Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura to ja mam tak samo z ta Glowa. Wzięłam w nocy apap i po przebudzeniu. Potem spacer i wieczorem juz mi przeszło. Masakra. Ja kolejna wizytę mam juz po 12 tyg wiec może wtedy zrobię u dr d ale jakos specjalnie sie nie umawialiśmy na prenatalne. Chciałabym je zrobić dla własnego spokoju.
Asia jak sytuacja u was? Jesteście z mala w szpitalu?
Makumba odezwij sie kobieto!
Kiedys na forum makumba wstawila taka mega dlugasna listę co trzeba przygotować dla dziecka na wyprawke i dla siebie. Ja sobie ja zapisalam na kompie ale poleciał mi dysk i straciłam ta listę. Ana1122 może ty masz ? Bo ty fajnie wszystko zapisywalas a chciałabym cos takiego miec:) -
Tera, stres niestety wplywa na skoki cukru. Ja tak mialam. Sprzeczka z mezem, byle pierdola i cukier w kosmos. Ana dobrze pisze.
Dziewczyny, jestesmy w domu. Wczoraj stwierdzilismy, ze nie ma sensu jechac na noc bo i tak pewnie nic nie zrobia. Byly u nas znajome, ktore wychowaly po kilkoro dzieci i powiedzialy, zebysmy dokarmiali mala i wtedy zobaczyc, czy sie unormuje. Maz kupil wieczorem i jej dalismy. Przespala 3 godziny, nakarmilam ja i przespala kolejne 5 godzin w nocy. Jak sie obudzila, to z usmiechem, nawet polezala sama w lozeczku cichutko. W nocy oczywiscie karmilam piersia. Rano dalam jej butle, troche pospala i pozniej cyca i spi. Nie ma goraczki, brzuszek jest miekki. Zobaczymy przez weekend czy sie unormje. Jesli tak, to pojdziemg do pediatry i to wszystko powiemy.
Nadziejka, sprawdze u siebie na komputerze czy jeszcze to mam. Jak cos to wrzuce link.
leo, asiastokrota lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/artemida-olsztyn,7995,1122.html
Nadziejka, przelecialam strony wstecz i znalazlam."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
ana1122 wrote:Tera ty się Tak nie martw tym cukrem bo kiedyś się go nie badało i dzieci zdrowe też się rodziły. Ja całą ciaze mialam wysoki rano ale dwóch bardzo dobrych lekarzy powiedziało żeby nie przekraczalo 100 i że niebezpieczne dla dziecka są skoki tzn rano 90 po posiłku 100 a po obiedzie np 170
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
ana1122 wrote:Asia jakim mlekiem dokarmiasz?
Pan w aptece polecil Bebiko.ana1122, leo lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Pan w aptece polecil Bebiko.
-
ana1122 wrote:No Właśnie jedni chwala inni że kolki i zatwardzenie. Daj znać Jak u ciebie będzie. Mój synuś najdłużej spi Coś ok 4 godzin. To już można się wyspac normalnie:-) Ale człowiek wszystkiego się uczy...
Bedziemy obserwowac. W ogole to balam sie tego sztucznego mleka, bo jednak chce karmic piersia jak najdluzej. Mam nadzieje, ze wszystko nam sie unormuje za kilka dni.
A jak Antos?"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Bedziemy obserwowac. W ogole to balam sie tego sztucznego mleka, bo jednak chce karmic piersia jak najdluzej. Mam nadzieje, ze wszystko nam sie unormuje za kilka dni.
A jak Antos?
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
TERA83 wrote:A nie starczy Ci zeb y ściągnąć i dac ż butli może po prostu słabo leci i dziecko powietrza łyka więcej
Niee, malo mam. Mam miekkie cycki.Jak spi dluzej, to czuje ze mi puchna i jest ok.
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Niee, malo mam. Mam miekkie cycki.
Jak spi dluzej, to czuje ze mi puchna i jest ok.
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
Asia08 wrote:Bedziemy obserwowac. W ogole to balam sie tego sztucznego mleka, bo jednak chce karmic piersia jak najdluzej. Mam nadzieje, ze wszystko nam sie unormuje za kilka dni.
A jak Antos?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2017, 06:27
-
leo wrote:Gosiu mam gonapeptyl, 3 ampułkostrzykawki z terminem do 02.2018. Trzymamy cały czas w lodówce. Jak chcesz to oddam
Wysylam ci zaproszenieBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Dzien dobry wszystkim w ta brzydka niedziele
Ja sie kuzwa pytam gdzie to slonce ktore zapowiadali na weekend
Znajac zycie jak wroce do pracy to beda upalyczy co 2 rok musi mi sie taki urlop trafic z pogoda do dupy
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ona84 wrote:Hey a mi ponad pół się wyslało pociagnelam za strzykawke i się wkur.. Wcisnelam sobie mniej niż połowę. Mam nadzieję że coś zostanie z nich i tak. Jakoś boję się jutraBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤