X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2017, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusie, czy slyszalyscie o tym, ze karmi pomaga na laktacje? :D

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
    06.04.2016 I iui :( 14.05.2016 II iui :( 21.06.2016 III iui :(
  • słomka :) Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2017, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia08 a zapytam z ciekawości jakie miałaś wniki tych bioderek, bo u nas też niby ok, ale pani doktor kazała szeroko pieluchować. I tak się bujamy z pielucha tertową między nogami. I nie wiem czy to serio jest porzebne czy taka fanaberia pani doktor.

A i jeszcze gdzie robiłaś te bioderka tzn jak się lekarz nazywał?

3i49krhmsotex3vt.png

16.04.2016- I iui :(
    12.05.2016- II iui :(
    02.07.2016- III iui :(
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2017, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu dlaczego nie pozwolono w Artemidzie na zaplodnienie 50/50?

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2017, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia czyli konstruktywna wizyta. A ile jeszcze masz urlopu-jeszcze tydzień?

Polopiryna o Matko - ale miałaś przeżycia. Ważne, że już jest ok.

Polopiryna oni w tych poradniach preluksacyjnych lubią rzucić hasło- wszystko spoko, ale wskazane jest szerokie pieluchowanie.

Asia 08 - pisz pisz o cyckach, kupach itp - i my się od ciebie czegoś nauczymy. Ja niedługo zacznę przecierać szlaki w przedszkolu.
    Ona 84- czyli teraz idziesz na wizytę w poniedziałek?

• Gosia321 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2017, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Gosiu dlaczego nie pozwolono w Artemidzie na zaplodnienie 50/50?
    Bo niby jak pozniej wybrac co podac. No brak slow

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2017, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia wyczuwam ze wizyta pozytywna, która dała Ci kopa do walki- cieszę się bardzo. A jak wrażenia odnośnie Dr u którego byłaś? I czy Dr zwrócił uwagę na Twoje wyniki immunologi?

• Gosia321 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2017, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena wrote:
    Gosia czyli konstruktywna wizyta. A ile jeszcze masz urlopu-jeszcze tydzień?

Polopiryna o Matko - ale miałaś przeżycia. Ważne, że już jest ok.

Polopiryna oni w tych poradniach preluksacyjnych lubią rzucić hasło- wszystko spoko, ale wskazane jest szerokie pieluchowanie.

Asia 08 - pisz pisz o cyckach, kupach itp - i my się od ciebie czegoś nauczymy. Ja niedługo zacznę przecierać szlaki w przedszkolu.
    Ona 84- czyli teraz idziesz na wizytę w poniedziałek?
    Tak wizyta udana duzo informacji spoko lekarz dobry plan :)
    Niestety juz w poniedzialek do pracy ale jeszcze koncowke spedzam nad Dadajem dobrze ze pogoda sie poprawila :) trzeba zlapac troche opalenizny

Izaura, malgos741 lubią tę wiadomość

gann3e3kewa6j1el.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2017, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena to znaczy dostałaś tą pracę w przedszkolu? :)

• Asia08 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2017, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slomka, robilam tu w Nidzicy bo w Olsztynie terminy byly na polowe suerpnia i wrzesien. :/ Nie wiem co to za lekarz. I szczerze Ci powiem, ze tylko zrobil to usg i powiedzial, ze wszystko ok. Nastepna wizyta za 3 m-ce i wtedy wpisza wszystko do ksiazeczki. :/
    Dodal jeszcze, ze takie drobne dzieciaczki rzadziej maja jakies wady, bo nie potrzebuja az tak duzo miejsca w brzuszku.

Ena, wez. Uczcy ode mnie? Toz ja sama sie ucze. :D To Ty jako mama z dluzszym stazem powinnas nas uczyc. ;)

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
    06.04.2016 I iui :( 14.05.2016 II iui :( 21.06.2016 III iui :(
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2017, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura wrote:
    Gosia wyczuwam ze wizyta pozytywna, która dała Ci kopa do walki- cieszę się bardzo. A jak wrażenia odnośnie Dr u którego byłaś? I czy Dr zwrócił uwagę na Twoje wyniki immunologi?
    Lekarz calkiem spoko nazywa sie Glodek hehe i jego postura troche nawiazuje do nazwiska :) choc nie wiem czy nie zmienie go na lekarza do ktorego chcialam.isc a nie bylo do niego miejsc dr Hajdusinek bo duzo dobrego o nim slyszalam choc ten tez zrobil na mnie dobre wrazenie. Jeslu chodzi o immunologie to oprocz ana w dotychczasowych wynikach jest ok. Mowil ze pojedynczy wynik ana czyli wykonany tylko raz nie jest miarodajny ale ja juz mam dwa razy zrobiony i jest dodatni wiec jest to wskazanie do encortonu

gann3e3kewa6j1el.png
  • TERA83 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2017, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia08 wrote:
    Mamusie, czy slyszalyscie o tym, ze karmi pomaga na laktacje? :D
    moja ko leżanka piła bo podobno tak

Asia08 lubi tę wiadomość

iv09mg7ytr87391w.png

4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
    9.02.2017 beta 13600
    13.02.2017 beta 25770
    14.02.2017 SERDUSZKO BIJE
  • [email protected] Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2017, 01:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta wy śpijcie. Może któraś chętna za mnie na nocke hehe.Oddam życie za łóżko.
    Gosiu nie miałam chwili żeby odpisać, pisze tu bo mam czas więc tak z emkiem fanaberii ciąg dalszy.Brak palenia i podły charakter typa daje w kość. Albo ja złamie jego albo on mnie.Czas pokaże.

Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
    3×IUI
    2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
    14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2017, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey
    Ena tak w pon wizyta i pierwsze 1000 pęknie :)
    Winko to mogę posladki bo po wytrawny źle się czuję. No chyba że teście sądzą swojskie ale one już mocniejsze

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2017, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia321 wrote:
    Bo niby jak pozniej wybrac co podac. No brak slow

Faktycznie mieli by ogromny problem. Nie rozumiem. To my płacimy wiec w czyn problem. Jeśli ktoś decyduje się na dawce to chyba nikomu nic do tego a zarodki można podać takim systemem jak zawsze i tyle. Ja właśnie żałowałam że nie wpadliśmy na pomysl 50/50 od razu ale pewnie i tak by się nie zgodzili w Art. A teraz co mi z tych 5 zarodkow zostało? Tylko dwa :(

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2017, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Faktycznie mieli by ogromny problem. Nie rozumiem. To my płacimy wiec w czyn problem. Jeśli ktoś decyduje się na dawce to chyba nikomu nic do tego a zarodki można podać takim systemem jak zawsze i tyle. Ja właśnie żałowałam że nie wpadliśmy na pomysl 50/50 od razu ale pewnie i tak by się nie zgodzili w Art. A teraz co mi z tych 5 zarodkow zostało? Tylko dwa :(
    Jednak dla nich jest to duzy problem pytalismy 3 razy dr D i raz embriologa kazdy powiedzial.ze takich kombinacji sie nie robi. A jesli by sie zgodzili to.byc moze mialaby mrozaki z dawca

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2017, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta wy śpijcie. Może któraś chętna za mnie na nocke hehe.Oddam życie za łóżko.
    Gosiu nie miałam chwili żeby odpisać, pisze tu bo mam czas więc tak z emkiem fanaberii ciąg dalszy.Brak palenia i podły charakter typa daje w kość. Albo ja złamie jego albo on mnie.Czas pokaże.
    Osz to uparciuch jeden

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2017, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego dnia kochane :)

asiastokrota lubi tę wiadomość

gann3e3kewa6j1el.png
  • Halszka112 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2017, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey
    Gosia cieszę się że wizyta udana, a badania jejku nie mam pojecia co to ??

Halszka

0b79e301fd.png

8040ad41f1.png

12.04 criotransfer BL 4.2.2❄️🍀
    17.04 5 dpt 19,65
    19.04 7dpt 53,40
    22.04 10 dpt 226
    25.04 13 dpt 814
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2017, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia321 wrote:
    Milego dnia kochane :)
    Gosia nawzajem

Gosia321 lubi tę wiadomość

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2017, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura wrote:
    Ena to znaczy dostałaś tą pracę w przedszkolu? :)

Cześć wszystkim

W przeciągu 2 tygodni ma się ktoś ewentualnie odezwać. Jak już emocje opadły po rozmowie, przeprowadziłam burzę mózgów to nawet nie wiem czy bym się zdecydowała, gdyby chcieli mnie zatrudnić. Zależałoby od płacy - musi być adekwatna do kosztów, jakie muszę ponieść - dojazdy, niania na 1-2 godziny, żeby odbierała Zu z przedszkola... A z tymi szlakami w przedszkolu chodziło mi o to, że Zuzka wkracza niebawem w etap przedszkolaka.

Asia08 - każda mała istota inna, różne dolegliwości, radości, osiągnięcia... Coś tam już wiem o tych dzidziolach, ale ciągle się uczę.

Ona84 - W poniedziałek zostawisz u nich od razu większą kwotę, a ile już wcześniej się kosztów poniosło... Ale, cóż ... cel szczytny.

Gosia 321 - czyli od poniedziałku "Do Pracy Rodacy" ;-( Gosia a tak z perspektywy Twoich doświadczeń i eskapad po różnych placówkach i lekarzach jaką notę wystawiasz Artemidzie?

Fionka jak tam u Was?

SoniaK - jak się miewasz?

‹‹ 1321 1322 1323 1324 1325 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ