehe.Oddam życie za łóżko.
    Gosiu nie miałam chwili żeby odpisać, pisze tu bo mam czas więc tak z emkiem fanaberii ciąg dalszy.Brak palenia i podły charakter typa daje w kość. Albo ja złamie jego albo on mnie.Czas pokaże.

Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
    3×IUI
    2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
    14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2017, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey
    Ena tak w pon wizyta i pierwsze 1000 pęknie :)
    Winko to mogę posladki bo po wytrawny źle się czuję. No chyba że teście sądzą swojskie ale one już mocniejsze

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2017, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia321 wrote:
    Bo niby jak pozniej wybrac co podac. No brak slow

Faktycznie mieli by ogromny problem. Nie rozumiem. To my płacimy wiec w czyn problem. Jeśli ktoś decyduje się na dawce to chyba nikomu nic do tego a zarodki można podać takim systemem jak zawsze i tyle. Ja właśnie żałowałam że nie wpadliśmy na pomysl 50/50 od razu ale pewnie i tak by się nie zgodzili w Art. A teraz co mi z tych 5 zarodkow zostało? Tylko dwa :(

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2017, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Faktycznie mieli by ogromny problem. Nie rozumiem. To my płacimy wiec w czyn problem. Jeśli ktoś decyduje się na dawce to chyba nikomu nic do tego a zarodki można podać takim systemem jak zawsze i tyle. Ja właśnie żałowałam że nie wpadliśmy na pomysl 50/50 od razu ale pewnie i tak by się nie zgodzili w Art. A teraz co mi z tych 5 zarodkow zostało? Tylko dwa :(
    Jednak dla nich jest to duzy problem pytalismy 3 razy dr D i raz embriologa kazdy powiedzial.ze takich kombinacji sie nie robi. A jesli by sie zgodzili to.byc moze mialaby mrozaki z dawca

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2017, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta wy śpijcie. Może któraś chętna za mnie na nocke hehe.Oddam życie za łóżko.
    Gosiu nie miałam chwili żeby odpisać, pisze tu bo mam czas więc tak z emkiem fanaberii ciąg dalszy.Brak palenia i podły charakter typa daje w kość. Albo ja złamie jego albo on mnie.Czas pokaże.
    Osz to uparciuch jeden

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2017, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego dnia kochane :)

asiastokrota lubi tę wiadomość

gann3e3kewa6j1el.png
  • Halszka112 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2017, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey
    Gosia cieszę się że wizyta udana, a badania jejku nie mam pojecia co to ??

Halszka

0b79e301fd.png

8040ad41f1.png

12.04 criotransfer BL 4.2.2❄️🍀
    17.04 5 dpt 19,65
    19.04 7dpt 53,40
    22.04 10 dpt 226
    25.04 13 dpt 814
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2017, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia321 wrote:
    Milego dnia kochane :)
    Gosia nawzajem

Gosia321 lubi tę wiadomość

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2017, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura wrote:
    Ena to znaczy dostałaś tą pracę w przedszkolu? :)

Cześć wszystkim

W przeciągu 2 tygodni ma się ktoś ewentualnie odezwać. Jak już emocje opadły po rozmowie, przeprowadziłam burzę mózgów to nawet nie wiem czy bym się zdecydowała, gdyby chcieli mnie zatrudnić. Zależałoby od płacy - musi być adekwatna do kosztów, jakie muszę ponieść - dojazdy, niania na 1-2 godziny, żeby odbierała Zu z przedszkola... A z tymi szlakami w przedszkolu chodziło mi o to, że Zuzka wkracza niebawem w etap przedszkolaka.

Asia08 - każda mała istota inna, różne dolegliwości, radości, osiągnięcia... Coś tam już wiem o tych dzidziolach, ale ciągle się uczę.

Ona84 - W poniedziałek zostawisz u nich od razu większą kwotę, a ile już wcześniej się kosztów poniosło... Ale, cóż ... cel szczytny.

Gosia 321 - czyli od poniedziałku "Do Pracy Rodacy" ;-( Gosia a tak z perspektywy Twoich doświadczeń i eskapad po różnych placówkach i lekarzach jaką notę wystawiasz Artemidzie?

Fionka jak tam u Was?

SoniaK - jak się miewasz?

‹‹ 1321 1322 1323 1324 1325 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ