Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana, na opakowaniu Bebiko jest, ze trzeba wykorzystac w ciagu 2 godzin. A jak jest ze swoim to nie wiem. Ale mnie cycki rwa."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Ana, na opakowaniu Bebiko jest, ze trzeba wykorzystac w ciagu 2 godzin. A jak jest ze swoim to nie wiem. Ale mnie cycki rwa.
leo lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Jak Coś to pamiętaj że szałwia hamuje laktacje. Mi się dziś udało ściągnąć 120 ml normalnie szaleństwo:-)
Wlasnie mialam pytac, ile mozna sciagnac.
Szalwie kupilam na oklady na poranione cycki, ale tylko eaz mi sie udalo zrobic."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Ana, na opakowaniu Bebiko jest, ze trzeba wykorzystac w ciagu 2 godzin. A jak jest ze swoim to nie wiem. Ale mnie cycki rwa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2017, 11:07
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Swoje mozna mrozic chyba jak dobrze pamietam z tego co moje ciezarowki mowily przez 2 tygodnie. Ale musicie doczytac. A sciagaly laktatorem do uczucia ulgi w cyckach
Gosia321 lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Cześć wszystkim:-)
Faktycznie cisza dziś na naszym forum. U mnie sentymentalny dzień,pojawił się dziwny niepokój i stres. Ciągle myśle czy uda się wychodować pęcherzyki, czy uda się je zapłodnić, czy się bedą dzielić, czy będą dobre zarodki, czy uda się zajść w upragnioną ciążę??Jak zniosę ewentualną porażkę?? Same niewiadome i strach przed nieznanym.Mam nadzieje,ze ten nastrój to przez pogodę i hormony.Oby jutro wróciło optymistyczne podejście. -
Winko piłam przez3dni jadłam orzechy morele normalne i suszone. Wypiłam 1piwo jadłam pizze słodycze i lody poprostu się chciało.noc nie Przespna Przez sąsiadke pijaczke no i zastanawiam się czy w trasę nie jechać z mojim rano powrót no i wizyta i wtedy się dowiemy co się dzieje w srodku:) -
-
Witam, mam do oddania za darmo 2 ampulki gonapeptyl daily z terminem waznosci do 04.2018 roku. Wiem, ze ktoras z Was tutaj poszukuje tego leku. Jestem z Olsztyna a konkretnie z Jarot. W przypadku zainteresowania prosze o kontakt na nr tel. 609680237. Lek okazal sie szczesliwy, bo jestem mama 6-miesiecznych blizniakow
-
Gosia321 wrote:Czyli znowu wesele albo jakis festyn
asiastokrota lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
petivo wrote:Witam, mam do oddania za darmo 2 ampulki gonapeptyl daily z terminem waznosci do 04.2018 roku. Wiem, ze ktoras z Was tutaj poszukuje tego leku. Jestem z Olsztyna a konkretnie z Jarot. W przypadku zainteresowania prosze o kontakt na nr tel. 609680237. Lek okazal sie szczesliwy, bo jestem mama 6-miesiecznych blizniakow
Gosia321 jest zainteresowana lekami.
Gratuluję bliźniaków.Trudno mi nawet sobie wyobrazić taki ogrom szczęścia -
Lotta84 wrote:Gosia321 jest zainteresowana lekami.
Gratuluję bliźniaków.Trudno mi nawet sobie wyobrazić taki ogrom szczęściaTERA83 lubi tę wiadomość