X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • leo Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2017, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia321 wrote:
    Leo potwierdz moje zaproszenie :)
    Ło matko, przyziewałam trochę ale już zaakceptowałam.
    MM ja mroziłam a modyfikowane... jak dotąd nie miałam tego problemu Jerzyk aferę kręci jak tylko mu się skończy w butli. Mówię Wam że lepiej mi go będzie ubierać nic karmić :-)

Asia08, Gosia321 lubią tę wiadomość

zrz6sg18xvo5c80a.png

4c3tvfxm38vphymt.png
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2017, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    leo wrote:
    Ło matko, przyziewałam trochę ale już zaakceptowałam.
    MM ja mroziłam a modyfikowane... jak dotąd nie miałam tego problemu Jerzyk aferę kręci jak tylko mu się skończy w butli. Mówię Wam że lepiej mi go będzie ubierać nic karmić :-)

Z moja jest tak samo. Jak jej wyciagne cycka to zaraz ryk jest. ;) A rzuca sie na cycka jak reksio na szynke, z takim dzwiekiem "ahmm". Niby zarlok a waga spadla. :/

Gosia321, asiastokrota lubią tę wiadomość

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
    06.04.2016 I iui :( 14.05.2016 II iui :( 21.06.2016 III iui :(
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2017, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makumba helo! Co tam u was? Daj znać!

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2017, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny

Ona84 powodzenia jutro.

Ana niestety, ale to mleko modyfikowane za długo nie postoi jak królewicz się nie zdecyduje na dokładkę ;-) Trzeba wylać.

Lotta84 – ja mam dziś podobne schematy myślenia – czy się w końcu uda? Czy komórki rosną? Jaka będzie reakcja na leki????? Same niewiadome, a ja chcę to wszystko wiedzieć teraz, już, natychmiast…

Petivo – gratuluję podwójnej radości.

Leo – czyli mały ma apetyt ;-)

Dziewczyny a teraz tak patrzę na moje wyniki Rubelli IgG - 169,8 (raktywny), a IgM 0,20 niereaktywny. Ten wynik 169,8 oznacza chyba że byłam szczepiona albo że chorowałam? Przed IUI muszę się jeszcze raz zaszczepić?

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2017, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Z tego wszystkiego nawet nie pamiętam czy dziś coś pisałam wiec witam się z Wami:) dzisiaj druga noc w naszym nowym gniazdku. Dzisiaj już wszystko udało się przenieść na górę. Ze schodów zeszłam i weszłam chyba ze sto razy. Stasznie boląmnie nogi. W ruch poszedł Woltaren na bóle stawów. Ale jestem przeszczęśliwa :).

Izaura jutro Twoja histeroskopia. Trzymaj się i oby wszystko było ok. Ja po Tobie niebawem. Taka ze mnie bohaterka była miesiąc temu a teraz już trzącham portkami:D

Makumba tęsknie za Tobą :).

Ena Lotta będzie dobrze trzymam za Was kciuki.

Asiu08 dobrze że wszystko wraca do normy już. Może faktycznie słabo z piersi leciało mleko.

Jutro ostatni dzień urlopu jak mi smutno. Jeszcze nie powiedziałam szefowe ze w czwartek i piątek mnie nie będzie. Dziewczyny czy mogę tylko poprosić o zwolnienie lekarskie na te dwa dni? Potem musze być w pracy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2017, 23:12

Izaura, asiastokrota lubią tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • TERA83 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Czesc dziewczyny. Z tego wszystkiego nawet nie pamiętam czy dziś coś pisałam wiec witam się z Wami:) dzisiaj druga noc w naszym nowym gniazdku. Dzisiaj już wszystko udało się przenieść na górę. Ze schodów zeszłam i weszłam chyba ze sto razy. Stasznie boląmnie nogi. W ruch poszedł Woltaren na bóle stawów. Ale jestem przeszczęśliwa :).

Izaura jutro Twoja histeroskopia. Trzymaj się i oby wszystko było ok. Ja po Tobie niebawem. Taka ze mnie bohaterka była miesiąc temu a teraz już trzącham portkami:D

Makumba tęsknie za Tobą :).

Ena Lotta będzie dobrze trzymam za Was kciuki.

Asiu08 dobrze że wszystko wraca do normy już. Może faktycznie słabo z piersi leciało mleko.

Jutro ostatni dzień urlopu jak mi smutno. Jeszcze nie powiedziałam szefowe ze w czwartek i piątek mnie nie będzie. Dziewczyny czy mogę tylko poprosić o zwolnienie lekarskie na te dwa dni? Potem musze być w pracy.
    Emilka ja kiedyś dostałam nawet na jeden dzień nie robią problemów ja wzięłam w dzień wizyty po prostu zeb y urlopu nie marnowac

e_mil_ka lubi tę wiadomość

iv09mg7ytr87391w.png

4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
    9.02.2017 beta 13600
    13.02.2017 beta 25770
    14.02.2017 SERDUSZKO BIJE
  • TERA83 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makumba co jest niemożliwe że nie zagladasz wszyscy się martwią ja już w ogóle mam głupie myśli dostaniesz lanie ODEZWIJ SIĘ

asiastokrota lubi tę wiadomość

iv09mg7ytr87391w.png

4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
    9.02.2017 beta 13600
    13.02.2017 beta 25770
    14.02.2017 SERDUSZKO BIJE
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 03:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka, a czy pierwszej nocy bylo przytulanko w nowym mieszkaniu? Nooo, ja uslyszalam od meza, ze tak trzeba bo mu kolega powiedzial. :D
    Moze beda z tego dzieci? ;)

Ena, ja sie nie znam na tych wynikach.

Dziewczyny wiecie moze cos o darmowych poradach prawnych z zakresu prawa pracy?

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia08 wrote:
    Emilka, a czy pierwszej nocy bylo przytulanko w nowym mieszkaniu? Nooo, ja uslyszalam od meza, ze tak trzeba bo mu kolega powiedzial. :D
    Moze beda z tego dzieci? ;)

Ena, ja sie nie znam na tych wynikach.

Dziewczyny wiecie moze cos o darmowych poradach prawnych z zakresu prawa pracy?
    Jest w Olsztynie na Bema przynajmniej było,byłam parę lat temu tam

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Ona, poszukam.

mhsvqps6knsjrcis.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu08 niestety pierwszej nocy nie mogłam przez @. Ale drugiej nie odpuściliśmy :) w końcu bez stresu że ktoś wejdzie do pokoju :) wiec dzieci raczej z tego nie będzie. Owulacja jeszcze daleko ale kto wie może jaki cud się zdarzy na nowym miejscu.

Izaura daj znać jak będzie po wszystkim. Bede Ci wdzięczna jak powiesz mi co i jak :)

Asia08 lubi tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny łydki mi pulsu wieczorem jak by skurcz miał złapać magnez biore 400 mg mogę wziąść więcej no to chyba już by duża dawka byla

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • Lotta84 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wszystkim!

Emilka dzięki za kciuki. Super,że już jesteście w swoim mieszkanku. Teraz bez stresu możecie cieszyć się sobą:-) Co do zwolnienia myślę,że nie będzie problemu.

Ena czym się stymulujesz do iui?Kiedy monitoring?

Ona84 powodzenia na dzisiejszej wizycie!

Miłego dnia, pozytywnego tygodnia:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2017, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Asiu08 niestety pierwszej nocy nie mogłam przez @. Ale drugiej nie odpuściliśmy :) w końcu bez stresu że ktoś wejdzie do pokoju :) wiec dzieci raczej z tego nie będzie. Owulacja jeszcze daleko ale kto wie może jaki cud się zdarzy na nowym miejscu.

Izaura daj znać jak będzie po wszystkim. Bede Ci wdzięczna jak powiesz mi co i jak :)
    Emilka juz czekam na sali, zaraz mi pobiora krew i dr mówił ze histero około 12. Nerwy są nie powiem.....będę informować na bieżąco :*

• Lura82 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura, czekanie najgorsze, potem 15 min snu i lezakowanie do wieczora :) Trzymamy kciuki.

Emilko fajnie, ze histeroskopia pod koniec tygodnia, dojdziesz do siebie przez weekend. Chociaż ja po pierwszej histeroskopii bylam na drugi dzień w pracy. Wszystko będzie dobrze. Tylko pierwszy dzień po to lekki bol jak przy @

Izaura lubi tę wiadomość

22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2017, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Izaura powodzenia.

Emilka nie dziwię się, że organizm dostał po tyłku, jak się tyle nachodziłaś.

Ona nie orientuję się w dawkach magnezu.

Asia08 a może w inspekcji Pracy mają jakąś infolinię. Nie korzystałam z takiej pomocy, zatem to tylko przypuszczenia.

A przed iui i invitro nie robiłyście rubelli?

Izaura lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2017, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lotta stymulacja clo. Pierwsza wizyta w czwartek-11 DC.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2017, 08:54

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena ja robiłam zaraz zobaczę jakie miałam wyniki

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena Rubella IgG 150,20 a Rubella IgM 0,31. Ten wyższy oznacza ze byłam szczepiona bo jak następnym razem robiłam wirusologie to nie kazali mi tego badania powtarzać.

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie wszystkie.

Izaura powodzenia na histero. Ja lepiej histero wspominam niż te dziadostwo hsg.

Ena kiedy monitoring. Ja tez mam podobne wyniki i powiedzial dr ze bylam szczpiona wiec ok.

Emilka nie będzie problemu z dwoma dniami zwolnienia. Maksymalnie dają dwa tyg i ty decydujesz na ile chcesz.

Ona powodzenia na wizycie i czekamy na wieści. A po co ci rada z zakresu prawa pracy. Planujesz podjąć jakas prace teraz?

Izaura lubi tę wiadomość

‹‹ 1328 1329 1330 1331 1332 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ