Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nadziejka, Nidzica ma akurat zle opinie... tyle ze blizej.
Ena, nawet spadli jej z wagi przez tydzien. Ulewa czasem nawet sporo.
Czekam ba meza i chyba pojedziemy do Olsztyna. Co musze zabrac?"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualnyAsia08 wrote:Nadziejka, Nidzica ma akurat zle opinie... tyle ze blizej.
Ena, nawet spadli jej z wagi przez tydzien. Ulewa czasem nawet sporo.
Czekam ba meza i chyba pojedziemy do Olsztyna. Co musze zabrac? -
nick nieaktualny
-
Ena, raz-dwa razy dziennie pije kawe inke na mleku. A czemu?
Eve, nie. Polozna byla i ja wazyla. Jak jej powiedzialam o tym, ze dzisiaj jest strasznie marudna to zadzwonila do pediatry i ta od razu, ze do szpitala. Mam nadzieje, ze to nic takiego..."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualny
-
e_mil_ka wrote:Asiastokrota wiem znam to uczucie kiedy myślisz o następnej procedurze. Wiem nie jestem w takiej samej sytuacji jak ty ale już myślę o kolejnej procedurze mimo, że wiem, że finansowo na razie nie damy rady a mąż prawdopodobnie się nie zgodzi ze względu na powiklania jakie wystapiły u mnie po punkcji. Na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie przerwania starań i podziwiam Cię, że próbujesz się z tym pogodzić. Pewnie i ja kiedyś będę musiała to zrobić choć na dzien dzisiejszy nie wyobrażam sobie życia bez dziecka choćby jednego. Nie potrafie znaleźć innego życiowego celu. Jesli będę musiała z niego zrezygnować to żeby żyć muszę mieć cel tylko jaki? praca dom praca dom i tak całe życie wkoło.
Chciałabym żeby jednak Bóg Wam postanowił pomóc. Z całego serca Wam tego życzę i tak jak strasznie mi smutno kiedy słysze o kolejnych naturalnych z łatwościa przychodzacych ciążach w moim otoczeniu tak z Twojej ciąży będę się cieszyc jak z mojej.
To straszne wiem nie powinnam nikomu zazdrościć takiego szczęścia ale choćbym chciała to jednak boli
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Laura a jak po wizycie u ciebie. Bo ja dodam ze mialam troche wysokie ciśnienie te dolne bo 97 i dr kazl zwrocic na to uwage. I tak przez tydzien mam mierzyc i sie z nim skataktowac. Bo jak bedzie wysokie to przepisał mi tabletki. A czy ktoras z was miala problem z cisnieniem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2017, 18:41
-
Fajnie że przynajmniej tu mogę o tym uczuciu głośno powiedzieć bo wiem ze w moim otoczeniu raczej nie spotkałabym się pewnie ze zrozumieniem.
Ale dziewczyny jutro przeprowadzka na góręnie wierzę że w końcu się udało. Co prawda narazie tylko salon pokoj i garderoba ale już spanie daleko od teściów.
nadziejka88, asiastokrota, TERA83, Gosia321, mag87, leo lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Uwielbiam tą piosenkę "Opadły mgły" . Ale mnie wzięło dzisiaj na smęty
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
TERA83 wrote:dziewczyny ja mam 28t1d macie ż tego okressu mniej więcej usg?ile ważył wasze maleństwa bo moja 1110 g
TERA83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsia08 wrote:Ena, raz-dwa razy dziennie pije kawe inke na mleku. A czemu?
Kurde, ale żeby tak od razu do szpitala??? Kiedy jedziecie?
Ciekawe czy taka waga nie oszukuje - raz tak, raz inaczej...
Pytałam o ten nabiał, bo ja dopiero po 3 miesiącu życia Zuzki odkryłam, że jest uczulona na białko mleka krowiego. Przez ten pierwszy trymestr sporo płakała, strzelała śluzowatymi kupami, masakrycznie ulewała i mało przybierała na wadze.
Emilka o super, że przeprowadzacie się do siebie - sielanka
Laura czyli dzidziol ma się dobrze w brzuchu
Eni33 - to stosuj się do zaleceń lekarza, bo to niebezpieczne w ciąży - chodzi tutaj o stan przedrzucawkowy. Moja koleżanka miała ten problem - w jej przypadku musieli wcześniej rozwiązać ciążę przez cc. Z tego co pamiętam, to ona miała dużo za wysokie te ciśnienie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2017, 21:39
e_mil_ka lubi tę wiadomość