Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia321 wrote:Leo potwierdz moje zaproszenie
MM ja mroziłam a modyfikowane... jak dotąd nie miałam tego problemu Jerzyk aferę kręci jak tylko mu się skończy w butli. Mówię Wam że lepiej mi go będzie ubierać nic karmićAsia08, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
leo wrote:Ło matko, przyziewałam trochę ale już zaakceptowałam.
MM ja mroziłam a modyfikowane... jak dotąd nie miałam tego problemu Jerzyk aferę kręci jak tylko mu się skończy w butli. Mówię Wam że lepiej mi go będzie ubierać nic karmić
Z moja jest tak samo. Jak jej wyciagne cycka to zaraz ryk jest.A rzuca sie na cycka jak reksio na szynke, z takim dzwiekiem "ahmm". Niby zarlok a waga spadla.
Gosia321, asiastokrota lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Ona84 powodzenia jutro.
Ana niestety, ale to mleko modyfikowane za długo nie postoi jak królewicz się nie zdecyduje na dokładkęTrzeba wylać.
Lotta84 – ja mam dziś podobne schematy myślenia – czy się w końcu uda? Czy komórki rosną? Jaka będzie reakcja na leki????? Same niewiadome, a ja chcę to wszystko wiedzieć teraz, już, natychmiast…
Petivo – gratuluję podwójnej radości.
Leo – czyli mały ma apetyt
Dziewczyny a teraz tak patrzę na moje wyniki Rubelli IgG - 169,8 (raktywny), a IgM 0,20 niereaktywny. Ten wynik 169,8 oznacza chyba że byłam szczepiona albo że chorowałam? Przed IUI muszę się jeszcze raz zaszczepić?
-
Czesc dziewczyny. Z tego wszystkiego nawet nie pamiętam czy dziś coś pisałam wiec witam się z Wami:) dzisiaj druga noc w naszym nowym gniazdku. Dzisiaj już wszystko udało się przenieść na górę. Ze schodów zeszłam i weszłam chyba ze sto razy. Stasznie boląmnie nogi. W ruch poszedł Woltaren na bóle stawów. Ale jestem przeszczęśliwa
.
Izaura jutro Twoja histeroskopia. Trzymaj się i oby wszystko było ok. Ja po Tobie niebawem. Taka ze mnie bohaterka była miesiąc temu a teraz już trzącham portkami:D
Makumba tęsknie za Tobą.
Ena Lotta będzie dobrze trzymam za Was kciuki.
Asiu08 dobrze że wszystko wraca do normy już. Może faktycznie słabo z piersi leciało mleko.
Jutro ostatni dzień urlopu jak mi smutno. Jeszcze nie powiedziałam szefowe ze w czwartek i piątek mnie nie będzie. Dziewczyny czy mogę tylko poprosić o zwolnienie lekarskie na te dwa dni? Potem musze być w pracy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2017, 23:12
Izaura, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Czesc dziewczyny. Z tego wszystkiego nawet nie pamiętam czy dziś coś pisałam wiec witam się z Wami:) dzisiaj druga noc w naszym nowym gniazdku. Dzisiaj już wszystko udało się przenieść na górę. Ze schodów zeszłam i weszłam chyba ze sto razy. Stasznie boląmnie nogi. W ruch poszedł Woltaren na bóle stawów. Ale jestem przeszczęśliwa
.
Izaura jutro Twoja histeroskopia. Trzymaj się i oby wszystko było ok. Ja po Tobie niebawem. Taka ze mnie bohaterka była miesiąc temu a teraz już trzącham portkami:D
Makumba tęsknie za Tobą.
Ena Lotta będzie dobrze trzymam za Was kciuki.
Asiu08 dobrze że wszystko wraca do normy już. Może faktycznie słabo z piersi leciało mleko.
Jutro ostatni dzień urlopu jak mi smutno. Jeszcze nie powiedziałam szefowe ze w czwartek i piątek mnie nie będzie. Dziewczyny czy mogę tylko poprosić o zwolnienie lekarskie na te dwa dni? Potem musze być w pracy.e_mil_ka lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Makumba co jest niemożliwe że nie zagladasz wszyscy się martwią ja już w ogóle mam głupie myśli dostaniesz lanie ODEZWIJ SIĘ
asiastokrota lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Emilka, a czy pierwszej nocy bylo przytulanko w nowym mieszkaniu? Nooo, ja uslyszalam od meza, ze tak trzeba bo mu kolega powiedzial.
Moze beda z tego dzieci?
Ena, ja sie nie znam na tych wynikach.
Dziewczyny wiecie moze cos o darmowych poradach prawnych z zakresu prawa pracy?"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Emilka, a czy pierwszej nocy bylo przytulanko w nowym mieszkaniu? Nooo, ja uslyszalam od meza, ze tak trzeba bo mu kolega powiedzial.
Moze beda z tego dzieci?
Ena, ja sie nie znam na tych wynikach.
Dziewczyny wiecie moze cos o darmowych poradach prawnych z zakresu prawa pracy? -
Asiu08 niestety pierwszej nocy nie mogłam przez @. Ale drugiej nie odpuściliśmy
w końcu bez stresu że ktoś wejdzie do pokoju
wiec dzieci raczej z tego nie będzie. Owulacja jeszcze daleko ale kto wie może jaki cud się zdarzy na nowym miejscu.
Izaura daj znać jak będzie po wszystkim. Bede Ci wdzięczna jak powiesz mi co i jakAsia08 lubi tę wiadomość
-
Hej Wszystkim!
Emilka dzięki za kciuki. Super,że już jesteście w swoim mieszkanku. Teraz bez stresu możecie cieszyć się sobąCo do zwolnienia myślę,że nie będzie problemu.
Ena czym się stymulujesz do iui?Kiedy monitoring?
Ona84 powodzenia na dzisiejszej wizycie!
Miłego dnia, pozytywnego tygodnia:-)
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Asiu08 niestety pierwszej nocy nie mogłam przez @. Ale drugiej nie odpuściliśmy
w końcu bez stresu że ktoś wejdzie do pokoju
wiec dzieci raczej z tego nie będzie. Owulacja jeszcze daleko ale kto wie może jaki cud się zdarzy na nowym miejscu.
Izaura daj znać jak będzie po wszystkim. Bede Ci wdzięczna jak powiesz mi co i jak -
Izaura, czekanie najgorsze, potem 15 min snu i lezakowanie do wieczora
Trzymamy kciuki.
Emilko fajnie, ze histeroskopia pod koniec tygodnia, dojdziesz do siebie przez weekend. Chociaż ja po pierwszej histeroskopii bylam na drugi dzień w pracy. Wszystko będzie dobrze. Tylko pierwszy dzień po to lekki bol jak przy @Izaura lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualnyCześć
Izaura powodzenia.
Emilka nie dziwię się, że organizm dostał po tyłku, jak się tyle nachodziłaś.
Ona nie orientuję się w dawkach magnezu.
Asia08 a może w inspekcji Pracy mają jakąś infolinię. Nie korzystałam z takiej pomocy, zatem to tylko przypuszczenia.
A przed iui i invitro nie robiłyście rubelli?Izaura lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie wszystkie.
Izaura powodzenia na histero. Ja lepiej histero wspominam niż te dziadostwo hsg.
Ena kiedy monitoring. Ja tez mam podobne wyniki i powiedzial dr ze bylam szczpiona wiec ok.
Emilka nie będzie problemu z dwoma dniami zwolnienia. Maksymalnie dają dwa tyg i ty decydujesz na ile chcesz.
Ona powodzenia na wizycie i czekamy na wieści. A po co ci rada z zakresu prawa pracy. Planujesz podjąć jakas prace teraz?Izaura lubi tę wiadomość