Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia08 a zapytam z ciekawości jakie miałaś wniki tych bioderek, bo u nas też niby ok, ale pani doktor kazała szeroko pieluchować. I tak się bujamy z pielucha tertową między nogami. I nie wiem czy to serio jest porzebne czy taka fanaberia pani doktor.
A i jeszcze gdzie robiłaś te bioderka tzn jak się lekarz nazywał? -
nick nieaktualnyGosia czyli konstruktywna wizyta. A ile jeszcze masz urlopu-jeszcze tydzień?
Polopiryna o Matko - ale miałaś przeżycia. Ważne, że już jest ok.
Polopiryna oni w tych poradniach preluksacyjnych lubią rzucić hasło- wszystko spoko, ale wskazane jest szerokie pieluchowanie.
Asia 08 - pisz pisz o cyckach, kupach itp - i my się od ciebie czegoś nauczymy. Ja niedługo zacznę przecierać szlaki w przedszkolu.
Ona 84- czyli teraz idziesz na wizytę w poniedziałek? -
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Gosia czyli konstruktywna wizyta. A ile jeszcze masz urlopu-jeszcze tydzień?
Polopiryna o Matko - ale miałaś przeżycia. Ważne, że już jest ok.
Polopiryna oni w tych poradniach preluksacyjnych lubią rzucić hasło- wszystko spoko, ale wskazane jest szerokie pieluchowanie.
Asia 08 - pisz pisz o cyckach, kupach itp - i my się od ciebie czegoś nauczymy. Ja niedługo zacznę przecierać szlaki w przedszkolu.
Ona 84- czyli teraz idziesz na wizytę w poniedziałek?
Niestety juz w poniedzialek do pracy ale jeszcze koncowke spedzam nad Dadajem dobrze ze pogoda sie poprawilatrzeba zlapac troche opalenizny
Izaura, malgos741 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Slomka, robilam tu w Nidzicy bo w Olsztynie terminy byly na polowe suerpnia i wrzesien.
Nie wiem co to za lekarz. I szczerze Ci powiem, ze tylko zrobil to usg i powiedzial, ze wszystko ok. Nastepna wizyta za 3 m-ce i wtedy wpisza wszystko do ksiazeczki.
Dodal jeszcze, ze takie drobne dzieciaczki rzadziej maja jakies wady, bo nie potrzebuja az tak duzo miejsca w brzuszku.
Ena, wez. Uczcy ode mnie? Toz ja sama sie ucze.To Ty jako mama z dluzszym stazem powinnas nas uczyc.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Izaura wrote:Gosia wyczuwam ze wizyta pozytywna, która dała Ci kopa do walki- cieszę się bardzo. A jak wrażenia odnośnie Dr u którego byłaś? I czy Dr zwrócił uwagę na Twoje wyniki immunologi?
choc nie wiem czy nie zmienie go na lekarza do ktorego chcialam.isc a nie bylo do niego miejsc dr Hajdusinek bo duzo dobrego o nim slyszalam choc ten tez zrobil na mnie dobre wrazenie. Jeslu chodzi o immunologie to oprocz ana w dotychczasowych wynikach jest ok. Mowil ze pojedynczy wynik ana czyli wykonany tylko raz nie jest miarodajny ale ja juz mam dwa razy zrobiony i jest dodatni wiec jest to wskazanie do encortonu
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Asia08 wrote:Mamusie, czy slyszalyscie o tym, ze karmi pomaga na laktacje?
Asia08 lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Dziewczęta wy śpijcie. Może któraś chętna za mnie na nocke hehe.Oddam życie za łóżko.
Gosiu nie miałam chwili żeby odpisać, pisze tu bo mam czas więc tak z emkiem fanaberii ciąg dalszy.Brak palenia i podły charakter typa daje w kość. Albo ja złamie jego albo on mnie.Czas pokaże.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Gosia321 wrote:Bo niby jak pozniej wybrac co podac. No brak slow
Faktycznie mieli by ogromny problem. Nie rozumiem. To my płacimy wiec w czyn problem. Jeśli ktoś decyduje się na dawce to chyba nikomu nic do tego a zarodki można podać takim systemem jak zawsze i tyle. Ja właśnie żałowałam że nie wpadliśmy na pomysl 50/50 od razu ale pewnie i tak by się nie zgodzili w Art. A teraz co mi z tych 5 zarodkow zostało? Tylko dwa -
e_mil_ka wrote:Faktycznie mieli by ogromny problem. Nie rozumiem. To my płacimy wiec w czyn problem. Jeśli ktoś decyduje się na dawce to chyba nikomu nic do tego a zarodki można podać takim systemem jak zawsze i tyle. Ja właśnie żałowałam że nie wpadliśmy na pomysl 50/50 od razu ale pewnie i tak by się nie zgodzili w Art. A teraz co mi z tych 5 zarodkow zostało? Tylko dwaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
[email protected] wrote:Dziewczęta wy śpijcie. Może któraś chętna za mnie na nocke hehe.Oddam życie za łóżko.
Gosiu nie miałam chwili żeby odpisać, pisze tu bo mam czas więc tak z emkiem fanaberii ciąg dalszy.Brak palenia i podły charakter typa daje w kość. Albo ja złamie jego albo on mnie.Czas pokaże.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyIzaura wrote:Ena to znaczy dostałaś tą pracę w przedszkolu?
Cześć wszystkim
W przeciągu 2 tygodni ma się ktoś ewentualnie odezwać. Jak już emocje opadły po rozmowie, przeprowadziłam burzę mózgów to nawet nie wiem czy bym się zdecydowała, gdyby chcieli mnie zatrudnić. Zależałoby od płacy - musi być adekwatna do kosztów, jakie muszę ponieść - dojazdy, niania na 1-2 godziny, żeby odbierała Zu z przedszkola... A z tymi szlakami w przedszkolu chodziło mi o to, że Zuzka wkracza niebawem w etap przedszkolaka.
Asia08 - każda mała istota inna, różne dolegliwości, radości, osiągnięcia... Coś tam już wiem o tych dzidziolach, ale ciągle się uczę.
Ona84 - W poniedziałek zostawisz u nich od razu większą kwotę, a ile już wcześniej się kosztów poniosło... Ale, cóż ... cel szczytny.
Gosia 321 - czyli od poniedziałku "Do Pracy Rodacy" ;-( Gosia a tak z perspektywy Twoich doświadczeń i eskapad po różnych placówkach i lekarzach jaką notę wystawiasz Artemidzie?
Fionka jak tam u Was?
SoniaK - jak się miewasz?